Nejsi přihlášen
Re: Zabezpečení mašiny
Cuss bejku, ja na tom mel retez od bikerscrownu
http://www.bikerscrown.cz/produkt2174.html a spokojenost vesel se mi pod sedlo is povi vybavou takze pohoda. kdyz to budou chtit ukrast stejne je nezastavi nic nez tvuj vystrel do jejich hlavy
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2008 15:00:20 Offline |
Arinn psal:Potřeboval bych poradit, jaký bych si měl koupit zámek nebo řetěz nebo něco podobnýho, tak aby to nebylo zbytečně drahý a zároveň to splňovalo dostatečně svou funkci. Dík za rady.
uplne nejidealnejší je moto nekupovat a chodit pěšky..tak ti nebudou mít co ukrást...,ale to je blbost to si nezajezdíš...tak řetěz a zámek na kotouč nejlépe s alarmem....cena už je na tobě....sám musíš vědět kolik jsi ochotný do toho dát....od toho se odvíjí i kvalita.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
DODY psal:Jedinej řetěz kterej trochu zdrží zloděje je válečkovej,ty normální oka mužou bejt třeba za 2000,- a přefiknu to za fteřinu,samozřejmě za předpokladu že ,,jsem"už zkušenější čoorkař
řetěz by měl být povrchově kalený a otěru vzdorný tak že bes flexy nebo super kleští by to jít nemělo...
Lano s kroužky je pěkná věc ale je nutné provést kontrolu jestli přu zlomení toho celku není mezi kuličkama vidět lano to by bylo pak k ničemu...
Fik-B6S psal:DODY psal:Jedinej řetěz kterej trochu zdrží zloděje je válečkovej,ty normální oka mužou bejt třeba za 2000,- a přefiknu to za fteřinu,samozřejmě za předpokladu že ,,jsem"už zkušenější čoorkař
řetěz by měl být povrchově kalený a otěru vzdorný tak že bes flexy nebo super kleští by to jít nemělo...
Lano s kroužky je pěkná věc ale je nutné provést kontrolu jestli přu zlomení toho celku není mezi kuličkama vidět lano to by bylo pak k ničemu...
Jaký zlomení?
NEJHEZČÍ JE NAHATÁÁÁ!!!!
Tak ja mam retez na to ze kdyz nekam jedu treba mrknout zaknu to k nejakemu sloupu zabradli ci tak cili to nevodtahnou a kdyby rezali asi by si toho nekdo vismnul ze (i kdyz dneska lidi serou na vsecko co se kolem deje jen kdyz je to neotravuje) jinak v garazi to mam za autem ke skobe v zemi za dvojema vratama a za psem tak doufam
DODY psal:Fik-B6S psal:DODY psal:Jedinej řetěz kterej trochu zdrží zloděje je válečkovej,ty normální oka mužou bejt třeba za 2000,- a přefiknu to za fteřinu,samozřejmě za předpokladu že ,,jsem"už zkušenější čoorkař
Lano s kroužky je pěkná věc ale je nutné provést kontrolu jestli přu zlomení toho celku není mezi kuličkama vidět lano to by bylo pak k ničemu...Jaký zlomení?
když ho ohneš co jde tak tak u kvalitních nových nesmí jít vidět to lano...
u šuntu nebo u ošoupaných to lano uvidíš protože se ty kuličky poskladaj k sobě a udělají mezeru... a ten je pak k ničemu...
Fik-B6S psal:DODY psal:Fik-B6S psal:
Lano s kroužky je pěkná věc ale je nutné provést kontrolu jestli přu zlomení toho celku není mezi kuličkama vidět lano to by bylo pak k ničemu...Jaký zlomení?
když ho ohneš co jde tak tak u kvalitních nových nesmí jít vidět to lano...
u šuntu nebo u ošoupaných to lano uvidíš protože se ty kuličky poskladaj k sobě a udělají mezeru... a ten je pak k ničemu...
Tak teda nevím,bavíme se o pořádném zámku,nebo o zámku z hračkárny
NEJHEZČÍ JE NAHATÁÁÁ!!!!
DODY psal:Tak teda nevím,bavíme se o pořádném zámku,nebo o zámku z hračkárny
je to varováni pro ty co plánujou nakupt třeba v lidlu...
já se kdysy tak nachytal ale to sem měl 125ku...
lanko sice není vidět ale s pomocí tochy síly by možna šlo tak jsem ho s nákupem dražší mašiny pověsil na hřebík...
vorel psal:u koop sem predloni platil 6 za sezonni havarijni a celorocni odcizeni, vloni za R1200GS 12tis na to samy
presne to sem chtel a prej 17 taliru, bonus mam 12 mesicu
pokud by to bylo za 6 plus povi i bych si to nechal
Já platím u Uniqy 6326 Kč ročně plus povinný ručení. Jinak následně přemýšlím o změně na Kooperativu (http://www.koop.cz/cs/pojisteni/pojiste … yklu.shtml), kde je možné celoročně pojistit krádež a v sezoně havarii.Cena vychází ještě levněji. Důležitá je také spoluúčast. Čím větší spoluúčast, tím levnější pojištění.
Případně zkus kalkulačku https://pojisteni.uniqa.cz/frmNabidka.aspx a najdi optimální řešení.
Myšák psal:Jezne vogovi je petastyricet tech, no, roku... a Sonykovi 22... to dela ten rozdil...
Nevím, kterýho "voga" myslíš. Nebo se ti možná ještě pletou číslice. To se ale časem naučíš
Jinak se možná mýlím, ale věk hraje roli hlavně u povinného ručení. U havarijky mi to vycházelo stejně.
vorel psal:je fakt, vogo, že se na věk ptali takže nějakej index za to asi je. vůbec je ale nezajímalo že mám jen rok starej řidičák na velkou motorku.
...to bys byl bes indeksu dravej ptáku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tak uniqa pov o 600 drazsi nez co mam a s pojistenim odcizeni 20% spolu ucast 6000. zajdu osobne do koop , delal sem to pres agenta a zajdu asi i do uniqy jestli tu je v pb.
stoner psal:Myšák psal:Jezne vogovi je petastyricet tech, no, roku... a Sonykovi 22... to dela ten rozdil...
Nevím, kterýho "voga" myslíš. Nebo se ti možná ještě pletou číslice. To se ale časem naučíš
Jinak se možná mýlím, ale věk hraje roli hlavně u povinného ručení. U havarijky mi to vycházelo stejně.
Mylis se urcite, ver mi Casem se naucis
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
jestli mas zajem tak si zavolej pani z koop u ktere jsem pojistoval v MB, nech si to spocitat, kdyz ti to bude vyhovovat rikala ze neni problem to vyridit mailem nebo faxem, nikam by si nemusel jezdit.
p.Tomanova 326320656
řikám si hurikán
vorel psal:jestli mas zajem tak si zavolej pani z koop u ktere jsem pojistoval v MB, nech si to spocitat, kdyz ti to bude vyhovovat rikala ze neni problem to vyridit mailem nebo faxem, nikam by si nemusel jezdit.
p.Tomanova 326320656
dekuji ti moc v pondeli ji vyrusim
sonyk psal:vorel psal:u koop sem predloni platil 6 za sezonni havarijni a celorocni odcizeni, vloni za R1200GS 12tis na to samy
presne to sem chtel a prej 17 taliru, bonus mam 12 mesicu
pokud by to bylo za 6 plus povi i bych si to nechal
já mám u allianz, platim i s povinnym 3150 ročně, a su pojištěnej proti krádeži, vandalismu a přírodním vlivům
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
pak jde o to kolikrát ročně dáváš někomu příležitost ke krádeži,pokud nenecháváš motyku často bez dozoru,nebo dlouhodoběji na stejném,volně přístupném místě,tak to vyřeší řetěz,či už zmiňovaný zámek na kotouč
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Loupežník650 (Člen) 08.03.2008 20:40:01 Offline |
zámek do kotouče kompromis má šikovné pouzderko a dá se připevnit k opasku
MAZI psal:jeste ho nosit za pasem ... tak snad máš místo pod sedlem ...
pod sedlo jse mě wejde akorat lekarnička a žárovky
zámek tam nedám na b 650 (2006)
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Loupežník650 (Člen) 09.03.2008 10:29:45 Offline |
já mam pod sedlem snad i místo na zámek:
Dlouhý valečkový (asi 100 cm)tam nedaš ani kdyby,ten má při troše fantazie smysl.ja nam alarm +zamek na kotouč.ale jak stojím před barákem a doma se převlikám tak sliším jak do motorkky mrdaj malý parchanti(píp píp).nechat to tam přes noc tak to v nejlepším případě nějaký závistivý zmrd shodí ze stojanu.Takže doporučuju gan s noční optikou
Ať si vlky vyjů,ropa těčjě ďalej!!!!
Stránky: 1