Nejsi přihlášen
Re: pripominky...navod vkladani fotek
Ondráš psal:A co to upozornění na tu Mozilu? Alespoň upozornění, že to nemusí jít...
...ondrasi woe, ses v druhejch pripominkach, o tom jsme se bavili vedle, to napisu tam
...a pred chvilkou jsi to tam teprv napsal - myslim to potvrzeni, jestli to neni jen blaf
...a ja ti covece furt nevim, pac ja jedu na netscape a to ma myslim stejny jadro jako firefox, u kteryho snad taky nekdo psal o nefunkcnosti a me to pritom slape vsechno, tak to jeste radsi over at tam nepisem blbosti
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Ondráš psal:A co to upozornění na tu Mozilu? Alespoň upozornění, že to nemusí jít...
...ondrasi woe, ses v druhejch pripominkach, o tom jsme se bavili vedle, to napisu tam
...a pred chvilkou jsi to tam teprv napsal - myslim to potvrzeni, jestli to neni jen blaf
...a ja ti covece furt nevim, pac ja jedu na netscape a to ma myslim stejny jadro jako firefox, u kteryho snad taky nekdo psal o nefunkcnosti a me to pritom slape vsechno, tak to jeste radsi over at tam nepisem blbosti
Zkoušel jsem to ve škole a doma to nemám. Strukturu mi to ukázalo i soubory, ale když jsem kliknul pravým tlačítekm, tak se tam neukázala žádná nabídka pro vytvoření nové složky.Ani v menu toho okna. Nemusíš tam dávat že to "nefunguje", pouze že "bylo pozorováno"
A jsi z obliga
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...moure ty ses wuuuuuuul jak andel - no tak mam nastaveny jiny barvy v pc no - myslis, ze to tam mam pripsat ?
syky psal:Super Osi, je vidět, že dát ti moderátora byla dobrá volba.
Díky!
...dlouho se neraduj, znas to, novy koste dobre mete, ale pooooooockej
inkvizitorr (Administrator) 12.01.2007 09:44:21 Offline |
syky psal:Super Osi, je vidět, že dát ti moderátora byla dobrá volba.
Díky!
taky musim uznat, že má svatou trpělivost, já bych to řezal vod rána do večera
doba je temná...
inkvizitorr psal:syky psal:Super Osi, je vidět, že dát ti moderátora byla dobrá volba.
Díky!taky musim uznat, že má svatou trpělivost, já bych to řezal vod rána do večera
Navrhuju začít oslovovat Osiho "pane profesore".....
Datel psal:Dobrý Osi, ale nemáš tam upozornění, že by fotku měli dát na FTP........čolci jsou vynalézaví
Jinak já používám Firefox a žádný trabl nemám......v ničem!
...nojo, jenze ona jde vlozit fotka i odjinud a je tam ale napsany tohle"Umístění fotky do příspěvku v diskuzi z prostoru ftp." tos asi prehlid
...takze s tim firefoxem tu poznamku mam asi zrusit ne ?
Možná, že datel má nějakou novější verzi FireFoxu. mě to ve škole taky nešlo. Stejně jako Alexovi. Jen píšu své postřehy.
Jak to teda Datle děláš, že si tam v tom Firefoxu vytvoříš složku?
Ondráš psal:Možná, že datel má nějakou novější verzi FireFoxu. mě to ve škole taky nešlo. Stejně jako Alexovi. Jen píšu své postřehy.
Jak to teda Datle děláš, že si tam v tom Firefoxu vytvoříš složku?
Máš pravdu, že složka vytvořit nejde, ale editovat a stahovat data jdou
Normálně používám pro FTP TotalComandera a jeví se mi to jako nejjednodušší varianta
Datel psal:Ondráš psal:Možná, že datel má nějakou novější verzi FireFoxu. mě to ve škole taky nešlo. Stejně jako Alexovi. Jen píšu své postřehy.
Jak to teda Datle děláš, že si tam v tom Firefoxu vytvoříš složku?Máš pravdu, že složka vytvořit nejde, ale editovat a stahovat data jdou
Normálně používám pro FTP TotalComandera a jeví se mi to jako nejjednodušší varianta
Dobrý v klidu... Já jsem jen myslel, že jsem obrčolek a neumím vytvořit složku.
2 Osiris: tak to tam můžeš dopsat. Ve Firefoxu nejde vytvořit složka na FTP.Tak jak jsem to psal!
Ondráš psal:2 Osiris: tak to tam můžeš dopsat. Ve Firefoxu nejde vytvořit složka na FTP.Tak jak jsem to psal!
...nevotravuj woe, a nejdriv se tam podivej, uz 3 dny to tam je
Stránky: 1