Nejsi přihlášen
Re: Jak se ted vkládají obrázky z FTP
syky psal:Úplně stejně jako u původní diskuze. NAhraješ obrázek na FTP a pak ho vložíš do fóra kliknutím na odkaz "obrázek"
...hele Sykouši a nešlo by tam zas mezi ty závorky předepsat tu základní formuli, aby to čolek jako já nemusel dopisovat celý? ...já si to totiš celý nepamatuju, tagže je to pro mě tag trochen trabl...na starym fóru sem dopsal enem "/Filous/názefvobrásku.jpg" a bylo to...to co je přet tym je pro mě nezapamatovatelný zaklínadlo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 16.12.2006 11:33:27 Offline |
Filous psal:syky psal:Úplně stejně jako u původní diskuze. NAhraješ obrázek na FTP a pak ho vložíš do fóra kliknutím na odkaz "obrázek"
...hele Sykouši a nešlo by tam zas mezi ty závorky předepsat tu základní formuli, aby to čolek jako já nemusel dopisovat celý? ...já si to totiš celý nepamatuju, tagže je to pro mě tag trochen trabl...na starym fóru sem dopsal enem "/Filous/názefvobrásku.jpg" a bylo to...to co je přet tym je pro mě nezapamatovatelný zaklínadlo
vono to tam je, ale někomu to neběhá, třeba vorloj, musíme zjistit čim to je, ale je možný že to bude nějakym nastavenim browseru....
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:syky psal:Úplně stejně jako u původní diskuze. NAhraješ obrázek na FTP a pak ho vložíš do fóra kliknutím na odkaz "obrázek"
vono to tam je, ale někomu to neběhá, třeba vorloj, musíme zjistit čim to je, ale je možný že to bude nějakym nastavenim browseru....
...no tag to sem na tom jako Vorel ...sem f
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 16.12.2006 11:44:41 Offline |
tu cestu k vobrázku musíš napsat MEZI ty dva tagy v hranatejch závorkách a přestože se fotka nahrává na internet přes protokol ftp, její adresa se pak udává http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 12/b12.jpg
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 16.12.2006 17:25:48 Offline |
SLUGI psal:.........
chyběla ti tam na konci tečka za názvem souboru a přípona gif, janáč to bylo v cajku
doba je temná...
Miro psal:K tomu vkladani obrazku proc tak slozite v php by melo jit celkem snadno napsat, aby se dal uploadnout obrazek klinutim na odkaz a nabrousenim na disku
Vlastně máš pravdu, musím ale chvíli přemejšlet, jestli to ale takhle chcem...
Budu o tom meditovat.
Never drive faster
than your guardian angel can fly!
svatej psal:Pšán psal:...se na to vyseru...
...jdu se nažrat...
Amen. . .
SYKY,
já čolek jsem taky pro zjednodušení vkládání fotek, např. jako je to u e-mailů, přílohou
...už delší dobu tuším, že současný stav má vyhovovat nečolkům
Diskuze častěji proložená fotkami bude pestřejší !
12.Bandit je dobrá minulost
inkvizitorr (Administrator) 18.12.2006 23:52:35 Offline |
pšáne, panno svatá, jenom pár pravidel, v názvech nesmí bejt háčky a čárky!!!!!!!! a v názvech souboru nesmí bejt mezery!!!!!!!! jinak to máš správně a bude to běhat.... uff
doba je temná...
Pšán: nejprve si na FTP prejmenuj svuj adresar treba na PSAN a pote i soubory (fotky) ktere chces vlozit prejmenuj tak aby v nazvu nebyla mezera (npr. svpsan1.jpg) No a pak by to melo slapat vyzkousim to za tebe
NO A JE TO
Bandit
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
levap psal:Pšán: nejprve si na FTP prejmenuj svuj adresar treba na PSAN a pote i soubory (fotky) ktere chces vlozit prejmenuj tak aby v nazvu nebyla mezera (npr. svpsan1.jpg) No a pak by to melo slapat vyzkousim to za tebe
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … vpsan1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … vpsan2.jpg
NO A JE TO
Bandit
Tak ze jeste mala zmena .... adresar muzes nechat tak jak je staci tedy jen prejmenovat ty fotky, ale to uz jsem udelal za tebe ja, tak snad to neva
Tak jen pro priste pojmenovavej soubory tak aby tam nebyli mezery !
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Levap,díky za to..už jsem začal rezignovat..
Inkviz,doufám,že jsi moc nezešedivěl z toho mojeho čolkismu..
Jsem si tě živě představil,jak se hroutíš u kompu a v nejlepším
případě voláš do nebes:"to je jantar,to je vůůůůůůůl"
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1