Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » tankování

kojaksro (Člen)
09.05.2008 01:03:55

tankování

Koupil jsem si B12s, v manuálu je psáno že se musí tankovat s čudlem pod nádrží v poloze PRI, co se stane když na to zapomenu a kdy ještě se tato poloha používá, znám jenom polohu 69 ale ta tam neníredface dík za radu[img][/img]

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
osiris (Člen)
09.05.2008 01:09:34

Re: tankování

...ta poloha co píšeš se používá jen na to, aby ti natekl benzín do karbůrátorů po delší odstávce motorky, kdy máš ty karburátory vyschlý a motor by musel zbytečně točit naprázdno, než by se dostal benzin do karburátorů normálním způsobem, čili si to špatně vykládáš a při tankování myšleno u čerpací stanice nikam nic nepřepínáš pokud jsi neměl z důvodu docházejícího benzínu kohout přepnutej cestou na rezervu

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ondráš (Člen)
09.05.2008 01:10:31

Re: tankování

kojaksro psal:

Koupil jsem si B12s, v manuálu je psáno že se musí tankovat s čudlem pod nádrží v poloze PRI, co se stane když na to zapomenu a kdy ještě se tato poloha používá, znám jenom polohu 69 ale ta tam neníredface dík za radu

To je fakt v manuálu?
Kašli na to. Měj tam normálně ON nebo RES. Když zapomeneš přepnout na polohu PRI nestane se nic.
Poloha se používá pro zaplavení karburátorů po dlouhém stání. Poloha 69 je ti v tomhle případě k ničemu.cool

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS