Nejsi přihlášen
MotoCharlie (Člen) 14.02.2008 19:10:10 Offline |
výlet (grossglockner v srpnu 08)
zdárek bando,je tady někdo kdo by mněl v létě chuť jet přes víkend na Grossglockner?Nikdy jsem tam nebyl,ale rád bych se tam zajel juknout,prý je to suprový výlet,tak prvních 14 dní v srpnu
Editoval osiris (14.02.2008 21:04:58)
Každému co jeho jest
MotoCharlie (Člen) 14.02.2008 20:57:45 Offline |
Re: výlet (grossglockner v srpnu 08)
Kožone,mám nápad můžeme se domluvit a vyrazit společně,třeba se k nám někdo přidá.Kontakt na mou osobu je na profilu.
Každému co jeho jest
MotoCharlie (Člen) 14.02.2008 21:16:54 Offline |
Pojedu sólo,je to lepší a stejně asi nebude s kým.Budu se těšit a v létě 11-13 července je u nás 3 ročník Motogoldu.
Každému co jeho jest
MotoCharlie psal:zdárek bando,je tady někdo kdo by mněl v létě chuť jet přes víkend na Grossglockner?Nikdy jsem tam nebyl,ale rád bych se tam zajel juknout,prý je to suprový výlet,tak prvních 14 dní v srpnu
Co tam budeš celejch těch 14 dní dělat, esli jedeš jen na GG? Mimochodem, v širokém okolí jsou lepší svezení bez mýtného 18 EUR /den.
Se mi líbí jak hned jak sleze sníh všichni na motofórech plánují kam pojedou v srpnu a v srpnu stejně nikam nejedou, bo maj třeba sjetý gumy...a do vejplaty daleko.
Autobus je taky Suzuki... .
MotoCharlie (Člen) 14.02.2008 22:15:20 Offline |
profil doplněn,pro Mirase-těch 14 dní v srpnu je termín kdy mám dovolenou a který víkend to bude to nechám na dohodě.
Každému co jeho jest
MotoCharlie (Člen) 15.02.2008 13:34:56 Offline |
Čím větší banda,tím větší prča.:cool
Každému co jeho jest
MotoCharlie (Člen) 15.02.2008 16:52:49 Offline |
za sebe souhlasím,ten termín se hodí.
Každému co jeho jest
Tak já už tam byl. Je ale fakt že tam není žádné divoké svezení. Je tam krásně a jsou z tama užasné fotky a vspomínky. Ale na zaježdění to chce opravdu něco jiného. Třeba točky u Krimmelsjých vodopádů - krátké, ale super vracečky. Bydlel jsem kousek od nich a byl tam každý večer. Ale jel bych s vámi.
GSX1250FA
LukinB6 psal:Tak já už tam byl. Je ale fakt že tam není žádné divoké svezení. Je tam krásně a jsou z tama užasné fotky a vspomínky. Ale na zaježdění to chce opravdu něco jiného. Třeba točky u Krimmelsjých vodopádů - krátké, ale super vracečky. Bydlel jsem kousek od nich a byl tam každý večer. Ale jel bych s vámi.
Tak nadhoď nějaké fotky ať se pokocháme
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Lukin nevím kam jsi to nahrál ale na FTP ve fotky diskze žádnou složku nemáš...
a taky názvy se davají bez mezer...
LukinB6 psal:Kua chlapy, kdyby to nešlo někomu otevřít tak je to v mojí složce na ftp: nějak se mi to tu nezobratzje tak nevím ani jak to bude u vás.
tam žádná složka není!!! Teda žádná s tvým jménem...
LukinB6 psal:Teď jsem to zavřel tak by to tam mělo být. Fotkydiskuze\LukinB6\ asi 16 fotek???? Neděste mě.
teď jsem tam koukal...
MotoCharlie (Člen) 25.02.2008 10:11:18 Offline |
zdarek bandaskáři-viděl jsem foto a pěkný,jen nevím kde je to zajímavý prostředí.Musí tam být zajímavé svezení.
Každému co jeho jest
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2008 10:27:17 Offline |
...že by grossglockner horský průsmyk v rakouských alpách Jinak jsem prý slysel že ten kopec vedle je prej taky supr jen netuším jméno to jsem zapomněl.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pavel Bandita (Člen) 25.02.2008 10:28:37 Offline |
čus tak jestli by vám to nevadilo tak bych se vtírnul a vyrazil s váma
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Mirek D psal:MotoCharlie psal:zdárek bando,je tady někdo kdo by mněl v létě chuť jet přes víkend na Grossglockner?Nikdy jsem tam nebyl,ale rád bych se tam zajel juknout,prý je to suprový výlet,tak prvních 14 dní v srpnu
Co tam budeš celejch těch 14 dní dělat, esli jedeš jen na GG? Mimochodem, v širokém okolí jsou lepší svezení bez mýtného 18 EUR /den.
Se mi líbí jak hned jak sleze sníh všichni na motofórech plánují kam pojedou v srpnu a v srpnu stejně nikam nejedou, bo maj třeba sjetý gumy...a do vejplaty daleko.
Mirku, písni sem nějaký dobrý trasy.Docela mě to zajímá. Já mam projetý akorát okolí Orlího hnízda, Grossglockner sem vzal vždycky jenom prujezdově ve 2 a s vercajkem...To neni ono, ale kolem toho Hitlerovo baráku to je taky supr
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
MotoCharlie (Člen) 04.03.2008 18:37:28 Offline |
Zdarek lidi,potřeboval bych vypsat trasu kudy k tomu Orlímu hnízdu,rád bych se tam jel někdy projet a pro případné účastníky:od nás má jet asi 6 lidí,takže by to mohla být docela zajímavá akcička ten Grossglockner
Každému co jeho jest
MotoCharlie psal:Zdarek lidi,potřeboval bych vypsat trasu kudy k tomu Orlímu hnízdu,rád bych se tam jel někdy projet a pro případné účastníky:od nás má jet asi 6 lidí,takže by to mohla být docela zajímavá akcička ten Grossglockner
až to bude aktuelní tak dej vědet přidal bych se okolo orliho hnizda to znam ja ti řeknu tak max 14 před tim než by se jelo takle dlouho plánovat neumím
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
MotoCharlie psal:Zdarek lidi,potřeboval bych vypsat trasu kudy k tomu Orlímu hnízdu,rád bych se tam jel někdy projet a pro případné účastníky:od nás má jet asi 6 lidí,takže by to mohla být docela zajímavá akcička ten Grossglockner
Moc lidí, se nesvezete, budete na sebe pořád někde čekat
bečka psal:Mirek D psal:MotoCharlie psal:zdárek bando,je tady někdo kdo by mněl v létě chuť jet přes víkend na Grossglockner?Nikdy jsem tam nebyl,ale rád bych se tam zajel juknout,prý je to suprový výlet,tak prvních 14 dní v srpnu
Se mi líbí jak hned jak sleze sníh všichni na motofórech plánují kam pojedou v srpnu a v srpnu stejně nikam nejedou, bo maj třeba sjetý gumy...a do vejplaty daleko.Mirku, písni sem nějaký dobrý trasy.Docela mě to zajímá. Já mam projetý akorát okolí Orlího hnízda, Grossglockner sem vzal vždycky jenom prujezdově ve 2 a s vercajkem...To neni ono, ale kolem toho Hitlerovo baráku to je taky supr
Kua, mlaďoši jsou líný hledat na netu:
http://www.uem-online.org/html2/tourism/mr/e-maps.html
http://www.alpineroads.com/passes.php
Todle než všeko pojezdíte tak budete mít háro jak krumlovskej Jarda.
JInak na motorkari.cz jsou cestopisy, moooc jich je na motorama.cz.
Tak čtěte a hltejte
MotoCharlie (Člen) 07.03.2008 14:50:07 Offline |
aspoň se ukáže jakej kdo je a třebas to bude dobrý.
Každému co jeho jest
Stránky: 1