Nejsi přihlášen
Re: schéma spínací skřínky
Filous psal:...myslíš elechtrický nebo mechanický??? ...elechtrický je v manuálu...
Já předpokládám že chce elektrický,protože zámky pro něj nejsou problém a mašina mi jednou chytne na poprvý a pak někdy jen točí startér a nehodí to jiskru.Tak klíč vyndám a zandám do spínačky a mašina chytne,tak že předpokládám,že problém bude zde.To elektrický schéma co je v manualu,myslíš to kde je schéma celý motorky s barvama drátu ke každýmu komponentu?Mě se to zdálo málo podrobný,ale dráty tam označený sou tak on si to snad přebere.Dík za nasměrování
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2012 07:17:38 Offline |
nevim jestli s to pamatuju dobre ale ve spinacce je neco jako imobilizer.je tam vlozenej nejak clen kterej ti nedovoli nastartovat kdybys nezapnul spinacku.myslim ze je to nejaky odpor nebo dioda.uz se to tu resilo tak to tu nekde i bude.podle toho co pises by to mohl byt tvuj problem.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:nevim jestli s to pamatuju dobre ale ve spinacce je neco jako imobilizer.je tam vlozenej nejak clen kterej ti nedovoli nastartovat kdybys nezapnul spinacku.myslim ze je to nejaky odpor nebo dioda.uz se to tu resilo tak to tu nekde i bude.podle toho co pises by to mohl byt tvuj problem.
...vodpůrek...hodnotu neznam...Koval to zná a řešil...ale uš sem nechodí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tak nevím jestli to už máš pořešeno, ale já mám doma jednu nepotřebnou postarší sadu - spínačka, víčko, zámek sedla. Musel jsem to měnit, protože je u toho vychozená vložka zámku spínačky (taková blbost) a nebavilo ně pořád verglovat klíčkem abych našel tu správnou polohu pro otočení[img][/img]. Elektricky je to OK. Samostatnou vložku jsem nesehnal a na Aukro kdosi ptrodával celou sadu. Tak jsem to vzal a prohodil. jo a je to na N-ko (rv97) a ty jak koukám máš S-ko, ale myslím že by to nemělo vadit.
Když tak dej vědět, více pak shekrla@seznam.cz
Krleš70 psal:Tak nevím jestli to už máš pořešeno, ale já mám doma jednu nepotřebnou postarší sadu - spínačka, víčko, zámek sedla. Musel jsem to měnit, protože je u toho vychozená vložka zámku spínačky (taková blbost) a nebavilo ně pořád verglovat klíčkem abych našel tu správnou polohu pro otočení. Elektricky je to OK. Samostatnou vložku jsem nesehnal a na Aukro kdosi ptrodával celou sadu. Tak jsem to vzal a prohodil. jo a je to na N-ko (rv97) a ty jak koukám máš S-ko, ale myslím že by to nemělo vadit.
Když tak dej vědět, více pak shekrla@seznam.cz
Díky,už to mám vyřízený,byl to ten odpor,kámoš to proměřil,vyměnil a měl by být klid
Stránky: 1