Nejsi přihlášen
Nový Bandit
Tak jsem dnes videl v Praze na vystave noveho Bandita. Musim priznat, ze ve skutecnosti vypada lip nez na fotkach. Pro nektere banditaky bude novy motor tezko zkousnutelny, ale myslim, ze si vsichni zvyknem, tak jako si vetsina zvykla na nove forum
No ale ten vyfuk, tak to mne hlava nebere
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Re: Nový Bandit
U nás na prodejně už máme novou 650. Motor asi většina nezkousne, je to takovej kvádr neotesanej, stříbrnej, ale myslim že si člověk zvykne. Co se mi ale líbí je matnej černej rám, kyvka a šavle.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Líbil se mi stříbrnej motor, ale je pravda, že je divně hranatej.... trochu se smutkem musím říct, že pěkně hnuli s Hornetem 6 ten design a výfuk bomba... a zadek nový R6 .. jen ukopnout ten kousek plastu a nádhera....
Jo a ještě zkurvili autobus dali mu masku, kterou jsem viděl na motorkách z dob 2 světový.... Stejně sem si musel sednout, ale Koval mě přistihl....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Spidermila (Člen) 09.03.2007 13:57:15 Offline |
mi se ten novy motor nelibi. Uz to neni takova klasika. Ted mi to pripomina Horneta nebo Fazera
Casy se ale meni a musim si zvykat...
Ten Bandit... No... Já nevím... Ale když si vezmu, že základní 650 stojí nějakých 165tis., tak určitě dobrý.
Koupil bych si to spíš než Jawu, která stojí asi o 10 méně. Nicméně musím přiznat, že ta studie motardu co tam měli se mi líbila
A ten Pařez co jezdí 120
Když jsem naživo viděl Guzzinu Sporta, tak jsem byl trochu sklamaný... Na fotkách to vypadalo líp.
U kola štěstí jsem vyhrál bonbon. Ale to kolo bylo cinklý Ještě se mi o kus vrátilo a zastavilo se na bonbonu. Měl jsem tam poukázku na 1000,-
Docela hezké to má KTM. SuperDuke
A v malé hale ještě ta stavba s válcema z Tatry
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Polo psal:mno nejvic se mi na tom líbil ten velkej lauf-je to opravdu takova trubka nebo se mi to zdalo?
Ne to se ti nezdálo. Koukal jsem taky jak puk a baťoh taky. Jinak na vlastní kukadla se mi i začíná líbit.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Skylla psal:... a komu ze se libi nova bandaska nejvic ??? http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ndit07.jpg
Týýýýý kráááávoto sem já a Schumi a kousek kebule Zdendysem ani nevěděl žes to zmáčksem tě ale zdravil s tím zdvyženým prostředníčkem páč si byl tak zažrán do focenítak gde je?
Jebat motorky :-)
jerzy psal:Celej novej bandit je hnusnej a úplně vo ničem. Budíky, motor zadek, no prostě všechno - to samý nový GSX s kapotama - kdo to nohl vymyslet - takhle posrat klasiku.
...ježííííš už jsem sem někam psal, že to bylo vověšený origo doplňkama, to není prodejní stav
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1