Nejsi přihlášen
Vata do výfuku..
Lze použít izolační materiál ...SIBRAL... který se používá na izolace kotlů,pecí atd jako náhrada za vatu do vejfuku? Zbylo mi když jsem dělal krbovou vložku tak jesli to můžu využít bo potřebuju vyměnit vatu ve vejfuku....Má s tímto někdo skušenosti nebo na to srát a kůpit co tam patří...Díky http://sibral.cz/czech/vlakno.htm
Re: Vata do výfuku..
čus hele pořiď raději ta co tam má bejt. Když sem ještě vlastnil Yamaha dt 80 tak se mi stalo to samý a místo tý původní sem tam nacpal taky nějakej takovejhle hnus ( nebo možná to byl svetr??? ) A mašina to nějak moc nebrala :) Jde tam o velikost a množstvý těch poru v materialu. Ale můžeš to vyzkoušet. Měj se
Mozek má cenu chránit v případě, že jezdíš s mozkem v helmě.
To mě ani nenapadlo cpát tam sibral
Jelikož jsem od skla,tak ho máme v práci u pece kvanta...ale je jich mrtě druhů-hustoty a tepelnýho zatížení...
Máme ten do 1200 stupňů a ten se časem rozpadá..takže nevim,jestli by to samý neudělal i ve vejfuku...
PURE NAKED BIKE!
...dobrý je nacpat lauf skelnou vatou a pag při společný vyjíšťce a stání na na semaforu to jen tag na volnobjech rostočit do červenýho...ale musí za tebou stát kámoš s votevřenym pleksi...bude skákat radostí eště druhej den
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2008 19:49:13 Offline |
Ton@l psal:a co dratenka pomuze
můžeš ale bude to zbytečně těžky....asi tak 2x až 3x
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2008 11:51:41 Offline |
http://www.motobazar-e11.com/eshop-vata … yfuku.html
třeba tohle...stačí jen zagugloat a něco najdeš.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:Ton@l psal:co tam teda mam narvat
...ježiš marjá, kup si v ňákym šopu pytel vejfukový vaty za 150,- peněs a nevymejšlej viny...
tak sorry ze jsem se zeptal, chtel jsem jen vedet jestli z nejakou uz nema nekdo zkusenost
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Filous psal:Ton@l psal:co tam teda mam narvat
...ježiš marjá, kup si v ňákym šopu pytel vejfukový vaty za 150,- peněs a nevymejšlej viny...
tak sorry ze jsem se zeptal, chtel jsem jen vedet jestli z nejakou uz nema nekdo zkusenost
...nejni třeba se vomlouvat, jen mi takový dotazy přídou přinejmenčim zvláštní...dyš tam narveš ňákej izolační matrijál, může se ti stát, že to po 500 km shoří a budeš to dělat znova...stojí ti to za to? ...taky nejsem Rotčilt a rát ušetřim, ale todle sou tag zanedbatelný částky, že mi za ňáký eksperimentování nestojej...prostě ho v zimě nacpeš tym co tam má bejt a celou sezónu máš klit a neřešíš to...
Ton@l psal:Dik za kloudnou odpoved takze proste koupim nejakou tu vatu a jen ji tam nacpu nemusim nejak kuchat vyfuk
...musíš...vodvrtáš nejty na zadnim dýnku, vyndáš ho a máš votevříno, pag vezmeš třeba ulomenou násadu vot koštěte, sešťoucháš to co tam zbylo dólu, zbylý místo doplníš novou vatou aš po vokraj za soustavnýho pjechování a aš to bude plný, zanejtuješ spátky dýnko a máš hotovo...žádná vjeda...
Filous psal:Ton@l psal:Dik za kloudnou odpoved takze proste koupim nejakou tu vatu a jen ji tam nacpu nemusim nejak kuchat vyfuk
...musíš...vodvrtáš nejty na zadnim dýnku, vyndáš ho a máš votevříno, pag vezmeš třeba ulomenou násadu vot koštěte, sešťoucháš to co tam zbylo dólu, zbylý místo doplníš novou vatou aš po vokraj za soustavnýho pjechování a aš to bude plný, zanejtuješ spátky dýnko a máš hotovo...žádná vjeda...
tak to zvladnu
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Filous psal:Ton@l psal:Dik za kloudnou odpoved takze proste koupim nejakou tu vatu a jen ji tam nacpu nemusim nejak kuchat vyfuk
tak to zvladnu
...nevidim důvot proč bys neměl...
Stránky: 1