Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 07.03.2008 09:35:38 Offline |
Oprava světla
Zdárek pánové potřeoval bych trochu radu...včera jsem vyndaval světlo ze svýho broučka a zjistil jsem ,že ho předemnou někdo dost naprd opravil a já utrh už opravenej držák mám doma nějaký dvousložkový lepidlo po zatvrdnutí to vypada jako plast.Tak přemejšlím jestli to tím bude držet a jestli by to nechtělo naferovku radši zavařit....to co na tom je a čím to mělo držet už jsem sundal
takhle by to mělo vypadat...
Editoval inkvizitorr (07.03.2008 09:49:29)
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 07.03.2008 15:54:37 Offline |
Re: Oprava světla
co bylo špatně?
některý plasty jdou svařit i doma pájkou...tak to můžeš zkusit....a budeš to mít zadarmo, ale zbastelný
K.a.s.y.m. (Člen) 08.03.2008 11:52:13 Offline |
hans psal:některý plasty jdou svařit i doma pájkou...tak to můžeš zkusit....a budeš to mít zadarmo, ale zbastelný
pájka nebude to pravy už jen proto,že tam toho kousky chybí a bude se to muset doplnit
Vyzkoušel jsem už dost lepidel na lepení plastů a výsledek byl vždy stejný. Po nějakém čase to upadlo. Pokud tedy máš možnost to nechat někde svařit jdi do toho..svar je svar a nemusíš po čase řešit že to zase nedrží. Mimochodem jak už tady kdosi psal svařování je za hubičku takže u takového držáčku si myslím určitě do stovky vejdeš
K.a.s.y.m. (Člen) 09.03.2008 10:40:21 Offline |
Tož dík za rady poptám se po vaření
Stránky: 1