Nejsi přihlášen
Neznate nejaky dobry filmy s masinama nebo autama ?
Chtel sem se na neco podivat, neco ve stylu Isle of Man TT, nebo tedka tady byl dobrej odkaz na Crusty Demons, nevite o necem co stoji za to !? Diky
inkvizitorr (Administrator) 10.01.2007 21:10:50 Offline |
Re: Neznate nejaky dobry filmy s masinama nebo autama ?
pěkný mašiny byly taky v tom večerníčku vo čarodějovi zababovi... nebo kyl ze země ozz...
doba je temná...
2 Jerry: Myslis toho Fiata , pani Inzenyrka to je neco, auto ma z tuzexu, hromadu penez, moulo , Jo Jawka, to je stroj divokej , Jo a na ty ghost ridery mrknu jestli nekde nahodou neni torrent tak to hnedka zacnu stahovat.
2 mr.BSE a kolik je to DVDcek kdybys me to smahnul na DVD a poslal za nejakou ouplatu, byl bych vdecnej
co tenle, vogo
http://us.imdb.com/title/tt0244723/combined
řikám si hurikán
Billy psal:2 mr.BSE a kolik je to DVDcek kdybys me to smahnul na DVD a poslal za nejakou ouplatu, byl bych vdecnej
Covece ja myslim,ze se to vleze na jedno, sou to DivX -y
Second Class Citizen
1130 Café Racer
2 mr.BSE a jemozny to treba rozdrobit v totalcamanderu po 100 MB to nasupat na FTP a a mozna by tu bylo vice lidi kteri by to stahovaly, ma nekdo zajem to dat na ftp po jednym dile ?? a pokud ma mr.BSE moznost to tam natlacit
samozrejme moznost natlacit mam
s chuti uz je to horsi,ale co bych pro vas neudelal,ze
ale ted mam trocha prace se stehovanim v baraku,takze bysme se mohli domluvit ze do konce vikendu to bude na FTP,ok?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Jasna zprava, az to bude tak to tam bude, pak jenom bekni na forum ze to tam je. Dik chlape. a B
Libor nx psal:Nemáte někdo na dvd Studený jako kámen ??Je to o motorkářským gengu.
jo,tam hrál Brian Bosworth, měl tam skvělý malý brejle na vobrovským xichtu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Já mám vlastě taky dost dobrý motorkářský film na DýVýDý ...jezdí tam samí černoši sprinty a nakonec šéf gangu (který je vlastě tajný otec, toho kluka co s ním jede a jeho otčíma zabila motorka) jede sprint s Hajabůzou na šotolině .... no co vám budu vykládat ...perfektní ...nutno vidět
Mour psal:Já mám vlastě taky dost dobrý motorkářský film na DýVýDý ...jezdí tam samí černoši sprinty a nakonec šéf gangu (který je vlastě tajný otec, toho kluka co s ním jede a jeho otčíma zabila motorka) jede sprint s Hajabůzou na šotolině .... no co vám budu vykládat ...perfektní ...nutno vidět
to je desna sracka
ale neni to tak strasny jako ohniva kola
Second Class Citizen
1130 Café Racer
XJelen psal:mr.BSE psal:ale neni to tak strasny jako ohniva kola
...ty woe to jsem viděl a málem mě odvezli to je snad extrém
nahodou takovy drazdeni R1 nebo RSV po lese muze bejt docela rit
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Billy psal:Jasna zprava, az to bude tak to tam bude, pak jenom bekni na forum ze to tam je. Dik chlape. a B
No tak teda bejkam covece nasel sem prvni, druhej a treti dil a kdyz to rozdelim na 100MB soubory,tak je jich vic jak 20
nevim jak ste na tom kdo s netem,ja to tam klidne soupnu postupne po jednom 100MB souboru
Second Class Citizen
1130 Café Racer
2mr.BSE ja kto vypda chlape s riderama ?, , mam malej dotaz kamosovi odesla na stolnim kompu grafarna. jenom jsem se tak bavily jak oddelat grafarnu aniz by to nekdo poznal. Ja jsme mu radil at vytahne z el. zapalovace tu malou cvakaci bestiu a a praskne po pinech na karte, ze to by melo stacit a nemelo by nic odletet z karty. samo ze ta krata ktera mu nejede odesla smaa do vecnych lovist ma jeste na ni 6 mesicu zaruku. Ale ty jako servisni technik budes vedet jak to oddelat aby to na reklamacce nepoznali.
A kdyz tumu das par slupek do pinu, a nejses si jistej jestli je karta KO, nevim jestli je dobrej napad ji strkat na zkousku do slotu, pac jestli je nabita nabojem aby neodeslo pri kontaktu s tim i neco jinyho! Jak to teda delas ?? Vyzkousis to v jinym kompu v praci ? nebo to nechat lezet ladem chvilku cca pul hodiny a pak ji odzkouset. jo statika je svina a toto je neco podobnyho
zatim sem to delal s CPU a zakladovkou,takze nebylo potreba neco nejak strkat
ja bych projel po karte a po pinech tim piezo menicem,pak bych pro jistotu vetsi kondiky vyzkratoval pinzetou (sroubovackem nebo tak nejak) a vrazil do desky normalne. Ovsem vyzkouseny to nemam v praci spis zkousime co ktera cast komplu vydrzi, pripojovat ruzny casti PC za chodu a tak
Second Class Citizen
1130 Café Racer
piezo menic je co ? to je to mackatko v elektrickym zapalovacu ?
mr.BSE psal:No tak teda bejkam covece nasel sem prvni, druhej a treti dil a kdyz to rozdelim na 100MB soubory,tak je jich vic jak 20
nevim jak ste na tom kdo s netem,ja to tam klidne soupnu postupne po jednom 100MB souboru
co takhle kdyby jsi to soupnul nekde na Edisk nebo tak nezaplnis tim FTP a sem das jenom odkazy hlavne ne na Rapidshare nekde kde nejsou ty casovy limity Edisk by byl ideální
ja bych se na to veprdnul, stejne by to dopadlo jako s rebelovejma parplama,ktery sem mu nakonec palil
takze Billy me posle adresu,ja to smahnu a poslu. Pak uz budem dva na delani pripadnejch kopii
Second Class Citizen
1130 Café Racer
tak jak chcete, ja to mam hnedka stahnuty z ftp, takze me rychlost neboli, jak dlouho ti to trva dat na ftp 100 MB ? ale jinak kdyztak postou kdyz nic jinyho
co tohle?
http://www.sonypictures.com/movies/ghostrider/[img][/img]
2tommz jo ale to je novej film cos hodil odkaz, hraje tam Cage, ale my se bavime o necem jako treba judgemanday
2mr.BSE poslal jsem ti maila, tady ze stranek doufam ze te to prislo
tommz psal:
No, to bude taky "kvalitní" biják. Počítám že shodí Hot Wheels z trůnu
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:tommz psal:No, to bude taky "kvalitní" biják. Počítám že shodí Hot Wheels z trůnu
ze by to byla az takova hustárna
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Takze ti mam byt prozatim zavazan, a pokud pojedu na sraz tak mas u me nejedno pivo, doufam ze muzu jet s vama do Jedovnic
Billy psal:Takze ti mam byt prozatim zavazan, a pokud pojedu na sraz tak mas u me nejedno pivo, doufam ze muzu jet s vama do Jedovnic
ok
mimochodem ja sem na zadnym srazu s banditakama este nikda nebyl znam asi je 4 osobne
Second Class Citizen
1130 Café Racer
no ja sem taky jeste nebyl nikde na srazu, jednou sem byl akorat s motorkarema v jedovnicich a bylo tam jen par lidi se kterejma byla rozuman rec, jinak par vypatlanejch namyslenejch hlav, takze priste s nema ne a radsi urco pojedu s vama B
Billy psal:no ja sem taky jeste nebyl nikde na srazu, jednou sem byl akorat s motorkarema v jedovnicich a bylo tam jen par lidi se kterejma byla rozuman rec, jinak par vypatlanejch namyslenejch hlav, takze priste s nema ne a radsi urco pojedu s vama B
...ale Bandiťáci sou na tom podobně , ale namyšlený není nikdo .... těch pár lidí, se kterejma je rozumná řeč, se nevyskytujou
Mour psal:...tak už ten film začíná na Nově ...Motorkáři (Biker Boys)
Tak jsem na to koukal a asi bych udělal líp kdybych šel spat
Fik-B6S psal:Mour psal:...tak už ten film začíná na Nově ...Motorkáři (Biker Boys)
Tak jsem na to koukal a asi bych udělal líp kdybych šel spat
Jo, taky jsem na to koukal. To byl pěknej hnus
Nechápu, jak někdo může financovat a pak někdo natočit takovej céčkovej film
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Byla to slusna vina. Akorat me to kua nasralo, ze tam maji tak hezky pocasi a muzou si jezdit do haleluja a ja se na svoji lasku muzu divat akorat z fotek, pze ji mam 300 kilaku od sebe
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Tak jsem dneska z DC dotahal film "V zajetí rychlosti" a je to dobrý. Info tu:
http://www.csfd.cz/film/205774-v-zajeti … ndian-the/
Oddychový film jaksi člověk splní celoživotní sen
Kam nevidím, tam nepospíchám
Geograf psal:Tak jsem dneska z DC dotahal film "V zajetí rychlosti" a je to dobrý. Info tu:
http://www.csfd.cz/film/205774-v-zajeti … ndian-the/
Oddychový film jaksi člověk splní celoživotní sen
Blesk je tvuj pomalejsi bracha,co?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1