Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 11.01.2008 18:44:03 Offline |
ftp
kuci jaký je to nový ftp?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: ftp
Banditatom psal:kuci jaký je to nový ftp?
zkoušel jsi hledat?
řešilo se to tu mnohokrát...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.01.2008 11:14:11 Offline |
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tů Inkviz: Myslíš, že by šlo na FTP u složky "fotkydiskuze" povolit i mazání. Jedná se o uživatelský složky, a tam asi ať si každej dělá co chce - což?
Chtěl sem to v tý svý složce trochu zredukovat a ejhle
Jinak samo souhlas, že všude jinde mazání pouze pro moderatizátory
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
inkvizitorr (Administrator) 13.01.2008 21:09:36 Offline |
spidys psal:Tů Inkviz: Myslíš, že by šlo na FTP u složky "fotkydiskuze" povolit i mazání. Jedná se o uživatelský složky, a tam asi ať si každej dělá co chce - což?
Jinak samo souhlas, že všude jinde mazání pouze pro moderatizátory
hele šlo, ale je technicky a finančně náročný aby měl každej svuj účet... musí si každej v vý svý složce udělat pořádek a upravovat fotky max. na 800x600 a 72dpi aby to zbytečně nezabíralo místo. nebo každej si může založit nějakou galerii na http://www.rajce.idnes.cz/ a zobrazovat fotky z ní... případně kdyby někdo chtěl se o eftýpko starat (dostal by tím i možnost toho mazání) tak tady mam připravenej ještě jeden administrátorskej účet...
doba je temná...
inkvizitorr psal:spidys psal:Tů Inkviz: Myslíš, že by šlo na FTP u složky "fotkydiskuze" povolit i mazání. Jedná se o uživatelský složky, a tam asi ať si každej dělá co chce - což?
Jinak samo souhlas, že všude jinde mazání pouze pro moderatizátoryhele šlo, ale je technicky a finančně náročný aby měl každej svuj účet... musí si každej v vý svý složce udělat pořádek a upravovat fotky max. na 800x600 a 72dpi aby to zbytečně nezabíralo místo. nebo každej si může založit nějakou galerii na http://www.rajce.idnes.cz/ a zobrazovat fotky z ní... případně kdyby někdo chtěl se o eftýpko starat (dostal by tím i možnost toho mazání) tak tady mam připravenej ještě jeden administrátorskej účet...
Spidys myslel u adresáře fotkydiskuze jako u celku a ne u každé složky (pokud jsem pochopil).
Změnit práva přístupu k jednomu adresáři už snad tak náročné není, ne?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
No myslel sem jako povolit na účtu "prostorsuzukibandit" mazání pouze ve složce "fotkydiskuze" a s tím spojený i podsložky. Je mi jasný, že aby měl každej svůj account na FTP by bylo trochu na
Ale jinak to byl jen postřeh, že to nejde. Celá moje složka má okolo 2MB - takže to neni trága.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
inkvizitorr (Administrator) 13.01.2008 21:25:08 Offline |
spidys psal:No myslel sem jako povolit na účtu "prostorsuzukibandit" mazání pouze ve složce "fotkydiskuze" a s tím spojený i podsložky. Je mi jasný, že aby měl každej svůj account na FTP by bylo trochu na
Ale jinak to byl jen postřeh, že to nejde. Celá moje složka má okolo 2MB - takže to neni trága.
jenže když tohle povolim, tak může někdo cizí třeba "omylem" smazat třeba tvou složku a co s tim pak??? pokud bude každej zmenšovat na to co sem psal, bude to zabírat furt velký hovno a je to...
doba je temná...
VikecB12 psal:Hm,tak to mám nějaký pošukaný u mě,protože se mě ani nezobrazujou vložený fotky. Asi to bude tím,že sem nainstaloval nějakou aktualizaci Internet Exploreru
Obnova systému k poslednímu bodu obnovy děkuju pjekně taky mě to vytrestalo
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:VikecB12 psal:Hm,tak to mám nějaký pošukaný u mě,protože se mě ani nezobrazujou vložený fotky. Asi to bude tím,že sem nainstaloval nějakou aktualizaci Internet Exploreru
Obnova systému k poslednímu bodu obnovy děkuju pjekně taky mě to vytrestalo
A že su tak smělej,kde se to dá votklepnout,ta nová verze exploreru me totiž kurefsky sere
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2008 18:55:50 Offline |
používej Firofoxe
VikecB12 psal:Tak mě nenapínejte a prozraďte mě někdo to kouzelný tajemství kde se dá zvolit to Obnovení
Start-Všechny programy-Příslušenství-Systémové nástroje-Obnovení systému. Samosebou pouze pro XP a vrať systém do data před instalací E7
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2008 20:06:25 Offline |
Start/přislušenství/systémové nástroje/obnovení systému......aspoň si to myslím.
jelikož počítači moc neholduju,tak to promě to vkládání fotek je složité jako asi se mi to nikdy nepovede(jen když požádám souseda)jinak jsem v piči jak baťa z dřevakami!!!nešlo by to nějak zjednodušit??že by šlo vložit třeba foku přímo(tak jako tento přízpěvek)třeba jen do učité velikosti???
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:jelikož počítači moc neholduju,tak to promě to vkládání fotek je složité jako asi se mi to nikdy nepovede(jen když požádám souseda)jinak jsem v piči jak baťa z dřevakami!!!nešlo by to nějak zjednodušit??že by šlo vložit třeba foku přímo(tak jako tento přízpěvek)třeba jen do učité velikosti???
dobrej nápad,ale stejně tuším,že ji musíš mít někde na netu uloženou to ,že je ve tvým kompu je fajn,ale ostatní se na ni nepodívaj,jinak sem na tom ještě hůř jak ty ,neumím to ani zmenšit
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:zdenek 1 psal:jelikož počítači moc neholduju,tak to promě to vkládání fotek je složité jako asi se mi to nikdy nepovede(jen když požádám souseda)jinak jsem v piči jak baťa z dřevakami!!!nešlo by to nějak zjednodušit??že by šlo vložit třeba foku přímo(tak jako tento přízpěvek)třeba jen do učité velikosti???
dobrej nápad,ale stejně tuším,že ji musíš mít někde na netu uloženou to ,že je ve tvým kompu je fajn,ale ostatní se na ni nepodívaj,jinak sem na tom ještě hůř jak ty ,neumím to ani zmenšit
kde jsi na to přišel že to umím zmenšit,jedině nůžkami, kuva že bych to obstříhn´íhnul
když to jede,je to OK
Stránky: 1