Nejsi přihlášen
Re: dva laufy?
ross psal:Bandit je přesně vyváženej na jeden lauf, pokud tam dáš druhej, tak rozhodíš tohle vyvážení a nemůžeš na tom sedět rovně. Ser na to
sakra tak na to bych neprisel ale myslim si ze zas ty laufy nemusi byt tak tezky aby to nejak dramaticky rozhodilo vyvazeni
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:ross psal:Bandit je přesně vyváženej na jeden lauf, pokud tam dáš druhej, tak rozhodíš tohle vyvážení a nemůžeš na tom sedět rovně. Ser na to
sakra tak na to bych neprisel ale myslim si ze zas ty laufy nemusi byt tak tezky aby to nejak dramaticky rozhodilo vyvazeni
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 07.03.2008 12:11:32 Offline |
jestli chceš dva laufy kup si si stary XJ to je má už v serii
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
a co vykon nerozhodi se ? kdyz jsou tam najednou dva laufy ? vim je to 4-1-2 ale i tak
souhlasim že na bandasce každy kilo dolu je vyhra ale tak vite jak, mě nejde tolik o to jak to jede (i když se taky rad svezu trochu divočec) ale chci aby to vypadalo podle mě a aby to bylo něco co nema každej, něco neopakovatelnyho třeba cirkus na kolečkach se dvěma laufama Jo a ohledně těch laufů z co mi tu někdo nabizel ty laufy,...tak bych je bral,ale pozdě už jsem si sehnal dva z fichtla za 8,5
Mour psal:ross psal:Bandit je přesně vyváženej na jeden lauf, pokud tam dáš druhej, tak rozhodíš tohle vyvážení a nemůžeš na tom sedět rovně. Ser na to
...tak toto jsem ještě neslyšel
a taky si davej bacha jestli nemas u bundy v jedny kapse klice a penezenku a v druhy nic, to by te mohlo taky slusne rozhodit
motor je vyosenej,nikdy jsem neměl možnost potěžkat si vejfuck s částí svodu,ale všechnu tuhle váhu budeš tahat na jednej straně..ale zas když dáš nějaký echt závaží k vejfucku starýmu bude to gut...zbylo mi náký olovo,v práci
Když nejezdím,tak tvořím...
Smoula.koumak (Člen) 07.03.2008 18:24:39 Offline |
spidys psal:Nevypadá to nic moc
http://www.banditmania.co.uk/Metal%20Pa … hp_lhs.jpg
to vypadá dobře, nemáš víc fotek?
Bandit v lese :-))
Martin B12 (Člen) 07.03.2008 21:04:48 Offline |
Fulltank psal:Mour psal:ross psal:Bandit je přesně vyváženej na jeden lauf, pokud tam dáš druhej, tak rozhodíš tohle vyvážení a nemůžeš na tom sedět rovně. Ser na to
...tak toto jsem ještě neslyšel
a taky si davej bacha jestli nemas u bundy v jedny kapse klice a penezenku a v druhy nic, to by te mohlo taky slusne rozhodit
a natož pak o několik kilo lehčí ladák než origo lauf
street triple picco
ydom psal:třeba tam maj výše zmíněný olovo..mi neříkej,že motor přečuhuje na jednu stranu vo 2cm víc jen tak?
mozna maji olovo, mozna neprecuhuje...jen vim ze je stejnej (az na vykon) jako B6 a ma dva laufy
Second Class Citizen
1130 Café Racer
no měl sem na gsx-u dva laufy a žádná extra výhra ,zbytečný obtíže při sundávaní zadní pryže a že by to vypadalo o tolik líp,to taky ne.
Jinak teda určitě to půjde,motor m ezi gsx600f a bandaskou 600 moc rozdílnej není,možná že jen trubky budou trochu jinak zohýbaný,kvůli kapotáži
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1