Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » překlad

Fulltank (Člen)
05.03.2008 20:47:40

překlad

Cusec mate nekdo  Translatora nebo umite nemecky?! POtrebuju aspon priblizne tohle prelozit a nemuzu do toho miho dostat nemeckej slovnik. Diky idontknow

Suzuki Bandit 600. Baujahr 04/2003 Kilometerleistung nur 4742 km Die Bandit hat normale bis starke Gebrauchsspuren, wie man auch auf den Bildern gut erkennen kann. Die etwas "stärkeren" Gebrauchsspuren (die kaum auffallen), kommen daher, das mir das Motorrad umgefallen ist. Der linke Blinker ist dabei auch abgebrochen. Trotz dieser kleinen Fehler ist dieses Motorrad gerade Für Frauen oder Anfänger besonders geeignet. Leider hat die Bandit im Moment kein TÜV, da ich es nicht mehr selbst fahren kann. Aber ich denke das sie ohne Probleme durch den TÜV kommt. Bei der letzten TÜV - Abnahme gab es keine Beanstandungen. Angemeldet ist die Bandit somit auch nicht mehr. sick

Fulltank (Člen)
05.03.2008 20:54:42

Re: překlad

a pak kdyz uz u toho budete prelozte mi jeste tohle

Fahrzeugdaten Nr.16093
Kategorie: Motorrad
EZ: 01.2005
KM: 28022
Tüv: 03.2009
Leistung: 25 KW
Farbe: schwarz

Fahrzeugzustand
Serviceheft: Ja

Unfallfahrzeug: Nein

Besonderheiten
Elektrostarter,

Beschreibung
Gepflegtes Fahrzeug, 3.Hand, Ganganzeige, weisses Rücklicht, mini Blinker, SB- Lenker, Fahrzeug ist offen, Leichte Gebrauchsspuren / Fahrzeugbesichtigung bitte nur nach telefonischer Terminvereinbarung / Verkauf Mo- Sa von 8 Uhr bis 22 Uhr nach Terminabsprache / weitere Fahrzeuge auf Anfrage / Detailbeschreibung unter www.motorradfirma.de / weitere Fahrzeuge unter www.ps-handel.de / SIE MÖCHTEN IHR MOTORRAD VERKAUFEN ???? Fordern Sie einfach ein Angebot von uns an. Unter Kontakt haben Sie die Möglichkeit, uns Ihre Daten zukommen zu lassen. Bundesweite kostenlose Abholung von Gebraucht- und Unfallmotorrädern aller Marken und Modelle. FINANZIERUNG über CC-Bank AG: Effektiver Jahreszins 7,99 % (Irrtümer und Zwischenverkauf vorbehalten)

Inserat 3.499,00 € good  staci jen to veliky DIKY

Kelly01 (Člen)
05.03.2008 20:58:56

to je moje parketaevil

Suzuki Bandit 600. Rok výroby 04/2003 výkonů v kilometrech jen 4742 km banditů má normální do silných užívacích - stop, jak také na obrazech dobře poznat může. Něco "silnější" užívací - stopy ( sotva dopadnou), přicházet , mi motocykl upadl je. Levou blikač je při tom také přerušil. I přes tuto malou chybu je tento motocykl přímo za ženy nebo začátečníka zvláště vhodný. Bohužel nemá bandity právě teď žádný TÜV, tu já to už ne sám jet mohu. Ale myslím jí bez problémů skrz TÜV přijde. U posledních TÜV - odběru nebyla žádná výtka. Ohlášený nejsou bandité tedy také už ne. sick

a protitankový kanón kdyz uz u toho budete prelozte mi jeste tohle

Data vozidla č.16093
Kategorie: Motocykl
Výkon: 25 KW
Barva: černý

Stav vozidla
Servis - sešit: Ano

Nehodou poškozené vozidlo: Ne

Zvláštnosti
Elektrický - startér,

Popis
Pěstěné vozidlo, 3.Ručně, ukazatel zařazeného převodu, bílé barvy zadní světlo, mini blikač, SB- řidič, vozidlo je otevřené, lehké užívací - stopy / vozidlo - prohlídka prosím jen do telefonického termínu - dohoda / prodej Mo- suma od 8 hodin do 22 hodin do termínu - rozhovor / další plavidla na požadavek / detail - popis mezi www.motocykl - firma.de / další plavidla mezi www.ps obchod.de / by chtěl by IHR MOTORRAD VERKAUFEN ???? Požaduje prostě nabídka námi . Mezi kontaktem máte možnost, nás Vaše data nechal zaslat. Po celém spolkovém Německu bezplatné odnášce od potřeboval- a úraz - motorky všech známek a modelů. FINANCOVÁNÍ o CCu- banka AG: Roční efektivní úrok 7,99 % (omylů a meziprodeje vyhrazeného)

Inzerát 3.499,00 € good  staci jen to veliky DIKY

God Save The Queen!
zdenek 1 (Člen)
05.03.2008 21:00:03

jo,tak to ti můžu říct naprosto přesně,píšou tam,že to stojí zapussy bigsmile

když to jede,je to OK
Fulltank (Člen)
05.03.2008 21:02:17

je velkem ten balik to translatoru?! ze by si mi poslal?!

Fulltank (Člen)
05.03.2008 21:03:26

zdenek 1 psal:

jo,tak to ti můžu říct naprosto přesně,píšou tam,že to stojí zapussy bigsmile

bigsmile prave tomu neverim

Fulltank (Člen)
05.03.2008 21:04:18

Kelly01 psal:

to je moje parketaevil

Suzuki Bandit 600. Rok výroby 04/2003 výkonů v kilometrech jen 4742 km banditů má normální do silných užívacích - stop, jak také na obrazech dobře poznat může. Něco "silnější" užívací - stopy ( sotva dopadnou), přicházet , mi motocykl upadl je. Levou blikač je při tom také přerušil. I přes tuto malou chybu je tento motocykl přímo za ženy nebo začátečníka zvláště vhodný. Bohužel nemá bandity právě teď žádný TÜV, tu já to už ne sám jet mohu. Ale myslím jí bez problémů skrz TÜV přijde. U posledních TÜV - odběru nebyla žádná výtka. Ohlášený nejsou bandité tedy také už ne. sick

Data vozidla č.16093

Stav vozidla

Zvláštnosti
Elektrický - startér,

Popis
Pěstěné vozidlo, 3.Ručně, ukazatel zařazeného převodu, bílé barvy zadní světlo, mini blikač, SB- řidič, vozidlo je otevřené, lehké užívací - stopy / vozidlo - prohlídka prosím jen do telefonického termínu - dohoda / prodej Mo- suma od 8 hodin do 22 hodin do termínu - rozhovor / další plavidla na požadavek / detail - popis mezi www.motocykl - firma.de / další plavidla mezi www.ps obchod.de / by chtěl by IHR MOTORRAD VERKAUFEN ???? Požaduje prostě nabídka námi . Mezi kontaktem máte možnost, nás Vaše data nechal zaslat. Po celém spolkovém Německu bezplatné odnášce od potřeboval- a úraz - motorky všech známek a modelů. FINANCOVÁNÍ o CCu- banka AG: Roční efektivní úrok 7,99 % (omylů a meziprodeje vyhrazeného)

uz mi ho nemusis posilat, stahnul sem si ho. Ale diky

Kelly01 (Člen)
05.03.2008 21:04:39

zdenek 1  (Organ)
Heute 21:00:03

* Aufwärts |
    * Nach unter |
    * Bekanntmachung |
    * Zitation

Rhenium: Übersetzung

jo,so es die kann sagen buchstäblich,schreibt dort,dass es wert sein pussy bigsmile
wenn es fährt,es ist O.Zu.
Fulltank (Organ)
Heute 21:02:17

* Aufwärts |
    * Nach unter |
    * Bekanntmachung |
    * Zitation

Rhenium: Übersetzung

ist große der Pack es Translators?! von kann sich mir er sandte?!
Der schlimmste Material ist der, die hast nicht!! :)

Senden Beitrag

Seiten: 1

Melden zu Bezugs der Beiträge zu dieser Thema.

de to,ale valím na ferdusmokin

God Save The Queen!
ross (Člen)
05.03.2008 21:08:21

Kelly01 psal:

to je moje parketaevil

Data vozidla č.16093

Stav vozidla

Zvláštnosti
Elektrický - startér,

Popis

konečně pořádnej překladač - hlavně doslovnej a žádný frázesurprisedbigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
sonyk (Člen)
05.03.2008 23:59:01

peknej preklad smile1

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
maňas (Člen)
08.03.2008 15:20:34

doslovnejgoodbigsmilebigsmile
kelly -pochvala a bludišťákbigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS