Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » dva laufy?

vaskent (Člen)
07.03.2008 07:58:30

dva laufy?

Hej, co kdybych si chtěl dat na B6n dva laufy?je duležite je shanět podle obsahu mašiny nebo je lauf jako lauf,...?idontknow

Filous (Člen)
07.03.2008 08:02:36

Re: dva laufy?

...f tomdle případě je to uplně fuck...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vaskent (Člen)
07.03.2008 08:10:29

Filous psal:

tak dikes,...no a co kdyby se použily laufy z jiny mašiny, děje se něco?

Ton@l (Člen)
07.03.2008 09:37:29

vaskent psal:
Filous psal:

tak dikes,...no a co kdyby se použily laufy z jiny mašiny, děje se něco?

kdyz ti budou pasovat tak by se nic dit nemelo....

Vzdy muze byt hur :-)
luboss (Člen)
07.03.2008 09:42:35

mám tu dva z jawy, používám je jak o tyčky k rajčatuj, estlyvá máš o ně seriozní zájem, můžeme začít dražbu bigsmile

PROČ DVA LAUFY NA BANDASKU?

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
ross (Člen)
07.03.2008 10:09:48

Bandit je přesně vyváženej na jeden lauf, pokud tam dáš druhej, tak rozhodíš tohle vyvážení a nemůžeš na tom sedět rovně. Ser na to

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Ton@l (Člen)
07.03.2008 10:24:16

ross psal:

Bandit je přesně vyváženej na jeden lauf, pokud tam dáš druhej, tak rozhodíš tohle vyvážení a nemůžeš na tom sedět rovně. Ser na to

sakra tak na to bych nepriselidontknow ale myslim si ze zas ty laufy nemusi byt tak tezky aby to nejak dramaticky rozhodilo vyvazeniidontknow

Vzdy muze byt hur :-)
ross (Člen)
07.03.2008 10:39:00

Ton@l psal:
ross psal:

sakra tak na to bych nepriselidontknow ale myslim si ze zas ty laufy nemusi byt tak tezky aby to nejak dramaticky rozhodilo vyvazeniidontknow

bigsmilebigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Beranek (Člen)
07.03.2008 10:44:05

No já jsem tam kvůli tomu vyvážení po výměně za karbonovej musel přilepit ještě podkovu....smokin

VikecB12 (Člen)
07.03.2008 12:08:08

Srat dva laufy na šestku je podle mě hovadina.Tam je každý kilo dolů k nezaplacení,moc nevidím důvod to tam páchatidontknow

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen)
07.03.2008 12:11:32

jestli chceš dva laufy kup si si stary XJ to je má už v seriismile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Billy (Člen)
07.03.2008 14:33:37

a co vykon nerozhodi se ? kdyz jsou tam najednou dva laufy ? vim je to 4-1-2 ale i tak

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
vaskent (Člen)
07.03.2008 14:35:51

souhlasim že na bandasce každy kilo dolu je vyhragood ale tak vite jak, mě nejde tolik o to jak to jede (i když se taky rad svezu trochu divočec) ale chci aby to vypadalo podle mě a aby to bylo něco co nema každej, něco neopakovatelnyho bigsmile třeba cirkus na kolečkach se dvěma laufamagood Jo a ohledně těch laufů z co mi tu někdo nabizel ty laufy,...tak bych je bral,ale pozdě už jsem si sehnal dva z fichtla za 8,5 headshake

Mour (Člen)
07.03.2008 14:52:52

VikecB12 psal:

Srat dva laufy na šestku je podle mě hovadina.Tam je každý kilo dolů k nezaplacení,moc nevidím důvod to tam páchatidontknow

bigsmilebigsmilebigsmile ....taky může tankovat jenom půl nádrže aby to líp jelo

Mour (Člen)
07.03.2008 14:53:42

ross psal:

bigsmilebigsmilebigsmile ...tak toto jsem ještě neslyšel goodbigsmilebigsmilebigsmile

Fulltank (Člen)
07.03.2008 15:42:31

Mour psal:
ross psal:

bigsmilebigsmilebigsmile ...tak toto jsem ještě neslyšel goodbigsmilebigsmilebigsmile

a taky si davej bacha jestli nemas u bundy v jedny kapse klice a penezenku a v druhy nic, to by te mohlo taky slusne rozhodit  pussybigsmile

spidys (Člen)
07.03.2008 16:30:03

Nevypadá to nic moc bad

http://www.banditmania.co.uk/Metal%20Parts/1200_thp_lhs.jpg

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
ydom (Člen)
07.03.2008 16:40:06

motor je vyosenej,nikdy jsem neměl možnost potěžkat si vejfuck s  částí svodu,ale všechnu tuhle váhu budeš tahat na jednej straně..badale zas když dáš nějaký echt závaží k vejfucku starýmu bude to gut..bigsmile.zbylo mi náký olovo,v prácibigsmilebigsmile

Když nejezdím,tak tvořím...
mr.BSE (Člen)
07.03.2008 17:02:49

stary GSX600F maji dva laufy a stejnej motor jako B6...

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Smoula.koumak (Člen)
07.03.2008 18:24:39

to vypadá dobře, nemáš víc fotek?good

Bandit v lese :-))
ydom (Člen)
07.03.2008 20:53:26

mr.BSE psal:

stary GSX600F maji dva laufy a stejnej motor jako B6...

třeba tam maj výše zmíněný olovobigsmilebigsmile..mi neříkej,že motor přečuhuje na jednu stranu vo 2cm víc jen tak?idontknowsmokin

Když nejezdím,tak tvořím...
Martin B12 (Člen)
07.03.2008 21:04:48

Fulltank psal:
Mour psal:
ross psal:

a taky si davej bacha jestli nemas u bundy v jedny kapse klice a penezenku a v druhy nic, to by te mohlo taky slusne rozhodit  pussybigsmile

a natož pak o několik kilo lehčí ladák než origo laufidontknowbigsmile

street triple picco
mr.BSE (Člen)
08.03.2008 01:14:34

ydom psal:

třeba tam maj výše zmíněný olovobigsmilebigsmile..mi neříkej,že motor přečuhuje na jednu stranu vo 2cm víc jen tak?idontknowsmokin

mozna maji olovo, mozna neprecuhuje...jen vim ze je stejnej (az na vykon) jako B6 a ma dva laufy

Second Class Citizen
1130 Café Racer
maňas (Člen)
08.03.2008 14:44:58

no měl sem na gsx-u dva laufy a žádná extra výhra ,zbytečný obtíže při sundávaní zadní pryže a že by to vypadalo o tolik líp,to taky ne.
Jinak teda určitě to půjde,motor m ezi gsx600f a bandaskou 600 moc rozdílnej není,možná že jen trubky budou trochu jinak zohýbaný,kvůli kapotážisurprised

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Fulltank (Člen)
08.03.2008 21:01:19

vaskent psal:

Hej, co kdybych si chtěl dat na B6n dva laufy?je duležite je shanět podle obsahu mašiny nebo je lauf jako lauf,...?idontknow

ser na to pak si pri kazdym slejzani bude batuzek palit hnaty idontknow, idontknow

MAZI (Člen)
08.03.2008 22:50:58

ross psal:

no tak mu to bude do levý zatáčky padat líp ......bigsmilebigsmilebigsmile

B6 , GSX 1400 , Grizzly 700  :-)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS