Nejsi přihlášen
Rozmery rafku stary/novy Bandit
Ahojky,
mam 600N r.v.98, a predchozi majitel tam po bouchnuti predniho rafku hodil jiny, se 120kou gumou. Dle designu (rovne, misto zahnutych koncu paprsku) je to ocividne predni rafek z novejsiho Bandita od r.v.2000. Vzadu mam puvodni 150ku. A protoze uz bych potreboval vymenit pneu, rozhodl jsem se vratit rozmery do stavu odpovidajicimu TP, tedy 110/150. A mam otazku -> jsou odlisne rozmery rafku pred a po roce 2000? Muj r.v. 98 ma rozmery rafku 3 / 4.5 . Mohu poprosit nekoho s novejsim Banditem, co jiz ma oficialne rozmery pneu 120/160, jestli by se nemrknul do TP, jake jsou tam rozmery, jestli ty same, nebo vetsi? Nerad bych koupil nove gumy a zjistil, ze ta vpredu je na rafek moc uzka
Re: Rozmery rafku stary/novy Bandit
MatyxCZ psal:Ahojky,
mam 600N r.v.98, a predchozi majitel tam po bouchnuti predniho rafku hodil jiny, se 120kou gumou. Dle designu (rovne, misto zahnutych koncu paprsku) je to ocividne predni rafek z novejsiho Bandita od r.v.2000. Vzadu mam puvodni 150ku. A protoze uz bych potreboval vymenit pneu, rozhodl jsem se vratit rozmery do stavu odpovidajicimu TP, tedy 110/150. A mam otazku -> jsou odlisne rozmery rafku pred a po roce 2000? Muj r.v. 98 ma rozmery rafku 3 / 4.5 . Mohu poprosit nekoho s novejsim Banditem, co jiz ma oficialne rozmery pneu 120/160, jestli by se nemrknul do TP, jake jsou tam rozmery, jestli ty same, nebo vetsi? Nerad bych koupil nove gumy a zjistil, ze ta vpredu je na rafek moc uzka
od roku 2000 je vepredu 3,5rafek a starsi maj3,0.Vim to protoze sem to zjistoval kdyz sem shanel na muj 2002
Díky chlapi!
Jinak gerriku - tu diskuzi jsem četl, několikrát, bohužel tam nebylo explicitně napsáno, jaký rozměr ráfku má novější Bandit, u něj byl pouze rozměr pneu.
Nicméně jsem si bohužel potvrdil, že ten novější, co mám vepředu, je 3.5, tzn. pokud bych chtěl dát správný rozměr pneu 110/150, tak musím sehnat nový (resp. použitý) přední ráfek ze starého Banďoura
gerrik psal:jediné co nechápu, jak tam nabastlil náhon tachometru, novější bandasky už to nemaji mechanicky Já mám taky ráfek z novýho modelu, pneu 120, ale bez mech.náhonu
Hele to ja taky netusim, nicmene vysledkem je, ze ten nahon vydrzel rok, pak jsem vymenil lanko nahonu, protoze konec byl ozvykany a novy uz v tom nefunguje vubec. Takze vysledek je, rekl bych - nenabastlil Takze docasne supluju GPSkou a snad nekde sezenu ten rafek, a nebudu tam mit zbytecny budik navic
Stránky: 1