Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 29.03.2015 20:18:45 Offline |
Re: 1250 N ?
Zavolej uzivateli "Hanz" ma 1250s kupovanou jako funglac jedine o cem vim tak mu prasklo lozisko v krku rizeni jinak nema problem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Bedřich psal:nic... snad jen sedlo, ale i na to se dá zvyknout....
...sedlo mam na K6 stejný a uš si zvykam desátou sezónu a furt mi to ňák nejde ...na vokolokomínový poježdění dobrý, ale vo dovolenej kňučim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 31.03.2015 09:53:43 Offline |
kdyby nebyl línej a cinknul Hanzoj tak by mu poradil i problém s sedlem
K6 má nejhorší sedadlo,na kerým sem kdy jezdíval. Fakt. Tak dlouho sem na něm trpěl,až sem se rozhodl ho nechat přešit v DDT,bylo potom pěkný,ale jak se na něm jezdilo nevím,protože sem mašinu najaře votkopl jak prašivou kočku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous psal:Bedřich psal:nic... snad jen sedlo, ale i na to se dá zvyknout....
...sedlo mam na K6 stejný a uš si zvykam desátou sezónu a furt mi to ňák nejde ...na vokolokomínový poježdění dobrý, ale vo dovolenej kňučim
Parťáku, myslíš tu vysokorychlostní turistiku?
Mour psal:Filous psal:Bedřich psal:nic... snad jen sedlo, ale i na to se dá zvyknout....
Parťáku, myslíš tu vysokorychlostní turistiku?
...tak ...pani říkala, že dyš jedu pomalu, tag se nudí...prej...tag taham
Francouz psal:Filous psal:...sedlo mam na K6 stejný a uš si zvykam desátou sezónu a furt mi to ňák nejde ...na vokolokomínový poježdění dobrý, ale vo dovolenej kňučim
Na starym se sedelo lip?
...určitě ...nemělo hrany...
VikecB12 psal:K6 má nejhorší sedadlo,na kerým sem kdy jezdíval. Fakt. Tak dlouho sem na něm trpěl,až sem se rozhodl ho nechat přešit v DDT,bylo potom pěkný,ale jak se na něm jezdilo nevím,protože sem mašinu najaře votkopl jak prašivou kočku
...dyš mě se ty bachratý gauče alá Bagster tůůůze nelíbjej...dříf sem ho chtěl, ale ňák se mi to přestalo zamlouvat...dyzajnovje...tag trpim
Banditatom (Člen) 31.03.2015 16:21:37 Offline |
Filous psal:VikecB12 psal:K6 má nejhorší sedadlo,na kerým sem kdy jezdíval. Fakt. Tak dlouho sem na něm trpěl,až sem se rozhodl ho nechat přešit v DDT,bylo potom pěkný,ale jak se na něm jezdilo nevím,protože sem mašinu najaře votkopl jak prašivou kočku
...dyš mě se ty bachratý gauče alá Bagster tůůůze nelíbjej...dříf sem ho chtěl, ale ňák se mi to přestalo zamlouvat...dyzajnovje...tag trpim
....v helme trpi/dobrovolne, na sedle trpi dobrovolne, nosi blond paruku....ty FIlous nechces se nam s necim sverit?
Banditatom psal:Filous psal:VikecB12 psal:K6 má nejhorší sedadlo,na kerým sem kdy jezdíval. Fakt. Tak dlouho sem na něm trpěl,až sem se rozhodl ho nechat přešit v DDT,bylo potom pěkný,ale jak se na něm jezdilo nevím,protože sem mašinu najaře votkopl jak prašivou kočku
....v helme trpi/dobrovolne, na sedle trpi dobrovolne, nosi blond paruku....ty FIlous nechces se nam s necim sverit?
...dobrá teda...f děctví mě tejrali a teť mi to chybí
Filous psal:Banditatom psal:....v helme trpi/dobrovolne, na sedle trpi dobrovolne, nosi blond paruku....ty FIlous nechces se nam s necim sverit?
...dobrá teda...f děctví mě tejrali a teť mi to chybí
...tag to seš tady heleť správně
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:VikecB12 psal:K6 má nejhorší sedadlo,na kerým sem kdy jezdíval. Fakt. Tak dlouho sem na něm trpěl,až sem se rozhodl ho nechat přešit v DDT,bylo potom pěkný,ale jak se na něm jezdilo nevím,protože sem mašinu najaře votkopl jak prašivou kočku
hele nemusi to bejt gauč, udělá ti co si nadiktuješ...zlepšení tam je
ale jestli chceš trpět...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2015 21:48:15 Offline |
Kožak psal:však si nato může vzít cyklošortky ...naco bastlit mašinu
Kámoš si nechal přešít sedačku a všili do toho gel...dost si to pochvaluje..já si zase říkám že po 300 km tě stejně bude bolet prdel z každý motorky...i z tý Vikecový půmpy na močku..tak to řešit taky nehodlám
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
no a to je právě ten omyl
Jinak u mě víc než sedadlo má vliv na "bolení prdele" to,v jakejch jedu gaťatech. Kdyš valím nalehko v bušmenech,nebo jinejch kapsáčích,tak po sto km se čék vrtí aneví jak sedět a když jedu v textil psíčku,kde ty gatě pěkně drží prdel,tak mužu jet celej den a nic
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2015 22:18:49 Offline |
těmahle pohádkama si oblbuj malý děti
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Luk psal:Filous psal:VikecB12 psal:K6 má nejhorší sedadlo,na kerým sem kdy jezdíval. Fakt. Tak dlouho sem na něm trpěl,až sem se rozhodl ho nechat přešit v DDT,bylo potom pěkný,ale jak se na něm jezdilo nevím,protože sem mašinu najaře votkopl jak prašivou kočku
hele nemusi to bejt gauč, udělá ti co si nadiktuješ...zlepšení tam je
ale jestli chceš trpět...
...Luku, ty máš taky DDT???...fotka???
Filous psal:Luk psal:Filous psal:
...dyš mě se ty bachratý gauče alá Bagster tůůůze nelíbjej...dříf sem ho chtěl, ale ňák se mi to přestalo zamlouvat...dyzajnovje...tag trpimhele nemusi to bejt gauč, udělá ti co si nadiktuješ...zlepšení tam je
ale jestli chceš trpět......Luku, ty máš taky DDT???...fotka???
jinak jsme o tom diskutovali pred par lety tady
http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=12041
akorat ty fotky co sem tam tenkrat daval nefachaj
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
bobin psal:No tak už mám jasno,když koupim 1250 tak rozhodně necham předělat sedlo .Jenže zatím z jetejch není moc na výběr.
tak kup 1200 a je to. Motor nezničitelnej, sedlo je cajk a budeš spokojenej parchant, myslím. A bude jich určitě víc než vodníků..
Bandit 4EVER!!!
...jste jak prdlý, ten vodník jede a vodí se krásně, pokud mu nejde vyloženě o vzhled vzduchovýho motoru, tak si na tom pocestuje rozhodně líp než na starý vráně kterou by jste mu nejradši vnutili, protože starý věci jsou nej, i když stojej za hovno
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 02.04.2015 20:30:08 Offline |
osiris psal:...jste jak prdlý, ten vodník jede a vodí se krásně, pokud mu nejde vyloženě o vzhled vzduchovýho motoru, tak si na tom pocestuje rozhodně líp než na starý vráně kterou by jste mu nejradši vnutili, protože starý věci jsou nej, i když stojej za hovno
osiris psal:...jste jak prdlý, ten vodník jede a vodí se krásně, pokud mu nejde vyloženě o vzhled vzduchovýho motoru, tak si na tom pocestuje rozhodně líp než na starý vráně kterou by jste mu nejradši vnutili, protože starý věci jsou nej, i když stojej za hovno
normálně bych ti to odsůhlasil, bo nejsu tmář a je mi jasné, že Bandit není zrovna výplot technické revoluce, ale ten vodník je fakt hnusnej, proč ti kokoti aspoň ten motor nedali do černé. Na Banditu býval motor dycinky to nejpěknější. Tady ty hliníkové bloky mi přindou děs a nerozeznám už zda je to jahaha bo hondá
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1