Nejsi přihlášen
německý motobazar
Zdarec mam zálusk na jednoho bandita co ma tenhle bazar v nabidce, mame nekdo s tim to bazarem zkusenosti, nebo jste o nem slyseli?! Diky moc
www.motorradfirma.de
Re: německý motobazar
Neznám, ale asi bych se toho vůbec nebál!
Moje zkušenosti s motobazary v Německu jsou veskrze pozitivní. Resp. co napíšou to platí a "stáčený" kilometry tam neletí (tedy pokud majitelem není turek nebo polák a to tady nevypadá). Preventivně se vyhýbám "východoněmeckým" bazarům a o to se tady taky nejedná...
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
gapa psal:Neznám, ale asi bych se toho vůbec nebál!
Moje zkušenosti s motobazary v Německu jsou veskrze pozitivní. Resp. co napíšou to platí a "stáčený" kilometry tam neletí (tedy pokud majitelem není turek nebo polák a to tady nevypadá). Preventivně se vyhýbám "východoněmeckým" bazarům a o to se tady taky nejedná...
tak diky uvidim, zatim jednani je pekny , skoda jen, ze ta nemcina je slabsi...
Fulltank psal:gapa psal:Neznám, ale asi bych se toho vůbec nebál!
Moje zkušenosti s motobazary v Německu jsou veskrze pozitivní. Resp. co napíšou to platí a "stáčený" kilometry tam neletí (tedy pokud majitelem není turek nebo polák a to tady nevypadá). Preventivně se vyhýbám "východoněmeckým" bazarům a o to se tady taky nejedná...tak diky uvidim, zatim jednani je pekny , skoda jen, ze ta nemcina je slabsi...
Myslíš jejich němčinu??
Michal Dk psal:Fulltank psal:gapa psal:Neznám, ale asi bych se toho vůbec nebál!
Moje zkušenosti s motobazary v Německu jsou veskrze pozitivní. Resp. co napíšou to platí a "stáčený" kilometry tam neletí (tedy pokud majitelem není turek nebo polák a to tady nevypadá). Preventivně se vyhýbám "východoněmeckým" bazarům a o to se tady taky nejedná...tak diky uvidim, zatim jednani je pekny , skoda jen, ze ta nemcina je slabsi...
Myslíš jejich němčinu??
no jelikoz mi v prekladani pomaha Translator musej to bejt hrozny hovna co tam ctou
Stránky: 1