Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Lago di Como

Mirek D (Člen)
10.03.2008 10:48:12

Lago di Como

CK Banditpičosautobusem:

Jsem se včerá trochu vožral vínem co jsem si z tama dovezl. A hned mě napadl tip na delší trip:

Kdo četl můj cestopis na těchto stránkách jistě si všimnul, že jsem projeli a jednu noc strávili v kempu u jezera Como. Okolí je z motorkářského hlediska zajímavé, bo jezero leži v sevření hor (kromě jižní části), takže v okolí max. do 1/2 hod. je spousta průsmyků. Ve městě Como se vyrábí Moto Guzzi a mají i muzeum.

Co se domluvit a na sezónu si zamluvit (část) nějakého penzionu v okolí tak na tejden? Nebo obsadit nějaký kvalitnější kemp.
Jeden obětavec by jel autem a vezl zásoby (rum, slivovicu a uzený) - třeba polovička co moc neholduje moto - a ostatní na moto. S využitím dálnic se tam dá dojet za jeden den. Na hranice, přes Mnichov (okolo), po dálnici k Bodamskému jezeru, kousek Švýcarska a přes jeden průsmyk do It. a jseš tam. Samo se dá putovat aj dýl, ale cílem by bylo Como.

Dá se tam koupat, slunit, jezdit na moto, rybařit, okolo je to samá třískotéka takže aj noční kultůra... .  good

Autobus je taky Suzuki... .
Loser (Administrator)
10.03.2008 11:14:10

Re: Lago di Como

ja uz nechci zadnej sateksmile2

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Bedřich (Člen)
10.03.2008 21:03:19

Mám v plánu jet Rakousko a Itálii. Myslel jsem, že bych to zapích na v Lago di garda.
To koupání, kolik maj tak ty jezera teplotu na koupání přelom červen/červenec?

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
PALOUS (Člen)
10.03.2008 21:33:25

Mirek D psal:

CK Banditpičosautobusem:

Jsem se včerá trochu vožral vínem co jsem si z tama dovezl. A hned mě napadl tip na delší trip:

Kdo četl můj cestopis na těchto stránkách jistě si všimnul, že jsem projeli a jednu noc strávili v kempu u jezera Como. Okolí je z motorkářského hlediska zajímavé, bo jezero leži v sevření hor (kromě jižní části), takže v okolí max. do 1/2 hod. je spousta průsmyků. Ve městě Como se vyrábí Moto Guzzi a mají i muzeum.

Co se domluvit a na sezónu si zamluvit (část) nějakého penzionu v okolí tak na tejden? Nebo obsadit nějaký kvalitnější kemp.
Jeden obětavec by jel autem a vezl zásoby (rum, slivovicu a uzený) - třeba polovička co moc neholduje moto - a ostatní na moto. S využitím dálnic se tam dá dojet za jeden den. Na hranice, přes Mnichov (okolo), po dálnici k Bodamskému jezeru, kousek Švýcarska a přes jeden průsmyk do It. a jseš tam. Samo se dá putovat aj dýl, ale cílem by bylo Como.

Dá se tam koupat, slunit, jezdit na moto, rybařit, okolo je to samá třískotéka takže aj noční kultůra... .  good

Beru transportéragoodstejně sem někam chtěl a letos nejsem s mořem na řaděsmile2takže mám dofču sólobigsmile

Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator)
10.03.2008 21:36:13

kdy tam budete??? tejden na jednom místě bych asi nevydržel, ale mohli bysme se stavit na jednu noc až pojedem ze slovinska přes dolomity do rakous...good

doba je temná...
Mirek D (Člen)
10.03.2008 23:10:35

inkvizitorr psal:

kdy tam budete??? tejden na jednom místě bych asi nevydržel, ale mohli bysme se stavit na jednu noc až pojedem ze slovinska přes dolomity do rakous...good

Na jednom místě by se jenom spalo. To místo je zajímavý, že je tam hezky a dá se vodsaď jezdit všemi směry.
Todle je návrh, myšlenka......smokin

inkvizitorr (Administrator)
11.03.2008 00:02:33

jasně, mame v plánu konec července rakousko, slovinsko, itoška akdyž vyjde čas tak švýcarsko a přes rakousko zpátky, nic velkýho, tak do 3000km, kdyby sme se časově shodli, můžem se tam jednu noc potkat a dát nějakej škopekgood

doba je temná...
Bedřich (Člen)
11.03.2008 00:19:29

Já a paňmáma máme podobný nápad i termíngood

...ale ještě jí musim koupit botkyidontknow

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Jarken (Člen)
11.03.2008 07:43:34

smile2 Mirečku - byl jsem na Comu loni a jel jsem tam pln očekávání a natěšený po zkušenostech z Lago di Garda.O to víc jsme byli s Kožuchem a holkami zklamáni - Garda je HEZČÍ a to včetně okolí a ježdění kolem něj!Jak západní, tak východní strana Lago di Como je přeplněna vesničkama, městečkama atd. včetně NESKUTEČNÉHO PROVOZU!!I na motorkách jsme se šinuli v úmorném vedru 40-50 Km/h, předjíždět se téměř nedalo - souvislé proudy aut v obou směrech sick Je to určitě fajn na pozevlování kolem tak jeden - max.dva dny!Jezdit kolem Coma vůbec nemá smysl(leda kochačku-poznávačku), jedině uhnout nahoru na Švýcarsko směr Chiavenna-Malojapass-St.Moritz, nebo kdo by chtěl do švýc.Lugana tak od Coma přes tunel do Švajcu.U Coma bydlí samé celebrity a tomu někdy odpovídají i ceny, na západní straně až po Dongo jsme nebyli schopni najít slušnou pizzerii nebo co na občerstvení!Ke Comu jsme jeli od Bormia a jak píšu nahoře - opruz neskutečný!Osobně jsem byl z Coma a okolí zklamán - prostě podle mne když už, tak tam přijet, pokoukat a mazat pryč nahoru do švýcarských průsmyků no né?No ano! good

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Mirek D (Člen)
11.03.2008 13:36:25

To vrahobijec:
Však jsem psal, že tam jen bydlet. Průsmyky směr Švýcarsko je to nej. Taky jsme se loni srali obcema krokem v pařáku, než jsme hladinu jezera uzřeli... smile1.

Jako výhodu vidím, že když pojedeš s panima, tak se můžou zabavit po svým (koupání, slunění...) když už je ježdění po kopcách bude prudit.

Jo, draho... . To je v Italsku všade kde se něco děje nebo je něco k viděnísurprised.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS