Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2008 13:40:21 Offline |
Re: výstava
v pátek kolem 6..záleží jak dorazím do Prahy a jak mě pustí z práce.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2008 13:58:02 Offline |
Já jsem pro....budu vyjíždět tak v půl 5 z vlašimi když se povede jsem v půl 6 v praze na výstavišti...snad....bych ti pak zavolal kde jste.
Filous psal:...taky sem myslel, že pojedu s rodinou...teda s kucíma...jendže ten starší je marot a mladej mě tag sere, že ho asi nevemu páč má zaracha ...asi budu mušet sám...
A gdy pojedeš dětku? Frajtág nebo zamstág?
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:...taky sem myslel, že pojedu s rodinou...teda s kucíma...jendže ten starší je marot a mladej mě tag sere, že ho asi nevemu páč má zaracha ...asi budu mušet sám...
...aš zonntag...ve frajtágu du s pani na jedinej povinnej ples sezóny a dá se přetpokládat, že se tam zas na truc zreju, tagže f zamstágu mi bude strašně zle a tudíš by sem do Fučikárny ani nedojel, tagže jinou možnost ani nemam...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:vOjTaB6 psal:Filous psal:...taky sem myslel, že pojedu s rodinou...teda s kucíma...jendže ten starší je marot a mladej mě tag sere, že ho asi nevemu páč má zaracha ...asi budu mušet sám...
...aš zonntag...ve frajtágu du s pani na jedinej povinnej ples sezóny a dá se přetpokládat, že se tam zas na truc zreju, tagže f zamstágu mi bude strašně zle a tudíš by sem do Fučikárny ani nedojel, tagže jinou možnost ani nemam...
Taky se zrejváš na truc?? Já teda teď nemam komu na truc, tak to vobhajuju tim, že píju na svobodu.
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:
A gdy pojedeš dětku? Frajtág nebo zamstág?...aš zonntag...ve frajtágu du s pani na jedinej povinnej ples sezóny a dá se přetpokládat, že se tam zas na truc zreju, tagže f zamstágu mi bude strašně zle a tudíš by sem do Fučikárny ani nedojel, tagže jinou možnost ani nemam...
Taky se zrejváš na truc?? Já teda teď nemam komu na truc, tak to vobhajuju tim, že píju na svobodu.
...dyš mě to tam nebaví, sem spíš picí typ, páč moc netančim, pletu si polčík s valčíkem a nakonec na to na fšechno stejně hamtam stejně a navíc se mi potom motá hlava, dyš se točim furt dokola a přítel alkohol je tam tag blísko
Filous psal:...taky sem myslel, že pojedu s rodinou...teda s kucíma...jendže ten starší je marot a mladej mě tag sere, že ho asi nevemu páč má zaracha ...asi budu mušet sám...
tak přijed bez bonusu pivko si můžeš dát i bez kontroli ne? takže taky v pátek kolem 6?
Obtížné neznamená nepřekonatelné
A jéje přísnej papínek
woe fotře neser
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Fulltank psal:Petr J. psal:vám to zítra nafotím, hodím na eftýpko a nikam nemusíte....
ty fot motorky ja budu fotit kundy
tam budou i nějaký kundy?
to ty motorky pak trochen zaniknou
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Šárka psal:Filous psal:...taky sem myslel, že pojedu s rodinou...teda s kucíma...jendže ten starší je marot a mladej mě tag sere, že ho asi nevemu páč má zaracha ...asi budu mušet sám...
tak přijed bez bonusu pivko si můžeš dát i bez kontroli ne? takže taky v pátek kolem 6?
...no kucí bych kontrolou nenazýval, páč bych spíš měl kontrolovat já je, poněvadž esi se mnou pojedou, tag uš to slyšim hnet jag vlezem za bránu:"tatí, poť nám koupit klobásu a pifko" ...a f pátek kolem šestý si nejspíš budu muset voholit hubu, abych neďál na plese vostudu, dyš uš budu vožralej, tag ať aspoň trochu vypadám ...tagže já aš f zonntág...a navíc nevim jag bych přijel, abych si to pifko moch sám dát, tágo by bylo sakra drahý a z autobusu mam kopřifku jen si to přectavim, uš sem MHD nejel móře let a nehodlam na tom nic měnit...brrr...strašná přectava nastoupit do ňáký Karosy nebo trambaje, asi bych blinkal
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2008 21:59:01 Offline |
spidys psal:já ve čtvrtek - v pátek i v sobotu -> hakes makes
ta to je blbý
ross psal:Fulltank psal:Petr J. psal:vám to zítra nafotím, hodím na eftýpko a nikam nemusíte....
ty fot motorky ja budu fotit kundy
tam budou i nějaký kundy?
to ty motorky pak trochen zaniknou
byl sem na nejaky vystave v nemecku vod skoly a ty nemky hruza a des....to tady u nas na vystave motorek jsou vo moc lepčí
Martin B12 (Člen) 05.03.2008 00:03:20 Offline |
s JirkouNera sobota dopoledne /největší koncentrace vidláků/ ale jindy nejni čas
street triple picco
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2008 11:24:28 Offline |
Peťa psal:A nechcete si jít zítra po výstavě někam sednout, když už budete v Praze?
...jsme vazanej na lidi co povezu
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2008 12:07:02 Offline |
Peťa psal:no tak půjdou taky...
to by se mozna nechali ukecat...to můžeš zkusit
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2008 13:05:39 Offline |
Peťa psal:Já? snad ty, ne? já jdu na výstavu až v sobotu, takže by jsme dorazili až do hospůdky...
Jo táák...no to nevim jestli se jim bude někam chtít,budou asi chvátat do hospůdky k nám
Progearova žena psal:Šárka psal:tak co třeba někde dát sraz?
ok 723 98 26 60 a dohodnem se az to bude aktualni......bude to nejjednodussi. nevim jestli budu presne moct z prace odejit, tak to nechci planovat.....
V pátek aktivně prchám z práce a jedu přímo na výstavu, takže okolo 17:00 bych se tam moh někde potácet. Taky se rád potkám s někým podobně postiženým s diagnózou "Bandit".
Pokud tam někdo budete, tak dejte vědět: Milhaus - alias Karel - 777 136 593
PS: Lehkému občerstvení po náročné prohlídce výstavy se moc nebráním...
Když máš dobré kamarády, nepotřebuješ nepřátele...
Milhaus psal:Progearova žena psal:Šárka psal:tak co třeba někde dát sraz?
ok 723 98 26 60 a dohodnem se az to bude aktualni......bude to nejjednodussi. nevim jestli budu presne moct z prace odejit, tak to nechci planovat.....
V pátek aktivně prchám z práce a jedu přímo na výstavu, takže okolo 17:00 bych se tam moh někde potácet. Taky se rád potkám s někým podobně postiženým s diagnózou "Bandit".
Pokud tam někdo budete, tak dejte vědět: Milhaus - alias Karel - 777 136 593
PS: Lehkému občerstvení po náročné prohlídce výstavy se moc nebráním...
Super! Bysme se asi s Peťou přidali.
Doufám, že půjde i někdo další...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
JIRKASILVER (Člen) 07.03.2008 21:42:50 Offline |
Přestavby- zajímavé jawy.Jedna na nádrži nápis Jawa píčo
Kdo jí nenašel tak tam nebyl.
Progear 650 (Člen) 07.03.2008 22:03:11 Offline |
JIRKASILVER psal:Přestavby- zajímavé jawy.Jedna na nádrži nápis Jawa píčo
Kdo jí nenašel tak tam nebyl.
jj, videl sem.... taky me to nadchlo...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Martin B12 (Člen) 08.03.2008 15:02:43 Offline |
nabídka Maziho již není aktuální...
street triple picco
Mě by jen zajímalo, co jsme to tam včera potkali za piču... Na triku na zádech nápis jak kráva Bandit pičo (nějaká domácí série, takový jsem viděla prvně) a když byl pozdraven jakože Bandit pičo! tak akorát blbě čučel...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 09.03.2008 18:20:35 Offline |
sem tam zahlíd nějakýho menšího silnějšího člověka s dredem na bradě a s ním pár lidí v bandit trikách u aprílie......tak přemejšlím kdo by to mohl být
škoda ,že jsem musel pryč bych dal řeč Bandit
K.a.s.y.m. (Člen) 09.03.2008 18:52:35 Offline |
PALOUS psal:Že by potencionální kupci?
sem si na ten shiver sednul...a posez vcelku příjemnej...jen ty plastový nastavce na ty nádrži ale je to věc vkusu
myslim, že tam byli některý dobrý kousky ale nejvíc mě sr*** ty pindy co na nich seděli a tvářili se jak .. sorry kluci ale bez nich byli ty motorky hezčí
jo a co říkáte na to kdybych si dala na mojí čeunou pudelku bílí blinkry? sem to tam viděla a moc se mi to líbilo, hodtě sem náký názory, klady a zápory
dík
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:myslim, že tam byli některý dobrý kousky ale nejvíc mě sr*** ty pindy co na nich seděli a tvářili se jak .. sorry kluci ale bez nich byli ty motorky hezčí
jo a co říkáte na to kdybych si dala na mojí čeunou pudelku bílí blinkry? sem to tam viděla a moc se mi to líbilo, hodtě sem náký názory, klady a zápory
dík
nazdar kočko, s těma pindama máš pravdu, příště by měli mít nějaký trička (uvidíme co na to vjetnamec),to by se určitě aspoň mohly začít normálně tvářit... No a s těma blinkrama... ...má to cenu? Abys je na srazu neurvala o svodidlo
BMW Pičo! :-)
Stránky: 1