Nejsi přihlášen
Dubá 04/2009
podle dostupných informací bude od dubna z Dubej staveniště...
http://www.rsd.cz/catalog/Stavime-pro-v … bchvat.pdf
ještě narovnat silnici dál k Mělníku a máme po ptákách...
Re: Dubá 04/2009
a cestou na Dubou od Prahy:
http://www.rsd.cz/catalog/Stavime-pro-v … bchvat.pdf
nicola.foxx (Člen) 07.11.2008 15:49:37 Offline |
Vo tom krasnym ouseku se zatackama tam nejni nastesti ani puntik.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
1. udělá se obchvat vesnice
2. ves zůstane napojena jen přes odbočku
3. nepotřebná část asfaltového koberce se odfrézuje a rekultivuje
4. narovná se silnice mezi obchvaty (zrychlí, zbezpeční a tak dál...)
5. ad. 3......a tak dál....až není zatáčka žádná
ale jinak jsem příspěvkem chtěl říct, že na oblíbené trase začnou větší zemní práce= bordel ze stavby na jinak slušném asfaltu=pro někoho méně zábavy, pro někoho naopak, nejen při čištění motorek...
Progear 650 (Člen) 07.11.2008 16:41:52 Offline |
však bylo na čase.... se tam prej scházeli ňáký chuligáni... snad prej něco s motorkama nebo co...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
jel jsem tam jednou a vodpiszatáčka vesnice vesnice vesnice zatáčka no hnustakovejch kokotskejch masérskejch fleků se tady vyhejbáme páč toho tady máme habakukale vodnesou to krkonoše a nejvíc železňákuž takhle to tam buzerujou a teď se tam přestěhuje zbytek masérů ze středozeměsem rád kde sem
Jebat motorky :-)
Zlaté jižní čechy, kolem Volyně, Vimperk, Strakonice,Vodňany Prachatice, Strážný, Vacov atd. Žádny benga, žádný auta ani motorky, super asfalt, samá točky.....prostě nádhera
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
inkvizitorr (Administrator) 06.12.2008 21:42:30 Offline |
chtěl bych bydlet v bečově nad teplou, kam se na ten kus silnice serou všechny dubí, orlický i železňáky
doba je temná...
kojaksro psal:Zlaté jižní čechy, kolem Volyně, Vimperk, Strakonice,Vodňany Prachatice, Strážný, Vacov atd. Žádny benga, žádný auta ani motorky, super asfalt, samá točky.....prostě nádhera
Třeb v Písku jsem víc polcajtů nikde jinde neviděl
inkvizitorr psal:chtěl bych bydlet v bečově nad teplou, kam se na ten kus silnice serou všechny dubí, orlický i železňáky
Tak tak já jsem tu s klukama ouplně spoky cesty krásný, čistý a celkem volný i když už to ví čím dál tím víc lidí a začíná to být znát.
Čaroděj Dobroděj 8-)
Smoula.koumak (Člen) 07.12.2008 12:56:48 Offline |
xrohy psal:inkvizitorr psal:chtěl bych bydlet v bečově nad teplou, kam se na ten kus silnice serou všechny dubí, orlický i železňáky
Tak tak já jsem tu s klukama ouplně spoky cesty krásný, čistý a celkem volný i když už to ví čím dál tím víc lidí a začíná to být znát.
... a začínají se sem srát tuningáři
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak psal:xrohy psal:inkvizitorr psal:chtěl bych bydlet v bečově nad teplou, kam se na ten kus silnice serou všechny dubí, orlický i železňáky
... a začínají se sem srát tuningáři
Z tohodle důvodu jsem začal brázdit Krušný hory z vobou stran, např. Klínovec Vejprty Klášterec, je ještě volná anebo pro fajnšmekry Kraslice - Hora svatýho šebestijána po německý straně, ta je skoro na celej den, je toho tam spousta, akorát když to soudruhy v NDR popadne bejvá tam taky celkem plno, ale nic tragickýho a navíc bez sebevrahů
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 07.12.2008 13:41:27 Offline |
ty krušný maj nevýhodu že tam je do května všude plno štěrku, takže se tam dá jezdit tak tři měsíce v sezóně, ale poslední dobou celkem dost novýho asfaltu, takže už jezditelný... takový tři, čtyři roky zpátky se tam nedalo pomalu ani autem bo to bylo všechno vo zuby... nicméně mam proježděný skoro všechno od annabergu až někam po pirnu a tam
doba je temná...
inkvizitorr psal:ty krušný maj nevýhodu že tam je do května všude plno štěrku, takže se tam dá jezdit tak tři měsíce v sezóně, ale poslední dobou celkem dost novýho asfaltu, takže už jezditelný... takový tři, čtyři roky zpátky se tam nedalo pomalu ani autem bo to bylo všechno vo zuby... nicméně mam proježděný skoro všechno od annabergu až někam po pirnu a tam
Jaja Schwarzenberg-Anaberg-Marienberg
Pak mám taky pár osobních míst kolem televizní věže Ochsenkopf v západním německu, takový malý alpy hned za bukem. Někdy poreferuju
Strýcfajtr !!!
XJelen : tak to mně bude taky zajímat , páč brázdím tak akurát na Nový Město, Hrob , Moldava nebo z Děčína na Hřensko a nazpátek po německý straně. Mužu to dát i na
mapu od Spidermily http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=6597
WenzelB6 psal:XJelen : tak to mně bude taky zajímat , páč brázdím tak akurát na Nový Město, Hrob , Moldava nebo z Děčína na Hřensko a nazpátek po německý straně. Mužu to dát i na
mapu od Spidermily http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=6597
Budeme muset Vašku uspořádat nějakej výjezdní seminář kolevá vzájemné výměně poznatků jinak okolo Hrobu taky lahoda
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1