Nejsi přihlášen
Nosič
Tak a je to - s timhle už se matice madla nerozeserou http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 67_bez.jpg[img][/img]
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3767_s.jpg
NEBĚHEJ !!!! Ať nejdeš do hrobu unavenej !!!
Re: Nosič
Ballů psal:Tak a je to - s timhle už se matice madla nerozeserou http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 67_bez.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/3767_s.jpg
Je ten kufr trošku vzadu,ale dá se dát aji dopředějc,to podle baťohu
nicola.foxx (Člen) 06.03.2012 14:09:36 Offline |
Zas když naloží pořádně kufr, tak bude pořád na panáčka
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
dal bych tam spíš tehhle nosič
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/125355/c … cerny.html
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban psal:dal bych tam spíš tehhle nosič
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/125355/c … cerny.html
Ty vole,vždyť Balů měl zřejmě z podobné pičoviny rozmrdanou výztuhu pod madlem,tak si to tam nebude cpat znova
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Radek-Ban psal:dal bych tam spíš tehhle nosič
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/125355/c … cerny.htmlTy vole,vždyť Balů měl zřejmě z podobné pičoviny rozmrdanou výztuhu pod madlem,tak si to tam nebude cpat znova
Přesně táááááák byla ta mrcha rozlámaná jako sviň Takže kufr posunu kousek kupředu a bude to ready,no a na ten cancour vzadu co tam bude čouhat pak v klidu připevnim třebas stan nebo tam šoupnu ještě jedno kolečko a budu moct jezdit po zadním permanentně s bagetou v tlamě
Banditatom (Člen) 06.03.2012 18:24:01 Offline |
Ballů psal:VikecB12 psal:Radek-Ban psal:dal bych tam spíš tehhle nosič
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/125355/c … cerny.htmlTy vole,vždyť Balů měl zřejmě z podobné pičoviny rozmrdanou výztuhu pod madlem,tak si to tam nebude cpat znova
Přesně táááááák byla ta mrcha rozlámaná jako sviň Takže kufr posunu kousek kupředu a bude to ready,no a na ten cancour vzadu co tam bude čouhat pak v klidu připevnim třebas stan nebo tam šoupnu ještě jedno kolečko a budu moct jezdit po zadním permanentně s bagetou v tlamě
pokud nevíš co s tím původním nosičem klidně ti od něj pomůžu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Ballů psal:VikecB12 psal:Ty vole,vždyť Balů měl zřejmě z podobné pičoviny rozmrdanou výztuhu pod madlem,tak si to tam nebude cpat znova
aby si pak taky nelepil svářečkou autobus
Banditatom (Člen) 06.03.2012 18:45:53 Offline |
Libor nx psal:Banditatom psal:Ballů psal:
Přesně táááááák byla ta mrcha rozlámaná jako sviň Takže kufr posunu kousek kupředu a bude to ready,no a na ten cancour vzadu co tam bude čouhat pak v klidu připevnim třebas stan nebo tam šoupnu ještě jedno kolečko a budu moct jezdit po zadním permanentně s bagetou v tlaměpokud nevíš co s tím původním nosičem klidně ti od něj pomůžu
aby si pak taky nelepil svářečkou autobus
ten nosič je jedinej kterejch bych na motorce snesl a když už bych kousnul kufr tak jedině ať nemusím tahat přilbu jinač na něj hážu hovínko
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris psal:Ballů psal:............nebo tam šoupnu ještě jedno kolečko a budu moct jezdit po zadním permanentně s bagetou v tlamě
...asi se s tebou ještě domluvím
Ale ty bys potřeboval ještě jeden dopředu
nicola.foxx (Člen) 06.03.2012 21:48:58 Offline |
VikecB12 psal:osiris psal:Ballů psal:............nebo tam šoupnu ještě jedno kolečko a budu moct jezdit po zadním permanentně s bagetou v tlamě
...asi se s tebou ještě domluvím
Ale ty bys potřeboval ještě jeden dopředu
A mozna lip vyztuzeny rukavice na palec
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
VikecB12 psal:Radek-Ban psal:dal bych tam spíš tehhle nosič
Tak teď si mě vystrašil ..akorát ho mam objednanej u Štěpána
Radek-Ban psal:VikecB12 psal:Radek-Ban psal:dal bych tam spíš tehhle nosič
Tak teď si mě vystrašil ..akorát ho mam objednanej u Štěpána
vystrašenej nebuď, ale zatěžuj ho a přemejšlej u toho hlavou. Snad na to nedáš 10kg
honda je honda
Kuba B12 psal:Radek-Ban psal:VikecB12 psal:
Ty vole,vždyť Balů měl zřejmě z podobné pičoviny rozmrdanou výztuhu pod madlem,tak si to tam nebude cpat znovaTak teď si mě vystrašil ..akorát ho mam objednanej u Štěpána
vystrašenej nebuď, ale zatěžuj ho a přemejšlej u toho hlavou. Snad na to nedáš 10kg
V tom případě je k hovnu,samotnej kufr má nějaký 3kila. Věčinou kdyš jedu na dovolenou,tak kufry váží zhruba 10-15kg/ks
ach jo
uz sem to tu psal mockrat, ze ten sw motech v poho vydrzi, normalne sem v nem vozil na dovce kolem 15kg a no problem. Ale givi-ultras zarucene vi, ze nevydrzi, takze je to marny, je to marny....je to marny
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Honzik8719 (Člen) 07.03.2012 16:28:05 Offline |
Luk psal:ach jo
uz sem to tu psal mockrat, ze ten sw motech v poho vydrzi, normalne sem v nem vozil na dovce kolem 15kg a no problem. Ale givi-ultras zarucene vi, ze nevydrzi, takze je to marny, je to marny....je to marny
givi ultras...
...relativní kochač...
Banditatom psal:Ballů psal:VikecB12 psal:
Ty vole,vždyť Balů měl zřejmě z podobné pičoviny rozmrdanou výztuhu pod madlem,tak si to tam nebude cpat znovaPřesně táááááák byla ta mrcha rozlámaná jako sviň Takže kufr posunu kousek kupředu a bude to ready,no a na ten cancour vzadu co tam bude čouhat pak v klidu připevnim třebas stan nebo tam šoupnu ještě jedno kolečko a budu moct jezdit po zadním permanentně s bagetou v tlamě
Myslím že tento nejní jakej si představuješ je to nějaký no name podomácku dělaný z trubek,ale chycený právě pouze za madlo Taky Palino říkal že mu to někdy jeden šroub ustřihlo (od Palina jsem Banďoura kupoval)
Ale občasná kontrola mostu s maticema a výměna šroubů neuškodí
Ballů psal:Banditatom psal:Ballů psal:
Přesně táááááák byla ta mrcha rozlámaná jako sviň Takže kufr posunu kousek kupředu a bude to ready,no a na ten cancour vzadu co tam bude čouhat pak v klidu připevnim třebas stan nebo tam šoupnu ještě jedno kolečko a budu moct jezdit po zadním permanentně s bagetou v tlaměpokud nevíš co s tím původním nosičem klidně ti od něj pomůžu
Myslím že tento nejní jakej si představuješ je to nějaký no name podomácku dělaný z trubek,ale chycený právě pouze za madlo Taky Palino říkal že mu to někdy jeden šroub ustřihlo (od Palina jsem Banďoura kupoval)
Jo a jen ten nosič má cca 3kg + kufr+něco v něm a problem je na světě
Luku,pičo rozčiluj se jak chceš,to že ti to vodjelo párkrát v pohodě neznamená,že to bude v pohodě napořát. Na tom Baluovim banditu se ta výztuha taky nerozpadla určitě hnedka,ale byl to dlouhodobej proces...A po víkendu vím vo dalším banditovi,kerej má nosič jenom na madle a zřejmě se tam v minulosti střihnul někerej šroubek,protože sou vod toho nosiče domrdaný podsedlový plasty,jak se na ně přimáčkl kdyš se vyvrátil dozadu. A madlo tam nějak podivně pruží,takže předpokládám že kdyš se plasty sundají,bude ty výztuha naprasklá taky. Takže pro někoho,kdo veze kufr jednou,dvykrát za rok je to možná ok,ale pro mě je to nepoužitelný,kufr vozím furt,tak chcu aby to fungovalo dlouhodobě. A máš pravdu,su zarytej zastánce givi,protože od nich mě zatím fšecko fungovalo. Kamoš měl nosič nějakej negivi a stratil ho aji s kufrem,dokladama a mikinou co v něm byla a to se pak vyplatí,že ušetřil Ale třeba by mě vubec nevadil nosič samodomo,nějakej pěknej nerezovej,pěkně festovní,ale musí při vyrobě dotyčnej přemejšlet,kam ho přimontuje...
VikecB12 psal:Luk psal:ach jo
uz sem to tu psal mockrat, ze ten sw motech v poho vydrzi, normalne sem v nem vozil na dovce kolem 15kg a no problem. Ale givi-ultras zarucene vi, ze nevydrzi, takze je to marny, je to marny....je to marnyLuku,pičo rozčiluj se jak chceš,to že ti to vodjelo párkrát v pohodě neznamená,že to bude v pohodě napořát. Na tom Baluovim banditu se ta výztuha taky nerozpadla určitě hnedka,ale byl to dlouhodobej proces...A po víkendu vím vo dalším banditovi,kerej má nosič jenom na madle a zřejmě se tam v minulosti střihnul někerej šroubek,protože sou vod toho nosiče domrdaný podsedlový plasty,jak se na ně přimáčkl kdyš se vyvrátil dozadu. A madlo tam nějak podivně pruží,takže předpokládám že kdyš se plasty sundají,bude ty výztuha naprasklá taky. Takže pro někoho,kdo veze kufr jednou,dvykrát za rok je to možná ok,ale pro mě je to nepoužitelný,kufr vozím furt,tak chcu aby to fungovalo dlouhodobě. A máš pravdu,su zarytej zastánce givi,protože od nich mě zatím fšecko fungovalo. Kamoš měl nosič nějakej negivi a stratil ho aji s kufrem,dokladama a mikinou co v něm byla a to se pak vyplatí,že ušetřil Ale třeba by mě vubec nevadil nosič samodomo,nějakej pěknej nerezovej,pěkně festovní,ale musí při vyrobě dotyčnej přemejšlet,kam ho přimontuje...
Tak takhle nějak to myslim
vikec: ale jo, dyt ja ti rozumim, ale ja proste uz s narvanym kufrem odjezdil docela dost a furt drzi (to neznamena, ze se to nemuze posrat) a pro me je proste oku vice lahodici nez ten givi
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Mám stejně kladné zkušenosti jako Luk. Jestli to ale není tím, že přetížený horní kufr těch 15 kg jsem měl jenom tehda když jsem tam měl kufry 3, a to znamená, že to lešení pro boční kufry je chycené nahoře u madla a o stupačku spolujazdce, tím pádem, to madlo není zas tak namáhané. A z důvodu toho že 3 kufry tam mám jen jednou max. dvakrát za sezonu tak SW motech je jediný řešní, které tak strašně nehyzdí a montáž a demontáž je otázkou sekund.
Tak dneska potvrzeno,v Bystřici nad Pernštejnem Marovi skoro upadl kufr aji s madlem Sundali sme sedadlo a vyztuha na rámu celá prasklá,takže kufr si vezl pěkně přivázanej špagátem k sedadlu Bandit má najeto 70tisíc,jak dlouho na něm byl ten nosič netušíme...Takže hurá s těmahle nosičama na daleký cesty,časem se postará vo zábavu
Luk psal:vikecu kua neser, ja snad hned jak dorazim dom, tak pobozim do garaze zkontrolovat esli nemam ram vejpul
Vole,doma na to nepřijdeš,ukáže se ti to až někde na dovolené a budeš prosit nějakýho jódlujícího tyroláčka aby ti to zaprskal céóčkem
VikecB12 psal:Luk psal:vikecu kua neser, ja snad hned jak dorazim dom, tak pobozim do garaze zkontrolovat esli nemam ram vejpul
Vole,doma na to nepřijdeš,ukáže se ti to až někde na dovolené a budeš prosit nějakýho jódlujícího tyroláčka aby ti to zaprskal céóčkem
Bedřich psal:VikecB12 psal:Tak dneska potvrzeno,v Bystřici nad Pernštejnem Marovi skoro upadl kufr aji s madlem.......
máš nějaký fotky?? Já stim jezdím cca 22tis a bez problémů
tak včera jsem tam dával nosič ..nosnost je na něm psaná 7,5kg...to má skoro jen samotnej kufr tak doufam že to vydrží..
Stránky: 1