Nejsi přihlášen
Pritvrdit predok
Ahojte. Viem, ze sa to tu uz vela krat rozoberalo tak ma prosim nebite. Mam bandita 600N r.v. 2001 a chcel by som zistit nejake informacie ohladom pritvrdenia prednych tlmicov. Prosim niekoho kto ma skusenost, ze by mi zodpovedal nasledujuce otazky:
1. Z akeho materialu vyrobit tie podlozky ?
2. Ake rozmery maju mat ?
3. Ako a kam sa vkladaju ?
4. Popripade je tam este nejaka finta ?
Re: Pritvrdit predok
...tag já:
1. z jakýhokolif železa
2. stejný jako ta jedna, co tam je z výroby, ale že seš to ty, tag vnější půměr je 36mm, vnitřní 22mm, síla podložky 1,5mm
3. mezi pružinu a vymezovací trubku
4. nejni...teda je...progresivní pružiny vot Wurtha,White Power nebo třeba Wilberse...
...eště ňáký dotazy???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Freenick psal:Dakujem pekne za rady, len mi este nie je jasne kam vlozit tu podlozku, resp. aky je postup.
Moze byt aj z hlinika ??
..mohly být i z aluminia,ale osobně bych je z něho nedělal..
..povol si vrchní brýle..
..z jedné vidle vyšroubuj vrchní zátku..
..vlož podložku..
..zašroubuj zátku..
..to samé udělej s druhou vidlí..
..utáhni vrchní brýle..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
osiris psal:Freenick psal:Dakujem..
Este pre istotu, ten udaj o hrubke tej podlozky (1,5mm) je urcite dobry ??cm
...ale prdlajs centimetry...mam to správně...ten údaj je v milimetrech a je to síla jedný podlošky...dával sem jich 6 kusů, tzn. podložení vo 9mm a byl sem spokojenej...
Freenick:
...a jag řikam, ty podlošky dej mezi pružinu a vymezovací trubku, páč dyš bys je chtěl dát nahoru pot víčko, tag se ti to bude hodně blbjě zašroubovávat...uš je to srozumitelný???
Filous psal:osiris psal:Freenick psal:Dakujem..
Este pre istotu, ten udaj o hrubke tej podlozky (1,5mm) je urcite dobry ??cm
...ale prdlajs centimetry...mam to správně...ten údaj je v milimetrech a je to síla jedný podlošky...dával sem jich 6 kusů, tzn. podložení vo 9mm a byl sem spokojenej...
Freenick:
...a jag řikam, ty podlošky dej mezi pružinu a vymezovací trubku, páč dyš bys je chtěl dát nahoru pot víčko, tag se ti to bude hodně blbjě zašroubovávat...uš je to srozumitelný???
...prdlajs, prdlajs furt, ja dam 1,5 cm nez 1,5 mm, kdopak ma asi tak cuchat, zes jich tam nahulil 6, ha?
...kdyz mi to soustruha vytoci, tak si necham udelat jednu na miru asik ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:osiris psal:
cm...ale prdlajs centimetry...mam to správně...ten údaj je v milimetrech a je to síla jedný podlošky...dával sem jich 6 kusů, tzn. podložení vo 9mm a byl sem spokojenej...
Freenick:
...a jag řikam, ty podlošky dej mezi pružinu a vymezovací trubku, páč dyš bys je chtěl dát nahoru pot víčko, tag se ti to bude hodně blbjě zašroubovávat...uš je to srozumitelný???...prdlajs, prdlajs furt, ja dam 1,5 cm nez 1,5 mm, kdopak ma asi tak cuchat, zes jich tam nahulil 6, ha?
...kdyz mi to soustruha vytoci, tak si necham udelat jednu na miru asik ;)
...a zase prdlajs...každej nemá stejnej "fkus", tagže dyš si necháš udělat víc podložek vo síle 1,5 mm, můžeš laborovat s nastavenim...a 1,5 cm je moc!!!
osiris psal:mr.BSE psal:Filda je po modelu nejakej agresivni
Co to z tebe lita Osi...model na huleni woe
prosimte priste ze me nedelej takovyho vola
myslis,ze su uplne blbe? vsecko znam-skanky,vdovy cerny i bily,no proste vsecko to mam v merku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1