Nejsi přihlášen
Re: Vyjížďky Severní Morava (Ostrava a okolí)
já leda v tu neděli ale vypadá to dost beznadějně teď koukám z okana jak tam těžce chumělí...
Tak já motorku dneska nakonec ve 13:00 vytáhl...počasí..mno navlékl jsem se jak prase,bo jsem slíbil maldé,že přijedu do Dobré...a vyjel jsem..sice po cestě tam trochu sněžilo,ale jenom tak lihght..jinak ale mi bylo teplo.U ní to bylo taky vpoho,sice foukalo,ale svítilo sluníčko....ale mraky se honily.A v 16:30 jsem se vydal spátky a to už ale nebyla taková sranda...ruce zmrzlé a ve f-m mě chytla doslova vánice...viděl jsem na 5 mětrů...tak jsem jel jak posraný po místecké max 80..a..a pak přez dědinu jen 50:D..poporvé podle předpisů asi ..pokud se mi to podaří,tak přidám fotky,jak jsem schovával motorku,tak jsem byl jak sněhulák...ještě že jsem měl na sobě nepromok:D
[img][/img]
[img][/img]
Supr..povedlo se
Cvrček psal:Tak já motorku dneska nakonec ve 13:00 vytáhl...počasí..mno navlékl jsem se jak prase,bo jsem slíbil maldé,že přijedu do Dobré...a vyjel jsem..sice po cestě tam trochu sněžilo,ale jenom tak lihght..jinak ale mi bylo teplo.U ní to bylo taky vpoho,sice foukalo,ale svítilo sluníčko....ale mraky se honily.A v 16:30 jsem se vydal spátky a to už ale nebyla taková sranda...ruce zmrzlé a ve f-m mě chytla doslova vánice...viděl jsem na 5 mětrů...tak jsem jel jak posraný po místecké max 80..a..a pak přez dědinu jen 50:D..poporvé podle předpisů asi ..pokud se mi to podaří,tak přidám fotky,jak jsem schovával motorku,tak jsem byl jak sněhulák...ještě že jsem měl na sobě nepromok:D
http://rfcvrcek.rajce.idnes.cz/motorka/ … GE_215.jpg
http://rfcvrcek.rajce.idnes.cz/motorka/ … GE_216.jpg
Supr..povedlo se
My včera grilovačka ve vánici a zuppa.----
Blu one.... old one
Cvrček psal:Tak já motorku dneska nakonec ve 13:00 vytáhl...počasí..mno navlékl jsem se jak prase,bo jsem slíbil maldé,že přijedu do Dobré...a vyjel jsem..sice po cestě tam trochu sněžilo,ale jenom tak lihght..jinak ale mi bylo teplo.U ní to bylo taky vpoho,sice foukalo,ale svítilo sluníčko....ale mraky se honily.A v 16:30 jsem se vydal spátky a to už ale nebyla taková sranda...ruce zmrzlé a ve f-m mě chytla doslova vánice...viděl jsem na 5 mětrů...tak jsem jel jak posraný po místecké max 80..a..a pak přez dědinu jen 50:D..poporvé podle předpisů asi ..pokud se mi to podaří,tak přidám fotky,jak jsem schovával motorku,tak jsem byl jak sněhulák...ještě že jsem měl na sobě nepromok:D
http://rfcvrcek.rajce.idnes.cz/motorka/ … GE_215.jpg
http://rfcvrcek.rajce.idnes.cz/motorka/ … GE_216.jpg
Supr..povedlo se
když to jede,je to OK
taky jsem ještě nějakej nedobrej ze včerejší akce a navíc musím dneska odevzdat projekty do školy který jsme ještě ani nevidě...
Kelly01 psal:U vás je teplo
14 na slunku
God Save The Queen!
nekecám tady svítí sluníčko doceal mě to mrzí že nemůžu sand později se na chvilku utrhnu ale nebude to nic extra jen pár km
zdenek 1 psal:TAK MY BUDEM ČEKAT NA TÉ PUMPĚ DO 13.00 KDO CHCE AŤ DOJEDE,ZATÍM JSME ČTYŘI
JE TADY 11VE STÍNU A SVÍTÍ SLUNKO
Kam pojedete že bych vás třeba někde potkal...
Banditatom (Člen) 23.03.2008 15:35:51 Offline |
ještě ráno jsem se chtěl proletět taky ale teplota 10celsiku a tmavooblohato se mi nelíbí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Maňas: tady bylo kdrásně i v čera zkazilo se to asi před hodinou kdy začlo mrholit...
http://www.novinky.cz/clanek/135967-mor … snehu.html
připravte sáně
The father of the little princess of the dawn
taky jsme na to koukál ale doufám že to nebude zas tak divoké sme měl zítra v plánu na vyjížďku
Banditatom (Člen) 23.03.2008 18:20:54 Offline |
sněhomasosranda že by
Pavel Ogi psal:Co zítra Přerov a zpět. Podle počasí Švagrová nás bude čekat Určitě švagrovi vymaluje dnešní noc vajíčka no nevím na jakou barvu. Kolem 11 až 12 hodiny sraz upřesním , Čekám na vaši odezvu. OGI
tak co,jedem???že by na saních???
když to jede,je to OK
já měl taky dneska v plánu jezdit
všichni moravací o tam asi víme ale projistotu:
Přeji krásné prožití velikonoc hodně pohody a klidu . I když to tak nevypadá jaro je tady naleštěte svoje milované stroje a těšte se na krásou sezonu 2008 . 12.4 ve 13. hod na Bíloveckém náměstí nám místní kněz požehná naše bajky ať nás provází jenom štěstí v roce 2008 bude to poslední sezona na Motobaru u Hanky v Bílovci. Slibuji , že Motobar u Hanky bude hledat místečko kde se můžete sejít a mít svou oázu na cestách . Až budu potřebovat jakoukoliv pomoc určitě se ozvu a ráda příjmu pomocnou ruku od vás . Žijeme abychom jezdili jezdíme abychom žili vaše Motomamka Hanka a personál Motobaru u Hanky
zdenek 1 psal:KDO CHCE JET KOUSEK SMĚR NA SLOVENSKO,TAK SRAZ OSTRAVICE PUMPA 10.30!!!
To jsem bohužel nestihl ale odpoledne jsme byl na chvilku na vyjížďce a stavil jsme se u Hanky tolik motorek jsme tam ještě nikdy nepotkal...
já se byl taky projet...Byl jsem u Hanky kolem 2h a pak jsem jel nejdřív na jerlochovice a pak směr vítkov....ale přes vésku....sice tam bylo štěrku jak na štěrkovně,ale jinak parádní výhled.A pak jsem se jel ještě podívat na Hadinku....někde mezo Heřmánkama a Klokočovem se za mě zavěsilo nějaké enduro a jelo furt za mnou...jen asi ten dotičný nevěděl,kam má namířeno..mno:D...jak viděl že jedu někam do lesa...v klokočově u léčebny:D,tak to vzdal..asi si řekl nějaký blázen na B6....po takých kotarách:D...kolem 3jsem jel zase spátky,ale nevím v kolik jsem mohl projíždět kolem té hanky...cca 16:30..
zdenek 1 psal:tak kdo někam jede???
buhužel nee nestíhám do školy tak že musím máknout...
možná kdyby bylo zítra extra pěkně tak bych se vykašlal na narozeniny a šel se projet aspoň kousek...
docela závidím já sedím celý den u Programu který bych měl mít v uterý hotový a dneska jjsem neudělal ještě ani jeden řádek nějak to prostě nechápu...
no krmelín 13,6 a to snad na slunci,bo venku to moc valně nevypadá...já bych se projel,ale jsem nachcipaný bo to počasí je svin:(...jak bylo teplo jsem vyjel a byl pryč do večera...jenže jak jsem jel spátky byla kosa...tak to začlo..no:(..jdu se léčit
fakt nevim, kam spěcháte....
v květnu budete řvát že nemáte prachy na řetězovku, protože je teď projezdíte...
no..."projezdíte"...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Zahájení sezony na Motobaru v Bílovci 12.4.2008 sraz na baru u Hanky od 10 hod ve 12. hod vyjížďka po okolí ve 13. hod na náměstí v Bílovci požehnání motorek Bíloveckým knězem . Proběhne také charitatívní akce pro nemocného malého Honzíka formou prodeje nálepek na motorku .Po návratu na bar nějaké občerstvení , pokec pohoda ., soutěž. Vzhledem ke stísněnému parkovacímu prostoru prosím o opatrnost při vjíždění k baru . Počasí je objednané u kamarádů na nebeských cestách . Přeji všem krásnou a bezpečnou sezonu 2008.Žijeme abychom jezdili jezdíme abychom žili .
Tak nezapomeňte
Kelly01 psal:Určitě to bude hezký
Ale na 100% vyrazím přesně opačným směrem, bo bych si mohl užít klidnej den bez motorek
Já vím ty nejsi na ty masofky
Kelly01 psal:Právě,stydím se tam
já si spíš Kelly myslím,že tam nejseš až tak vidět a to ti vadí
ale náhodou,budu na tom stejně..jedu taky uplně jinam a ještě ktomu ne na motorce ale z rodičema od maldé plechovkou někam na mistrovství Juda ..jako na ten sraz jsem se moc těšil,maldá měla jet taky,jenže rodiče řekly no..a tak..kua hoši sere mě to,jsem se těšil,že se tam setkáme a pokecáme..moc vás neznám..i když s pár Pičo klukama už jsme pár vět prohodili..a to zrovna u hanky....Ale co..od čeho je Bandit Pičo sraz ... tam se těším trojnásobně více
zdenek 1 psal:kdo ještě jede dnes v 10.00 benzina na dálnici nahoře v pravo směr ostravice???
dik za super projížďku
Kdo pojede na sraz a kdy že by jsme to dali trochu dokupy nějakou menší skupinku...
střelci ať se rovnou nehlásí...
spíš turisti
PS: na Masofku jen Masově
Banditatom (Člen) 30.04.2008 08:35:30 Offline |
no a co rožnov 22-25.5.2008 ?
fajn masofka
Jennys - na Zlatou Korunu vyjeli odsud jenom rytíři - jako já , neb přece hřmělo,bouchalo a lilo jak z konve, takže cesta pro mne jako stvořená .
P.S.Chcalo tehdy až do J.Hradce no né?No ano!
P.P.S.Jedu do Krkonoš s Gapou v pátek 16.5. někdy kolem 10.00 z Ha
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken: S tebou nejedu ty jsi vodonoš ty se radší ani nehlas
Pavel: Jasne beru nebo spíš ty mě protože máš navigačku
S tou Zaltou Korunou to nedopadlo kvůli počasí motorku jsme měl nabalenou nachystanou kdyby přestalo pršet tak jsem byl připraven ale ono nepřestalo ani na chvilku ...
teď mám zaplaceno tak že jedu
Jarken psal:Jennys - na Zlatou Korunu vyjeli odsud jenom rytíři - jako já , neb přece hřmělo,bouchalo a lilo jak z konve, takže cesta pro mne jako stvořená .
P.P.S.Jedu do Krkonoš s Gapou v pátek 16.5. někdy kolem 10.00 z Ha
Tak tak, jenže tys vyrazil myslím až o den později, né? Když jsme vyráželi s Paavlinem, Rendym a ještě jedním, tak už v Bílovci byla voda až ve slipech, ale máš pravdu, skalní jeli
Já dám řeč ještě s výše jmenovanými, ale tu hodinu bych viděl taky tak jako ty
Tak na masofku vyjíždíme s Pavlem V pátek dopoledne přesný čas a místo odkud budem vyjíždět upřesním tak kdyby měl někdo zájem může se přidat...
jinak tempo bude pohodová vyjížďka na kochačku...
Fik-B6S psal:Tak na masofku vyjíždíme s Pavlem V pátek dopoledne přesný čas a místo odkud budem vyjíždět upřesním tak kdyby měl někdo zájem může se přidat...
jinak tempo bude pohodová vyjížďka na kochačku...
Takže jako vždy, co to dá
Tak že v Pátek odjezd v 10 z pumpy ve Staré Vsi pojede se turistika jelikož neznám cestu tak beru navigačku...
kdo chce ať se přidá
Jedu taky . Fíku stavím se u tebe ve čtvrtek a domluvímese. Ogi
bazik psal:Fik-B6S psal:Tak že v Pátek odjezd v 10 z pumpy ve Staré Vsi pojede se turistika jelikož neznám cestu tak beru navigačku...
kdo chce ať se přidáOk, přidám se
Pavel Ogi psal:Jedu taky . Fíku stavím se u tebe ve čtvrtek a domluvíme se. Ogi
bazik psal:Fik-B6S psal:Tak že v Pátek odjezd v 10 z pumpy ve Staré Vsi pojede se turistika jelikož neznám cestu tak beru navigačku...
Pavel Ogi psal:Jedu taky . Fíku stavím se u tebe ve čtvrtek a domluvímese. Ogi
Klidně se stav ale až tak po páté hodině ve 4 končím ve škole a pak musím ještě něco vyřídit...
jennys psal:Jarken psal:Jennys - na Zlatou Korunu vyjeli odsud jenom rytíři - jako já , neb přece hřmělo,bouchalo a lilo jak z konve, takže cesta pro mne jako stvořená .
P.P.S.Jedu do Krkonoš s Gapou v pátek 16.5. někdy kolem 10.00 z HaTak tak, jenže tys vyrazil myslím až o den později, né? Když jsme vyráželi s Paavlinem, Rendym a ještě jedním, tak už v Bílovci byla voda až ve slipech, ale máš pravdu, skalní jeli
Já dám řeč ještě s výše jmenovanými, ale tu hodinu bych viděl taky tak jako ty
Jo, jo ten další jsem byl já, a jízda to fakt byla na , snad to letos bude lepčí
Fik-B6S psal:Tak že v Pátek odjezd v 10 z pumpy ve Staré Vsi pojede se turistika jelikož neznám cestu tak beru navigačku...
kdo chce ať se přidá
Podotýkám že myslím Starou Ves nad Ondřejnicí...
Fik-B6S psal:Fik-B6S psal:Tak že v Pátek odjezd v 10 z pumpy ve Staré Vsi pojede se turistika jelikož neznám cestu tak beru navigačku...
kdo chce ať se přidáPodotýkám že myslím Starou Ves nad Ondřejnicí...
A kua, tak to nic, raději bych z Ostravy
bazik psal:Fik-B6S psal:Fik-B6S psal:Tak že v Pátek odjezd v 10 z pumpy ve Staré Vsi pojede se turistika jelikož neznám cestu tak beru navigačku...
kdo chce ať se přidáPodotýkám že myslím Starou Ves nad Ondřejnicí...
A kua, tak to nic, raději bych z Ostravy
jedu z třince... tak se mužem potkat klidně v fm
Blu one.... old one
misi psal:jedu z třince... tak se mužem potkat klidně v fm
já nejsem přímo z F-M tak že jedině až na té pumpě...
Fik-B6S psal:misi psal:jedu z třince... tak se mužem potkat klidně v fm
já nejsem přímo z F-M tak že jedině až na té pumpě...
jako mě je to jedneoale fildo...myslím že pro nás to není zas taková zajíždka...můžeme se sejít třeba jako to bylo plánované minule u pumpy hnedka u shopingparku-směrem na vítkovice...nebo směr poruba jak chcete
Je tu někdo kdo bude vyrážet z příbora?
misi psal:jedeme všichni přes olmik ? co dat sraz na aralce za olympií ?
nechci jet po dalnici je to o ničem...
Jediná normální trasa z ostravska na masofku je :
Opava - Bruntál - Rýmařov - Šumperk - Červená voda - Žamberk - Vamberk - Rychnov nad Kněžnou - Dobruška - Náchod - Červený Kostelec - Úpice - Trutnov - Rudník - Lánov - Dolní Dvůr
Alespoň já tak pojedu no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jediná normální trasa z ostravska na masofku je :
Opava - Bruntál - Rýmařov - Šumperk - Červená voda - Žamberk - Vamberk - Rychnov nad Kněžnou - Dobruška - Náchod - Červený Kostelec - Úpice - Trutnov - Rudník - Lánov - Dolní Dvůr
Cca 320 Km z Havířova
Misi :
V 10.30 hod. máme s Gapou sraz na Shell za havířovským rondelem směr Ostrava
Jarken psal:Jediná normální trasa z ostravska na masofku je :
Cca 320 Km z Havířova
odjíždím a odnás jedu na Bílovec Vítkov a pak na Sternberk Uničov Zábřeh Bušín Žamberk Vamberk Dobruška Jaroměř kolem Dvora Králové Lanov Dolní Dvůr
Zhruba 300km po cestě jedno tankování a asi oběd
Jarken psal:Misi :
V 10.30 hod. máme s Gapou sraz na Shell za havířovským rondelem směr Ostrava
..to jsem potřeboval vědět...se přijededu juknout..snad nebude chcát..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..