Nejsi přihlášen
bordel na řetězu....
pokaždý, když mažu řetěz, tak z něj stírám takovej bordel červenohnědý barvy....je to jakoby prášek z rezu spojedej tim mazivem....
a tudíž se ptám, je možný, že by to byl rez?? (mažu poctivě, v mokru tak nějak nejezdim, navíc jsem myslel, že už jsou to lepší materiály...)
a nebo by to už moh být konec řetězu, což se prý projevuje vytékáním nahnědlýho něčeho z kroužků??
je to zlatej did řetěz, typ nevim...
Re: bordel na řetězu....
no já doufám, že je to rez a tudíž špatně mažu, pač se mi nechce před srazem měnit řetěz...
jinak mažu motulem....čistim odmaštovačem brzd....
řetěz má ještě min 50% na vytahání před sebou, nepravidelně vytahanej neni...
osiris psal:...to teda je, když to nanese jinam
...řetěz můžeš mít jak kouli vazeliny, ale neznamená to, že je namazanej tam kde má bejt
jako na sedlo ,nebo na nádrž
.....když píše že ho čístí teď nevím čím tak asi ne
namazat řetěs snad umí každej né ?
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
no po různejch anabázích s mazáním to nakonec na rady peru přímo na válečky....
čistim čističem na brzdy, ten by měl bejt v poho...
ale jednou jsem to vzal i naturálem, tak doufám, že ten na to neměl nějakej kurvící vliv....
hans psal:no po různejch anabázích s mazáním to nakonec na rady peru přímo na válečky....
čistim čističem na brzdy, ten by měl bejt v poho...
ale jednou jsem to vzal i naturálem, tak doufám, že ten na to neměl nějakej kurvící vliv....
petrák
to jebu
osiris psal:...benzinem ne e ten není dobrej
to už vim taky...
petrák nebyl po ruce, tak jsem vycůc z nádrže vod fichtla a bylo...
osiris psal:...tak příště vycucni z traktoru
traktor mám s motorem z péráka, takže zase benál...
kua ale cistic na brzdy bude taky peknej brajgl na O nebo X krouzky ne ? neudela to s nima rychlej konec ? Ja sem teda cistil jenom petrakem vzdycky a co kerosin ?
tim topime na chate nejakej tam este je co to je za brajgl ? neco jako nafta by to melo bejt
Billy psal:kua ale cistic na brzdy bude taky peknej brajgl na O nebo X krouzky ne ? neudela to s nima rychlej konec ? Ja sem teda cistil jenom petrakem vzdycky a co kerosin ?
tim topime na chate nejakej tam este je co to je za brajgl ? neco jako nafta by to melo bejt
kerosin rozhodně ne taky není mastnej,je to stejný svinstvo jako techničák,já to peru když už tak čistič na motory,něco jako ekoarva a zatím v pohodě,je teda fakt že sem čuně,čistím tak jednou,dvakrát za rok
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
taky používám čistišč na kotouče..brzd(shell) a mažu "schellem"..přesněji(shell advance chain ultra)...ten mi došel...tak tedkon jsem objednal ten zde tak proslavený motul...vyskouším a uvidím...za to bude zozdíl....no snad to stihne přijít před srazem...nejlépe zítra:)
tak badita dobrou noc..jdu spát
Japa psal:Jest-li je tam toto, tak je vhttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /řet.1.JPG
Kua takhle čistou rozetu jsem ještě neměl
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ondráš: to se kouknu až leda zítra před cestou...
japa: cos mi to udělal??? já doufal, že to tak nebude....
řetěz je v p*deli....
Stránky: 1