Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2008 15:07:38 Offline |
Re: Lidl
ydom psal:je i na gelovky...?
Jo,ale pochybuju ,že jí v moto máš.máš tak max. typ bezúdržbový
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
je i na zv. gelovky ktery to ze vubec nejsou ale je to na bandita a na vsechny moto baterky 12V
no jasně že je, popis výrobku: pro baterie od 1,2Ah- 120Ah, plně automatické nabíjení řízené mikroprocesorem, funkce neustálého dobíjení, ochrana proti přetížení a přepólování, led ukazatel stavu nabití. Jinak tzv gelovka není nic jinýho než naplněná bezúdržbová bat. již od výrobce, jak ověřil zdejší testmaister
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Spíš by mě zajímalo kdy bude zase lidl akce na moto věci...
Loser psal:Fik-B6S psal:Spíš by mě zajímalo kdy bude zase lidl akce na moto věci...
jim napis vogo, ne?
Loser ty nejsi až takovy LOSER jak se zdá todle je docela zajimavý nápad uvidíme co na to řeknou v lidlu...
Ondráš psal:Loser psal:chtel jsem se za tebou prijet podivat, ale nejak se mi asi nebude chtit
Tak přijeď k nám...
a vy me zas budete nalejvat proslym piviskem, co?
V sobotu uz se fakt mozna stavim....pri nejhorsim az v nedelu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Dobry den pane Fiku,
dovolujeme si Vam zaslat fakturu za poskytnuti poradenskych sluzeb v oblasti marketingu (konkretne: jste kokot a neumite si zjistit, kdy budou mit v obchode nejaky zbozi).
Prosime o jeji uhrazeni nejpozdeji do 12.02.2008.
Dekujeme.
S pranim krasneho zbytku zivota,
Loser Shiter,
kvalifikovany odborny poradce spolecnosti Scheisser & Shiter s.r.o.
V příloze bylo toto:
Naštěsí na faktuře chybí udaje kam sumu zaslat...
Loser ty jsi fakt blázen jak se patří...
PS: zas tak dobrá rada to nebyla ještě se neozvali...
za dalsich sto babek ti poradim, jak se dozvedet odpoved co nejdriv
jsem myslel, ze nasi firmu uz kazdy zna a tudiz zna i cislo naseho uctu, tak jsem ho tam nepsal. Na pristi fakture uz to teda budes mit
Loser psal:Ondráš psal:Loser psal:chtel jsem se za tebou prijet podivat, ale nejak se mi asi nebude chtit
Tak přijeď k nám...
Jo jo v neděli bych se případně s dovolením vetřel... už ani nevim, jak chutná
Sem pořád v arbajtu a jak v pátek, tak v sobotu mám noční
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Loser psal:Ondráš psal:Loser psal:chtel jsem se za tebou prijet podivat, ale nejak se mi asi nebude chtit
Tak přijeď k nám...
A teď tě překvapim. Jsou tam 2 basy 12° Staropramenu. Sice zaprášený, ale neprošlý
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
no sak pro tu jednu jsem se mel stavit uz minulej tyden ... ale nak mi to nevyslo
Tak se kdyztak zastavim az tento vikend .... zitra jedu s defkou a jeho starkou na vylet na konopiste, takze se nejspis stavim az v nedelu (pokud budete doma).Vezmu si velkou krosnu,abych to mel jak vodnest (nebo si vezmu malej batuzek a co se do nej nevejde, to budu muset jeste u vas vypit)
Loser psal:no sak pro tu jednu jsem se mel stavit uz minulej tyden ... ale nak mi to nevyslo
Tak se kdyztak zastavim az tento vikend .... zitra jedu s defkou a jeho starkou na vylet na konopiste, takze se nejspis stavim az v nedelu (pokud budete doma).Vezmu si velkou krosnu,abych to mel jak vodnest (nebo si vezmu malej batuzek a co se do nej nevejde, to budu muset jeste u vas vypit)
hae, tak se zastav na mas to pak jeste 7km, nebo nakopnu jebku a vyrazim na konopiste taky co ty na to?
jezdit autem je jako chodit po čtyřech ;-)
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Bandit 650A psal:uvažuju o tom páteřáku hezkej je ale aby ještě fungoval
ezkej je ale vypadá že není z prvků ale z molitanu...
ale je tam za levný peníz radoistanice já vím že už totu bylo ale kdo ví jak to funguje...
gore psal:Bandit 650A psal:uvažuju o tom páteřáku hezkej je ale aby ještě fungoval
..ja uvazuju vo tech gumovejch medvidkach ale taky si nejsem jistej
...taky tam maj dobrý pralinky s vodkou ...za dvacetvosum kaček
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
a maj tam nabijecku sice se mi zda ze ji oproti lonsku zdrazili
jeste jsem ji ani nevybalil - ale mam takovy ten pocit jistoty , sucha a bezpeci a uz si ji nekteri chteli ode mne vypujcit ale jsem se na ne at si na ty ingoty koupi svoji
jardagsf o presdzku si koledujici
MOTO KOZZI GRISO
Nepromok je asi třeba koupit o velikost větší než je mundur ne?
Nějak se mi tam nechce jít v mundůru a tam na sebe navlíkat ten nepromok to bych byl asi dobrá atrakce...
Stránky: 1