Nejsi přihlášen
Tak kdo už vypálil???
Tak co bandisti kdo už z vás vyjel?Jak to je uvás se sněhem či počasím?
Tady unás to fest taje,teploty mezi 5-10stupni.Ale plno vody všude.Navíc já tak brzy nevypálím bo musím udělat lejstro na rozšíření
hoďte i foteny třebas
Žiješ jen jednou:-p:-)
Re: Tak kdo už vypálil???
Kukii psal:sem popojela tak 30 m z garáže a pak se zasekla o závěj, akorát sem zjistila že mi to děsně chybí mám někde na mobilu video, ale to než stáhnu tak už bude jaro
Já když sem to dovezl na barák tak jsem to málem ani nedostal dovnitř jaké tam byli kolony sněhu
zdenda67 psal:Kukii psal:sem popojela tak 30 m z garáže a pak se zasekla o závěj, akorát sem zjistila že mi to děsně chybí mám někde na mobilu video, ale to než stáhnu tak už bude jaro
Já když sem to dovezl na barák tak jsem to málem ani nedostal dovnitř jaké tam byli kolony sněhu
kolony ja na D1, ne a ne se hnout, mrchy
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 24.02.2010 15:26:41 Offline |
a nebo jako loni
http://kukii.rajce.idnes.cz/vyjizdka_28 … 280007.JPG
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:a nebo jako loni
http://kukii.rajce.idnes.cz/vyjizdka_28 … 280007.JPG
joo to byli časy, to bych už tuhle neděli jela krásnejch 100 kiláčků, ksakru...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.02.2010 15:33:51 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:a nebo jako loni
http://kukii.rajce.idnes.cz/vyjizdka_28 … 280007.JPGjoo to byli časy, to bych už tuhle neděli jela krásnejch 100 kiláčků, ksakru...
tak taky už by to šlo..počasí má vydržet
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:a nebo jako loni
http://kukii.rajce.idnes.cz/vyjizdka_28 … 280007.JPGjoo to byli časy, to bych už tuhle neděli jela krásnejch 100 kiláčků, ksakru...
tak taky už by to šlo..počasí má vydržet
v neděli jedu lyžovat pro změnu já
K.a.s.y.m. (Člen) 24.02.2010 15:41:28 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
joo to byli časy, to bych už tuhle neděli jela krásnejch 100 kiláčků, ksakru...tak taky už by to šlo..počasí má vydržet
v neděli jedu lyžovat pro změnu já
taky pěkný
čekám na neděli...
zdenda67 psal:fidoB6 psal:v práglu už je to k tomu,teploučko,spousta silnic i suchá,jenže mašina v garáži blokovaná autem a od něj nemam do konce víkendu klíče
Jaj to by mě jeblo
už sem i přemejšlel, že bych ho nechal na laně vytáhnout,ale jak s nim zpátky?
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
nicola.foxx (Člen) 24.02.2010 15:46:29 Offline |
Ja bych to nehrotil
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Tak to jsem asi jedinej komu to fakt nechybí..
..plahočit se někde v mokkru,zimě a bát se pořádně tomu naložit..naklopit..
To je raději pořádně svezu několikrát za sezonu,než na tom dřepět za každou cenu..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 24.02.2010 15:52:42 Offline |
jo včera dva metry tam dva zpátky po garáži zk. brzd
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Meloun psal:Tak to jsem asi jedinej komu to fakt nechybí..
..plahočit se někde v mokkru,zimě a bát se pořádně tomu naložit..naklopit..
To je raději pořádně svezu několikrát za sezonu,než na tom dřepět za každou cenu..
ač tak mlád, mluvíš jak rozumnej čovek
jezdim aby mě to bavilo, když je mokro a zima tak je to fakt na hovno a čekat kde mi to ujede mě nebaví, ale už se těšim jak malej
Strýcfajtr !!!
Tak nemusí člověk taky hned jezdit jak hovado,jde o to,že je první teplo,tak to táhne ven...Jestli čekáte na počasí,až se bude moct tahat za plyn a klopit,tak si ještě dlouho počkáte....než budou silnice bez štěrku potrvá ještě dlouho,navíc se začnou spravovat silnice,takže tak na konci července to budete mít akorát
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Kukii psal:sem popojela tak 30 m z garáže a pak se zasekla o závěj, akorát sem zjistila že mi to děsně chybí mám někde na mobilu video, ale to než stáhnu tak už bude jaro
jsem o víkendu natočil obě motyky, nechal prohřát a pak na každý z nich ujel asi 20m a zpátky do garage, bo je všude mraky sr..ek, vody a bordelu
a jak už tu padlo, ještě dlouho to nebude lepší..kua svrběj mě ruce
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Fčera sem tady u nás viděl někoho na eskovým béčkusraček že bych jinak jedu furt uhelkou sních takže se projedu asi aš budete tam v dolinách mět tak 1000km najeto kuaAle zas mě těší že si budu moct s Borákem srovnat hodiny kolik toho kdo nahrabloval
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 24.02.2010 21:14:21 Offline |
zdenek 1 psal:Taky bych se projel,ale dneska jsem ji prodal....
a další level???
PALOUS psal:zdenek 1 psal:Taky bych se projel,ale dneska jsem ji prodal....
Konečně si s náma rejpneš do těch brouků
neboj bude dlaší brouk
Kurňa nemožu si pomoct,ale ta barva mi neseděla tak šla pryč,ale nevím co koupit....bych šel i do něčeho pohodlnějšího,ale zase bandit je bandit... no a stěma broukama....no nevím,zatím nic nemám tak můžu rejt do všech
když to jede,je to OK
Koldan psal:tag trnka sa povedla, měli zme švesky ze Znojma, moc nepůšťaly, ale de to, taky ňáký to jabko už je vypálený a navíc zostaly z loňska ňáký Zapovice, tagže ja už vypálil
dyť to u nás šecko zmrzlo
des to vzál frajíre?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Koldan psal:tag trnka sa povedla, měli zme švesky ze Znojma, moc nepůšťaly, ale de to, taky ňáký to jabko už je vypálený a navíc zostaly z loňska ňáký Zapovice, tagže ja už vypálil
Zapovice? Tos jako nechal vykvasit plastifikátor?
(pokud to teda má souvislost s
)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Koldan psal:tag trnka sa povedla, měli zme švesky ze Znojma, moc nepůšťaly, ale de to, taky ňáký to jabko už je vypálený a navíc zostaly z loňska ňáký Zapovice, tagže ja už vypálil
Zapovice? Tos jako nechal vykvasit plastifikátor?
(pokud to teda má souvislost s http://www.zapa.cz/images/stories/galer … bice04.jpg)
to je jen kamufláž, ve skutečnosti je to palírna
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
nicola.foxx (Člen) 25.02.2010 14:13:03 Offline |
Dyt je vsude na silnicich bordelu. Taky me to laka, ale radsi si jeste chvilku pockam a aspon si to vic uziju. A stejne mam kolem baraku vsude jeste snih led bordel sracky vodu
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
fidoB6 psal:tu na takový to první jarní svezení už je to dobrý...jen pro ten pocit a skvělou náladu
jo woe, a já mám před garáží 10 cm sněhu
Banditatom (Člen) 25.02.2010 18:41:58 Offline |
hans psal:fidoB6 psal:tu na takový to první jarní svezení už je to dobrý...jen pro ten pocit a skvělou náladu
jo woe, a já mám před garáží 10 cm sněhu
já rybník
Tak odzimováno :) mam motku ještě před novoročním měněním oleje a tak, takže jsem ještě neměl v plánu vyjet. Ale jedu z práce, sluníčko, několik motorkářů už a nevydržel jsem. letěl jsem domů vyzkoušel baterku jestli maká a vyjel. Okolo Plzně je krásně....ale ty díry ve městě tam bych zapadnul celej :(
Gorky psal:Tak odzimováno :) mam motku ještě před novoročním měněním oleje a tak, takže jsem ještě neměl v plánu vyjet. Ale jedu z práce, sluníčko, několik motorkářů už a nevydržel jsem. letěl jsem domů vyzkoušel baterku jestli maká a vyjel. Okolo Plzně je krásně....ale ty díry ve městě tam bych zapadnul celej :(
Nepohyboval jsi se taky po Jateční? Na cestě z práce jsem tam totiž potkal nadšence a říkal jsem si, jestli sem chodí.
Jinak celou cestu jsem přemýšlel, jestli už je čas nebo ještě ne.
stoner psal:Gorky psal:Tak odzimováno :) mam motku ještě před novoročním měněním oleje a tak, takže jsem ještě neměl v plánu vyjet. Ale jedu z práce, sluníčko, několik motorkářů už a nevydržel jsem. letěl jsem domů vyzkoušel baterku jestli maká a vyjel. Okolo Plzně je krásně....ale ty díry ve městě tam bych zapadnul celej :(
Nepohyboval jsi se taky po Jateční? Na cestě z práce jsem tam totiž potkal nadšence a říkal jsem si, jestli sem chodí.
Jinak celou cestu jsem přemýšlel, jestli už je čas nebo ještě ne.
no jeje :D to jsme musel byt já :) někdy před pátou jsem tamtudy projížděl. MAgorů jako já nebude moc :)
JO JO vcera byl ten den kdy jsem ji provětral a bylo to cool ten studený vzduch jí dělá dobře.
vydržel jsem to asi půl hodky ale stalo to za to.
Poté jsem ji odstavil do lakovny a ted už 14 dní a bude uplně nová :::)))) barva
Já jsem dnes neodolal,baťůžek ještě nejel ani na fichtlovi tak jsem se s ní musel projet.Stálo mě to sice proházení sněhem abych mohl vyjet ale stálo to za to takže hlásím prvních 60km Držela se dobře a ani chvilkových 140 s ní moc nezamávalo,rozená motorkářka Bandaska se bude prodávat tak si ji musím ještě užít Ale silnice po zimětakže bacha...
Editoval osiris (26.02.2010 00:35:04)
Jawa 50,350,Bandit 1200N 02,SV 1000S K3.
Pavel Putna (Nový člen) 26.02.2010 00:21:18 Offline |
Kdo nevyjel vcera nebo dneska muze jen litovat,masina sice zas...jak jetel ale srdicko konecne poskocilo. Jaro je tady!
stoner psal:Gorky psal:no jeje :D to jsme musel byt já :) někdy před pátou jsem tamtudy projížděl. MAgorů jako já nebude moc :)
... no ten čas by odpovídal. A kdes jezdil?
No nic velkého jen na červený hrádek zadem na slovany a na návštěvu na košutku. Ale mezi Bolevákem a Doubravku jsem z tich děr měl fakt vítr. Jsou to moje první kilometry na moto a občas do nich nešlo nezapadnout kolik jich tam je vedle sebe...
Gorky psal:stoner psal:Gorky psal:no jeje :D to jsme musel byt já :) někdy před pátou jsem tamtudy projížděl. MAgorů jako já nebude moc :)
... no ten čas by odpovídal. A kdes jezdil?
No nic velkého jen na červený hrádek zadem na slovany a na návštěvu na košutku. Ale mezi Bolevákem a Doubravku jsem z tich děr měl fakt vítr. Jsou to moje první kilometry na moto a občas do nich nešlo nezapadnout kolik jich tam je vedle sebe...
jo, tak to se nedivim, dys ses motal po Plzni...je ted po zime jako tankodrom
V utery sem potkal borce na modrobilym autobusu, prvni masina co sem letos videl na ceste
Uz se tesim az zas vyrazime na jih, co kuci?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Tomboo psal:Já jsem dnes neodolal,baťůžek ještě nejel ani na fichtlovi tak jsem se s ní musel projet.Stálo mě to sice proházení sněhem abych mohl vyjet ale stálo to za to takže hlásím prvních 60km Držela se dobře a ani chvilkových 140 s ní moc nezamávalo,rozená motorkářka Bandaska se bude prodávat tak si ji musím ještě užít Ale silnice po zimětakže bacha...
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … c01959.jpg
tu babu jakobych už někde viděl
Luk psal:Uz se tesim az zas vyrazime na jih, co kuci?
těším se na to celou zimu jako malej Jarda
že by nás Kim zase někde pěkně protáh, co?
Dokonce i cesta na Rozmital vypada po zime celkem dobre. Akorat na Teslinech budou závěje asi do května.
Tak jsem včera dal prvních 40 km, super jízda, sluníčko hřálo, ptáčci zpívali, jen ty zasraný auta porád překážely a stříkaly na mě ostřikovačema
160 po hrázi Nechranický přehrady...pohodička jako v létě...
o víkendu má bejt pěkně, tak třeba vezmu kámoše a uděláme nějakou pěknou tofku
Jezdím dle svých možností, někdy i pomaleji ... B6N ´98
stoner psal:Luk psal:Uz se tesim az zas vyrazime na jih, co kuci?
Dokonce i cesta na Rozmital vypada po zime celkem dobre. Akorat na Teslinech budou závěje asi do května.
...jj,taky už se těšim,ale budu muset k Vojtovi do učení,mám týden 750
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
smilflek psal:Tak jsem včera dal prvních 40 km, super jízda, sluníčko hřálo, ptáčci zpívali, jen ty zasraný auta porád překážely a stříkaly na mě ostřikovačema
o víkendu má bejt pěkně, tak třeba vezmu kámoše a uděláme nějakou pěknou tofku
Osřikovačema??? Tak to je ještě vpohodě. já trefil na plechovku uprostřed jediné obrovský louže co jsem na cestě potkal. Samozřjmě to ten blb prolítnul v plnej a já byl turch od hlavy až k patě.
Banditatom (Člen) 26.02.2010 16:57:31 Offline |
Gorky psal:smilflek psal:Tak jsem včera dal prvních 40 km, super jízda, sluníčko hřálo, ptáčci zpívali, jen ty zasraný auta porád překážely a stříkaly na mě ostřikovačema
o víkendu má bejt pěkně, tak třeba vezmu kámoše a uděláme nějakou pěknou tofkuOsřikovačema??? Tak to je ještě vpohodě. já trefil na plechovku uprostřed jediné obrovský louže co jsem na cestě potkal. Samozřjmě to ten blb prolítnul v plnej a já byl turch od hlavy až k patě.
právě proto to může zatím mrdkat
Kim psal:stoner psal:Luk psal:Uz se tesim az zas vyrazime na jih, co kuci?
Dokonce i cesta na Rozmital vypada po zime celkem dobre. Akorat na Teslinech budou závěje asi do května....jj,taky už se těšim,ale budu muset k Vojtovi do učení,mám týden 750
...se neuč moc rychle ať ti pak stačíme
svět je cirkusovej stan
corimec psal:V těhle sračkách jezdí jen čunata.
Je to samá sůl.
Když tu dva dny chcalo tak je cesta umytá...
ale horší je že chčile pořád...
Cyber_joker (Člen) 27.02.2010 17:22:59 Offline |
...Teď sem se vrátil....Trasa JH->Třeboň->ČB a zase zpět....počasí pěkný, svítíčko slunilo, silnice až na vyjímky (třeba cesta skrz Lišov) suché, i gumy byly vlažný....Ale mazel byl stejně docela zaprasenej, tak sem ho hned umyl....Po tý hnusný zimě a kvantech sněhu mám konečně dobrej pocit :)
...přátelé jí bych vám to neradil, já totiž všechno sežeru....
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2010 19:03:48 Offline |
taky jsem dneska kolem Pardubic potkal asi 6 střelců....ja dneska ale radši lítal na lyžích
stoner psal:Kim psal:...jj,taky už se těšim,ale budu muset k Vojtovi do učení,mám týden 750
... a já, že si s Vojtou v jiném vlákně tak hezky notujete o 750
A ukážeš nám ji nebo musíme počkat in natura?
[img][/img]
osiris psal:faitík psal:Kime, pěkná
Nevim co do tebe vjelo, ten bus cos měl, byl krásnej...však má obě ;)
...tak,tak...čtrnácku neprodám,nacpal jsem do ní dost peněz,tu si nechám na výlety a čumendy,bylo by jí škoda zválet na okruhu.
...jináč tohle je K1,dovoz Itálie,stav velice dobrej...po odstrojení,vizuelní prohlídce a nastartování...už je u doktora na prohlídce,pak krejčího na okruhovej kabátek,asi tak do třech tejdnu by měla bejt hotová a bude samozřejmě přihlášená
...Osi něco pro tebe mám,hádej co asi,jen co se uvidíme
...děkuji za kladné ohlasy