Nejsi přihlášen
Něco klepe
Zdarec. Sice se to tady už probíralo ale stejně se radši zeptám. Koupil jsem Banditu 1200 S r.v. 2002. Při studeném startu mi klepe v motoru asi ve 20s intervalu. Zní to jako kdyby chtěla vycestovat klika i s příslušenstvím. Je to normální a nebo mám radši zajet do servisu. Když je motor teplý tak to udělá jen zřídka kdy. Díkes
Když se něco může posrat tak se to taky posere :ass:
Re: Něco klepe
zalupa psal:Zdarec. Sice se to tady už probíralo ale stejně se radši zeptám. Koupil jsem Banditu 1200 S r.v. 2002. Při studeném startu mi klepe v motoru asi ve 20s intervalu. Zní to jako kdyby chtěla vycestovat klika i s příslušenstvím. Je to normální a nebo mám radši zajet do servisu. Když je motor teplý tak to udělá jen zřídka kdy. Díkes
a nezkousel ses kouknout za dvere, jestli tam nahodou nekdo nestoji?
sorry ... vod vobeda nasavam, tak mam rejpavou
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: Něco klepe
je to presne to co dela skoro nam vsem, me to taky dela, se zacatku, kdyz jsem ji koupil me to vylekalo ale pak sem se uklidnil... je to proste tim ze se obcas nechce chytit jeden valec a ostani ho popostrkuji... kdyz to tukne(bouchne), ze ti v tom okamziku padnou otacky?? ze jo?? :) jinak si pocti v tomhle odkazu, je to urco ono :)
http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=2993
Stránky: 1