Nejsi přihlášen
RETEZ ČZ - brát ci nebrát
Zdarec panove,
ceka me vymena retezovky na Banditu 12 a premyslim o ČZ retezu.
Proto se chci dotazat jestli jste ho uz nekdo jezdite na 12-ce Banditu a jake mate zkusenosti???
Pripadne doporucte shop kde dobre koupit...
Diky za info...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 21:23:54 Offline |
Re: RETEZ ČZ - brát ci nebrát
anton psal:Zdarec panove,
ceka me vymena retezovky na Banditu 12 a premyslim o ČZ retezu.
Proto se chci dotazat jestli jste ho uz nekdo jezdite na 12-ce Banditu a jake mate zkusenosti???
Pripadne doporucte shop kde dobre koupit...
Diky za info...
už ho tu jezdí pár lidí a nikdo si nestěžuje..klidně ho tam dej.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 21:45:38 Offline |
anton psal:Diky za info,
ale ze se tak ptam - dela CZ i zlatou povrchovku a koupim od nich celou retezovku???
A jestli by sel poradit i ten shop...
Dik
najdi si tu v uživatelých Kojaksro prodá ti i to co nechceš a za supr cenu
K.a.s.y.m. (Člen) 08.04.2010 08:03:25 Offline |
osiris psal:...řikám to furt, veškerý vobavy sou lichý, některý ani nevěděj že se jim to motá v drahejch kokotinách ;)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … etezy1.jpg
ja ja...v BMW se to používá na rozvody prej už i na sekundární převod
anton psal:Diky za info,
ale ze se tak ptam - dela CZ i zlatou povrchovku a koupim od nich celou retezovku???
A jestli by sel poradit i ten shop...
Dik
koupíš celou...a zlatá se dělá taky, i když v době kdy jsem ji sháněl jsem našel jen normál
anton:
e-shop treba u kojaka: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=9948
Mimochodem cekam kdy se ozve Nety
Zrovna ho v servisu ukecali at si na tu svou trivalcovou bestii (ne, nebyl v servisu SKODA AUTO) CZtu nedava, ze s nima nemaj dobry zkusenosti
Kluci sou tam sikovny, zadny pitomci...
Tady jsou zase vesmes vsichni (vcetne me) s CZ spokojeni
Samozrejme, bavime se o nejvyssi rade 530 SDZ
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:anton:
e-shop treba u kojaka: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=9948
Mimochodem cekam kdy se ozve Nety
Zrovna ho v servisu ukecali at si na tu svou trivalcovou bestii (ne, nebyl v servisu SKODA AUTO) CZtu nedava, ze s nima nemaj dobry zkusenosti
Kluci sou tam sikovny, zadny pitomci...
Tady jsou zase vesmes vsichni (vcetne me) s CZ spokojeni
Samozrejme, bavime se o nejvyssi rade 530 SDZ
Přesně... taky sem se divil. Jezdim k nim od začátku, dal jsem na ně. Uvidíme, buď levně necham, nebo necham na přístě.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Luk psal:jelen: jj, taky bych nad tim mavnul rukou, kdyby to byli naky lemplove, ale zrovna tihle tady maj docela dobry jmeno...
von jelen naráží na to,co jsme všechno našli při rozborce a sborce
mojí bandasky,kterou prej servisovali plzeňácí(nevim který)
za některý věci bych v práci svoje mechoše pověsil za koule
...a bude hůř!
Z ČZ řetezu bych strach neměl.Dávají se běžně na sport motorky.dokolce na YZFR je týpci cpou.Kamoš bude kupovat ČZ na Falco 1000 a vůbec to neřěsí.
Já jsem si zjišťoval řetězovku na mého -
Řetězovka na Bandita od r.2007 - …… GSF 650 za 3218Kč a je k tomu i pračka na řetězy v ceně 600Kč. Tu pračku mám už z dřívější koupě řetězu a je fakt dobrá.
CONTRA Praha řetězy - pobočka [img][/img]Brno Černovice
Zapujčení nýtovačky za 2000Kč a k řetězovce myčka řetězu,nebo čistič.Myčka není podmínkou,když už jednu mám.
Jezdím tak,abych se vždy v pohodě vrátil.
Pavlusha psal:Z ČZ řetezu bych strach neměl.Dávají se běžně na sport motorky.dokolce na YZFR je týpci cpou.Kamoš bude kupovat ČZ na Falco 1000 a vůbec to neřěsí.
Řetězovka na Bandita od r.2007 - …… GSF 650 za 3218Kč a je k tomu i pračka na řetězy v ceně 600Kč. Tu pračku mám už z dřívější koupě řetězu a je fakt dobrá.
CONTRA Praha řetězy - pobočka Brno Černovice
Zapujčení nýtovačky za 2000Kč a k řetězovce myčka řetězu,nebo čistič.Myčka není podmínkou,když už jednu mám.
...Kojak mě přetrhne, že sem seru konkurenci, ale dyš uš nekoupíš u něj, tag dybys chtěl třeba ušetřit, tag dívaj:
http://www.motoretezy.cz/cz/e-shop/1180 … -0710.html
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Pavlusha psal:Z ČZ řetezu bych strach neměl.Dávají se běžně na sport motorky.dokolce na YZFR je týpci cpou.Kamoš bude kupovat ČZ na Falco 1000 a vůbec to neřěsí.
CONTRA Praha řetězy - pobočka Brno Černovice
Zapujčení nýtovačky za 2000Kč a k řetězovce myčka řetězu,nebo čistič.Myčka není podmínkou,když už jednu mám....Kojak mě přetrhne, že sem seru konkurenci, ale dyš uš nekoupíš u něj, tag dybys chtěl třeba ušetřit, tag dívaj:
http://www.motoretezy.cz/cz/e-shop/1180 … -0710.html
...no a rázem zjistíš, že ta pračka f ceně nejni, ale prostě si jí zaplatíš
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2010 12:10:45 Offline |
no ty voe voni zase polevnili.já kupoval za 2800
karlos100 psal:Luk psal:jelen: jj, taky bych nad tim mavnul rukou, kdyby to byli naky lemplove, ale zrovna tihle tady maj docela dobry jmeno...
za některý věci bych v práci svoje mechoše pověsil za koule
tak schvalne zjisti kerý plzeňácí
my se bavime o www.jokaro.cz
Máš pravdu,že ty motořetězy jsou dooost levný.Já tu myčku na řetězy dostal k řetězu co jsem kupoval na dřívější motorku a je tam rozdíl v ceně kolem 600 - 700Kč.Na Bandita to samé.To si tady každý myslí,že ta Contra je dost levná.Už jsem ten odkaz napsal kamošovi co bude brat na Falco 1000 a je tam rozdíl skoro litr.Dík za adresu.Schovávám na horší časy.tu myčku jsem jim teda fakt zaplatil.Tenkrát jsem hledal všude možně a řetězy od čz byly stejně drahé jako v Contře.
Jinak tady v bazaru někdo nabízí novou řetězovku co měl na už prodanýho Bandita a válí se mu doma.
Jezdím tak,abych se vždy v pohodě vrátil.
Luk psal:karlos100 psal:Luk psal:jelen: jj, taky bych nad tim mavnul rukou, kdyby to byli naky lemplove, ale zrovna tihle tady maj docela dobry jmeno...
za některý věci bych v práci svoje mechoše pověsil za kouletak schvalne zjisti kerý plzeňácí
my se bavime o www.jokaro.cz
no tak čoveče není to daleko kdovíjestli to nebylo tam?
Strýcfajtr !!!
pardál 77 psal:zdary tak to uvedu na pravou míru.Já dával vždycky bandasku do Jokara v Koterově a vždycky celkem spokojenost a neznam nikoho,že by si nějak stěžoval.Jelene co tam bylo za probĺém
nebo spíš Karlosi na co jste tam našli za lumpárnu
mazo psal:dnes som nahodil novu retaz, dospanoval, bol som to par metrov prejst a nejako to moc pocut
je to normalne alebo som nieco skurvil?
Co máš za řetaz ??
ČZ ???
Jak jsme psali ČZ trošku hučí
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
pardál 77 psal:pardál 77 psal:zdary tak to uvedu na pravou míru.Já dával vždycky bandasku do Jokara v Koterově a vždycky celkem spokojenost a neznam nikoho,že by si nějak stěžoval.Jelene co tam bylo za probĺém
v pohodě,Pardále,kein stress
sou to píčoviny,spíš trochu votravný než nějak špatný...
Třeba,cokoli na co sem šáhnul bylo utažený jak kolo na lokomotivě
kluci neznaj momenťák,nebo zdravej rozum...
Trochu mne nepotěšilo,když jsem vyšrouboval vypoušťák včetně závitu,byl přetaženej
a střihnul závit.. To samý svíce,tam už mi trochu lepilo,protože takhle je utáhnout
to už je vo průser...
Brzdový třmeny a přední kolo jsem povoloval metrovým trhákem a Xrohyho bejčí silou
Trochu mne sere heft,kterej byl nasucho a zadírá se.. no,jak píšu,viny
Jediný závažnější,furt je bohatá směs,kurefsky moc....
ještě zkusím propustnější filtr,vod kožaka KNko.. Když se to neupraví,budu muset
nechat seřídit karbce.. Je mi trochu divný,že k dynojetu a laďáku jsi měl standartní
vzducháč... uvidíme,dyť vo nic nejde
stejně je hnusně,tak se můžu pobavit v garáži....
...a bude hůř!
pardál 77 psal:zdary tak to uvedu na pravou míru.Já dával vždycky bandasku do Jokara v Koterově a vždycky celkem spokojenost a neznam nikoho,že by si nějak stěžoval.Jelene co tam bylo za probĺém
Jokaro - já to říkal že je to kousek
To cvakání co jsem poslouchal u tebe ... mě trochu znepokojovalo, žes to měl na seřízení ventilů, ale je to cajk... klucí v jokaro měli asi špatnej den - ze šestnácti ventilů jeden nechat natvrdo bez vůle ale podle posledních zpráv je po úpravě ticho. To seřízení karbeců už psal Karlos...
Hele s tim autobusem bych jezdil asi jinam
jinak v pohodě žádnej stres, když se do toho někdo rejpe doma jako třeba já, tak na takový píčovinky srát, ale pokud je to někde servisovaný za prachy, tak by to mělo mít nějakou štábní kultůru
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:pardál 77 psal:zdary tak to uvedu na pravou míru.Já dával vždycky bandasku do Jokara v Koterově a vždycky celkem spokojenost a neznam nikoho,že by si nějak stěžoval.Jelene co tam bylo za probĺém
Jokaro - já to říkal že je to kousek
To cvakání co jsem poslouchal u tebe ... mě trochu znepokojovalo, žes to měl na seřízení ventilů, ale je to cajk... klucí v jokaro měli asi špatnej den - ze šestnácti ventilů jeden nechat natvrdo bez vůle ale podle posledních zpráv je po úpravě ticho. To seřízení karbeců už psal Karlos...
Hele s tim autobusem bych jezdil asi jinam
jinak v pohodě žádnej stres, když se do toho někdo rejpe doma jako třeba já, tak na takový píčovinky srát, ale pokud je to někde servisovaný za prachy, tak by to mělo mít nějakou štábní kultůru
vidíš,já na ten vejfuckovej ventil na čtvrtým nadoraz ouplně zapoměl
...a bude hůř!
hm kuci, tak to ste me nepotesili
sem si myslel jaky sou tam profici
povest tady maj dobrou, asi to bude i tim, maj tam furt narvano a nestihaj
Luk psal:hm kuci, tak to ste me nepotesili
povest tady maj dobrou, asi to bude i tim, maj tam furt narvano a nestihaj
nedělej z toho Hamleta se prostě jednou nezadařilo no
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Luk psal:hm kuci, tak to ste me nepotesili
povest tady maj dobrou, asi to bude i tim, maj tam furt narvano a nestihajnedělej z toho Hamleta se prostě jednou nezadařilo no
asik to vrtal učeň
...a bude hůř!
jelen: sycaku, se tu klepu strachy vo tu mou chudinku
...pred tejdnem sem to od nich privez (ventily, karbce, brzdovka) a zatim to jezdi, klepklep
Luk psal:jelen: sycaku, se tu klepu strachy vo tu mou chudinku
...pred tejdnem sem to od nich privez (ventily, karbce, brzdovka) a zatim to jezdi, klepklep
Luku,fakt na ně nenadávám,prostě to jen nebyl žádnej zázrak...
ale sme přece lidi,ne stroje,kurňa
...a bude hůř!
karlos100 psal:pardál 77 psal:pardál 77 psal:zdary tak to uvedu na pravou míru.Já dával vždycky bandasku do Jokara v Koterově a vždycky celkem spokojenost a neznam nikoho,že by si nějak stěžoval.Jelene co tam bylo za probĺém
Trochu mne nepotěšilo,když jsem vyšrouboval vypoušťák včetně závitu,byl přetaženej
a střihnul závit.. To samý svíce,tam už mi trochu lepilo,protože takhle je utáhnout
to už je vo průser...
Brzdový třmeny a přední kolo jsem povoloval metrovým trhákem a Xrohyho bejčí silou
ještě zkusím propustnější filtr,vod kožaka KNko.. Když se to neupraví,budu muset
nechat seřídit karbce.. Je mi trochu divný,že k dynojetu a laďáku jsi měl standartní
stejně je hnusně,tak se můžu pobavit v garáži....
ajajajaj hmmm tak to čeče asik padá na mojí hlavu,páč třmeny a př. kolo jsem utahoval naposled já a svíce jsem dělal taky já tak sorry,holt si budu muset dát na packy momenták.
pardál 77 psal:karlos100 psal:pardál 77 psal:nebo spíš Karlosi na co jste tam našli za lumpárnu
to už je vo průser...
stejně je hnusně,tak se můžu pobavit v garáži....ajajajaj hmmm tak to čeče asik padá na mojí hlavu,páč třmeny a př. kolo jsem utahoval naposled já a svíce jsem dělal taky já tak sorry,holt si budu muset dát na packy momenták.
ááá pán je dvoustupňovej
zaber
a
zaber víc
Strýcfajtr !!!
Luk psal:v poho, dyt ja si taky delam trosku
dys by toho pokurvili vic, tak se to urcite rozkrikne a jak sem rikal, povest maj dobrou
Jo Luku máš recht,kluci dělaj dobře,znam je leta a dost známejch lidí co k Robertovi jezdí taky no problem.Většina těch věcí co psal Karlos je moje práce ,akorát ten ventil mi teda vrtá hlavou
mazo psal:nie dal som DID....
mam ale pocit, ze som tu niekde cital, ze nova retaz trochu huci (vrci) kym si sadne...
no mozno sa tym len upokojujem
No buď klidný,do dělá běžně řetězovka než si lehce obrousí řetěz zoubky na ozubených kolech...časem to přestane (vlastní zkušenost)
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:mazo psal:nie dal som DID....
mam ale pocit, ze som tu niekde cital, ze nova retaz trochu huci (vrci) kym si sadne...
no mozno sa tym len upokojujemNo buď klidný,do dělá běžně řetězovka než si lehce obrousí řetěz zoubky na ozubených kolech...časem to přestane (vlastní zkušenost)
konecne odpoved
...trochen mi odlahlo. Aj som sa bal ci nie je moc naspanovana, hoci mam previs cca 20mm, ale no...
Dakujem a uvidim ci sa to ukludni
Tak na tu svoju 6tku objednam zlatu CZ X ring 530 .
Sice se v tech dalsich oznacenich u DID(ZMVX) a CZ(SDZ) nevyznam ale verim ze na to moje jezdeni neco vydrzi. ( 20000km)
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
jen když se zeptám blbě,protože tomu vůbec nehovím,mám lovit x- kroužkový,nebo o- kroužkový,či jsem koukal,že existuje i QX až mi to hlava nebere,co je v tom za rozdíly ? prosím
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Takže evidentně jak jsem si početl,tak ČZ sady se bát asi nemusím. Někdo tady z fóra se zabývá prodejem,abych to nelovil někde na netu,přeci jen riskovat cihlu místo řetězovky díky za tipy :)
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Tady Kojaksro,nebo přímo WWW.Motořetězy.cz ,nikdy sem s nima neměl problém
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...nekombinoval bych řetěz a spojku vod jinech výropců...snejtovat to pude, ale bál bych se jinejch výrobních tolerancí a skutečnejch rozměrů a tym pádem buďto zadírání nebo vůle...ta spojka stojí pár korun, tagže???
Francouz psal:Dik, ale jen se ptam abych vedel jak to je, rozpoovat jen tak z nudy se nechystam neboj
Doufam ze myslis spojovaci clanak na snytovani a ne na zavlacku jak na starou Cizu 175 , to je kurva nebezpecna vec, jednou se me to aji Cize rozpojilo, nastesti to vyletlo ven a nezmrdalo kartry.
Billy psal:Francouz psal:Dik, ale jen se ptam abych vedel jak to je, rozpoovat jen tak z nudy se nechystam neboj
Doufam ze myslis spojovaci clanak na snytovani a ne na zavlacku jak na starou Cizu 175 , to je kurva nebezpecna vec, jednou se me to aji Cize rozpojilo, nastesti to vyletlo ven a nezmrdalo kartry.
jó kamaráde já když objednával řetěz na XJéčko, tak mi přišel taky s klasickou závlačkou , čuměli sme na to s tátou jak půl prdele z roští, ale už tam je cca 3 roky a pořád očividně drží
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2015 13:29:06 Offline |
Když jí někdo nepokurví při montáži a dá jí do správné polohy tak se nebude čeho bát.nejtovanou spojku tam stejně většina z nás namlátí kladivem a pak se to nehejbe jak má
Tom jr. psal:Billy psal:Francouz psal:Dik, ale jen se ptam abych vedel jak to je, rozpoovat jen tak z nudy se nechystam neboj
jó kamaráde já když objednával řetěz na XJéčko, tak mi přišel taky s klasickou závlačkou , čuměli sme na to s tátou jak půl prdele z roští, ale už tam je cca 3 roky a pořád očividně drží
...uš né synku, Burattti nevydržel tvý hulvátský zacházení, tagže si Mik musel koupit novou Čízu hnet jag Námahu podědil
Filous psal:Tom jr. psal:Billy psal:
Doufam ze myslis spojovaci clanak na snytovani a ne na zavlacku jak na starou Cizu 175 , to je kurva nebezpecna vec, jednou se me to aji Cize rozpojilo, nastesti to vyletlo ven a nezmrdalo kartry.jó kamaráde já když objednával řetěz na XJéčko, tak mi přišel taky s klasickou závlačkou , čuměli sme na to s tátou jak půl prdele z roští, ale už tam je cca 3 roky a pořád očividně drží
...uš né synku, Burattti nevydržel tvý hulvátský zacházení, tagže si Mik musel koupit novou Čízu hnet jag Námahu podědil
Progear 650 (Člen) 05.02.2015 20:19:25 Offline |
Tom jr. psal:Filous psal:Tom jr. psal:
jó kamaráde já když objednával řetěz na XJéčko, tak mi přišel taky s klasickou závlačkou , čuměli sme na to s tátou jak půl prdele z roští, ale už tam je cca 3 roky a pořád očividně drží...uš né synku, Burattti nevydržel tvý hulvátský zacházení, tagže si Mik musel koupit novou Čízu hnet jag Námahu podědil
Pac si to zvedal na zada ci fix...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Tom jr. psal:Filous psal:
...uš né synku, Burattti nevydržel tvý hulvátský zacházení, tagže si Mik musel koupit novou Čízu hnet jag Námahu podědilPac si to zvedal na zada ci fix...
No počkej počkej,to se jako nedělá nebo co
Progear 650 (Člen) 05.02.2015 20:52:38 Offline |
VikecB12 psal:Progear 650 psal:Tom jr. psal:
Pac si to zvedal na zada ci fix...
No počkej počkej,to se jako nedělá nebo co
Ty muzes
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
zzzmrzlinar (Člen) 06.02.2015 07:44:53 Offline |
...uš né synku, Burattti nevydržel tvý hulvátský zacházení, tagže si Mik musel koupit novou Čízu hnet jag Námahu podědilPac si to zvedal na zada ci fix...
to ovšem nemění nic na tom, že Buratti je sračka
toasi jo. Já bych nic jinýho jak ČZ nebo DID nemontoval. A taky nic jinýho jak kola JT,protože ty stačky groskopf atd co sem párkrát viděl sou hnus velebnosti
Nicméně řetěz je zaplaťsatan zamnou,stačilo Teda aspoň do doby než pořídím KTM
VikecB12 psal:toasi jo. Já bych nic jinýho jak ČZ nebo DID nemontoval. A taky nic jinýho jak kola JT,protože ty stačky groskopf atd co sem párkrát viděl sou hnus velebnosti
...no voni JT kola stojej poslední dobou taky za vyližprdel...poslední dobou preferuju spíš Sunstar...
K.a.s.y.m. (Člen) 06.02.2015 11:06:29 Offline |
VikecB12 psal:toasi jo. Já bych nic jinýho jak ČZ nebo DID nemontoval. A taky nic jinýho jak kola JT,protože ty stačky groskopf atd co sem párkrát viděl sou hnus velebnosti
vono zkurvit kardan je taky levni sranda
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:toasi jo. Já bych nic jinýho jak ČZ nebo DID nemontoval. A taky nic jinýho jak kola JT,protože ty stačky groskopf atd co sem párkrát viděl sou hnus velebnosti
Nicméně řetěz je zaplaťsatan zamnou,stačilo Teda aspoň do doby než pořídím KTMvono zkurvit kardan je taky levni sranda
Já vím,dával sem za něho cca 12000kč origo... Takže tři kvalitní řetězovky... Ale s tym,že se mě v průbehu životnosti nemění vlastnosti,tak jako u řetězu.
já se ti jakože omluvuju
Filousy dival sem se na net, ČZ retez 530 ve zlate na B12 a Sunstar kola, na kolik to cca vyjde ?
voproti JTckum ty maj za 3250,- ja mam JTecka jeste, mam na ty sade za 5 let cca 10 tisic, pouzivam celou dobu Scota na mazani. Snad to za tu dobu ve vnitr nevyrezlo , na zimu sem to jeste mazl lehce stetkou a mazacim volejem od Scota. zatim vypada slusne retezovka.
Billy psal:Filousy dival sem se na net, ČZ retez 530 ve zlate na B12 a Sunstar kola, na kolik to cca vyjde ?
voproti JTckum ty maj za 3250,- ja mam JTecka jeste, mam na ty sade za 5 let cca 10 tisic, pouzivam celou dobu Scota na mazani. Snad to za tu dobu ve vnitr nevyrezlo , na zimu sem to jeste mazl lehce stetkou a mazacim volejem od Scota. zatim vypada slusne retezovka.
Kamo,na dalších pět let na řetězovku zapomeň,má fšecko předsebou
Billy psal:Filousy dival sem se na net, ČZ retez 530 ve zlate na B12 a Sunstar kola, na kolik to cca vyjde ?
...čoveče Billy, poptej Kojaka, poslední dobou beru hodně vjecí u něj...teda dyš mi dá šéf f dílně volnou ruku
Kelly01 psal:Jsem konzervativec..
DID od Kojaka zas o tolik nestojí..
Ale na ČZ jsem slyšel poslední dobou samou chválu
...já vim že si konzerva a DID je ovjeřená klasika, ale čezeta je fak f pohodě...třeba já mam na svý řetězovce ČZ bez mála 20t km a je furt dobrá...ale uš se těšim aš umře, páč si koupim goldnovou, bo ta moje je eště z pravjeku, gdy čezeta goldy neďála...
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2015 06:59:06 Offline |
Filous psal:...blbče ...vokna sou nutnost, uš sme s Ájou starší a ten průvan uš nám nedělá dobře, dybys slyšel tu meluzínu tady
stači vokna volepit mechovkou nebo pobít kovotěsem
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 22:29:52 Offline |
kazan psal:Je doma
ČZ SDZ 530
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 063525.jpg
na řetěz seru - chválim ti to nejhezčí eSko
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2015 23:21:14 Offline |
kazan psal:jo, tak díky
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 27-321.jpg
jo to sem myslel
kazan: teď se jen modli, aby se ti po 2t km nerozpadly těsnící kroužky v řetězu jako mě. Měl jsem ten samej ČZ zlatej na B12. Řetěz jsem reklamoval a byla to sériová vada. Tak mě shop nabídl výměnu za RK řetěz a ten už mám 24t km a kroužky se teda začly sem tam lehce třepit ale pořád dobrý.
hide psal:kazan: teď se jen modli, aby se ti po 2t km nerozpadly těsnící kroužky v řetězu jako mě. Měl jsem ten samej ČZ zlatej na B12. Řetěz jsem reklamoval a byla to sériová vada. Tak mě shop nabídl výměnu za RK řetěz a ten už mám 24t km a kroužky se teda začly sem tam lehce třepit ale pořád dobrý.
...zas ho neděs, sám jedu na čezetě cca 20t km a bes problému, namontoval jsem jich mrtě a eště se nigdo s reklamacej nevrátil...vysypaný kroušky sem viděl i na DID, RK a Buratti...
Filous psal:hide psal:kazan: teď se jen modli, aby se ti po 2t km nerozpadly těsnící kroužky v řetězu jako mě. Měl jsem ten samej ČZ zlatej na B12. Řetěz jsem reklamoval a byla to sériová vada. Tak mě shop nabídl výměnu za RK řetěz a ten už mám 24t km a kroužky se teda začly sem tam lehce třepit ale pořád dobrý.
...zas ho neděs, sám jedu na čezetě cca 20t km a bes problému, namontoval jsem jich mrtě a eště se nigdo s reklamacej nevrátil...vysypaný kroušky sem viděl i na DID, RK a Buratti...
Měl jsem to samý jako Hide,akorád mě nenapadlo to reklamovat.To jsem ještě nevěděl,že je to výrobní vada.Vono taky záleží jak se jeho majitel o něj stará.
Ja mam na CZ 530 ve zlate na B12 cca 10 tacku namotano, je fakt ze to jezdim cca 5 let takhle, bo sem na to nemel prachy a cas jezdit. Ale CZ je dobra a bez trablu
Neděsí mě, názory jsou různé pozitivní i odmítavé typu na japonce český řetěz apod. Na sezonu mám tak 12 - 15 tis. KM. 2 sezony a měním. Je český, zlatý a finančně přijatelný--žádný další povídání
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
hlemejzd999 (Člen) 24.03.2015 23:29:40 Offline |
čočkin psal:řetěz paráda příští bude taky zlatej ČZ jen ta rozeta se mi nelíbí já tam mám Sunstar a to je paráda viz profil
voe čočkine - ta je pěkně hnusná
Honzik8719 (Člen) 29.03.2015 13:44:18 Offline |
čočkin psal:ty si hnusnej, rozeta je krásná
Nevíš co je hezký
...relativní kochač...
Filous psal:...scháněl sem Supersprox rozetu, bo ta je parádní, ale na tu moji ludru je v normálních barvách nesehnatelná
..tak jak pravíš..
..a jaká že to barevná kombinace je normální?
..položils je na otázku?
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Filous psal:...chtěl sem černej vjenec a stříbrnej střed a voni mi nabídli zelenou, modrou a považ...zlatou...no sem snat ňákej Koldan, bo co???
Parťáku, ale je hezká
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/374935/c … 5zubu.html
hlemejzd999 (Člen) 30.03.2015 15:37:46 Offline |
Filous psal:...chtěl sem černej vjenec a stříbrnej střed a voni mi nabídli zelenou, modrou a považ...zlatou...no sem snat ňákej Koldan, bo co???
modrou bych vzal , ...kdybych na to nesral
Stránky: 1 2