Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 30.10.2009 13:22:20 Offline |
Re: Svody
OSI: obdivuji tvojí trpělivost....
Foxx a Inkviz: jednou vám vysvětlím jak na to....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
To Jaster:c zajeď na benzinku, kup 3 llitry petroleje a můžeš čistit řetaz do aleluja.
jináč ohledně toho rozleštění, dá se koupit tzv. brusná textilie, já to měl od 3M (kuwa jak je to s těma značkama a výrobcama, Osi vysvětli mi to) hodíš to na flexu a tím dyž to vemeš, tak to pude jedna báseň, dokonce to i částečně předleští,ale bacha jsou různé hrubosti, tou hrubší jse rozbrušoval sváry na řadičce a brzdě, tou jemnjěší pak šel krásně dolů povrch jak z vík, tak z vidlí a kyvky vypadá to jako starej koberec politej kanagomem
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
huskyb12 psal:K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Kua to je podnikavec
Freš tady nedávno sháněl nějaký to brusivo..zkus mu to nabÝdnout..Meloune ty jsi vůůůl
ste vedle panáčci, ten poptával řezivo, nikoliv brusivo :)))
Ale brousit se to dá, ne?
PURE NAKED BIKE!
Pajk psal:Není až tak důležitý čím to pucuješ z toho co se tady píče, ó sorry, ale jak to děláš. Holt to chce trpělivost a dělat to z láskou jinak si výsledkem v hochu.
presne jak rikas
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Tak už jsem to rozleštil. Není to úplně světlý, ale o hodně lepší. Vzal sem na to houbičku se šmirglem a doleštil silichromem a je to! Lepší než 10měsíců nejezdit... A nevíte někdo o parabole na přední světlo na K2? Mám tam dva škrábance a ty se už těžko rozbrousí Nechce se mi kvůli tomu kupovat celý nový světlo. Stačí jen ta prabola, klidně už používanou, ale nepoškozenou.
motto "Vem za heft a val"
Jaster psal:Tak už jsem to rozleštil. Není to úplně světlý, ale o hodně lepší. Vzal sem na to houbičku se šmirglem a doleštil silichromem a je to! Lepší než 10měsíců nejezdit... A nevíte někdo o parabole na přední světlo na K2? Mám tam dva škrábance a ty se už těžko rozbrousí Nechce se mi kvůli tomu kupovat celý nový světlo. Stačí jen ta prabola, klidně už používanou, ale nepoškozenou.
s těmi 10měsici neježdeni to byl vtip ale važne to pomaha
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Jaster psal:Tak už jsem to rozleštil. Není to úplně světlý, ale o hodně lepší. Vzal sem na to houbičku se šmirglem a doleštil silichromem a je to! Lepší než 10měsíců nejezdit... A nevíte někdo o parabole na přední světlo na K2? Mám tam dva škrábance a ty se už těžko rozbrousí Nechce se mi kvůli tomu kupovat celý nový světlo. Stačí jen ta prabola, klidně už používanou, ale nepoškozenou.
s těmi 10měsici neježdeni to byl vtip ale važne to pomaha
možná to pomáhá, ale je to k ničemu. Nevydržíš nejezdit, když jo, tak pak se to stejně zase opálí. A i kdyby po 10měsících se to zlepšilo, tak ne, jako je to teď.
V jednom s tebou nesouhlasim vydržet se to da i když z toho občas hrabe na majaku.
Jinak co se tyče leštěni, jsem sice domaci hobyk, ale mam dojem že na konci přišti sezony budeš moci leštit nanovo.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
nicola.foxx (Člen) 30.10.2009 20:16:27 Offline |
HA a ted co na to maminka Co nam poradi ohledne toho nejezdeni
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 30.10.2009 20:26:17 Offline |
Frodo89 psal:nicola.foxx psal:HA a ted co na to maminka Co nam poradi ohledne toho nejezdeni
o5 flametopic? Proč by se měl chodit za mamkou?
Hele a ten flametopic virabý kdo? To je ta firma O5 ?? Abich s toho nebil zmatení
A kolik to tak stojí?? Bisme mohly udelat nejakej obchod. Akorat tedkon nemam moc penez, ale kdyz mi chvilku pockas tak bych mohl mit tak bych ti mohl dat poradne videlat, protoze mam jeste jednoho kamarada kterej o tom taky hodne premíšly. A jak je to velky, ze kdyby to stalo trebas 2 kila, tak at to aspon rok vydrzi a nemusim hned kupovat novy. Preci jen kdyz je ta krize jako asi tak.
nicola.foxx psal:Frodo89 psal:nicola.foxx psal:HA a ted co na to maminka Co nam poradi ohledne toho nejezdeni
o5 flametopic? Proč by se měl chodit za mamkou?
Hele a ten flametopic virabý kdo? To je ta firma O5 ?? Abich s toho nebil zmatení
A kolik to tak stojí?? Bisme mohly udelat nejakej obchod. Akorat tedkon nemam moc penez, ale kdyz mi chvilku pockas tak bych mohl mit tak bych ti mohl dat poradne videlat, protoze mam jeste jednoho kamarada kterej o tom taky hodne premíšly. A jak je to velky, ze kdyby to stalo trebas 2 kila, tak at to aspon rok vydrzi a nemusim hned kupovat novy. Preci jen kdyz je ta krize jako asi tak.
Takhle vokatě??..abys to nějak předčasně neutnul..to by byla škoda..
PURE NAKED BIKE!
Frodo89 psal:V jednom s tebou nesouhlasim vydržet se to da i když z toho občas hrabe na majaku.
Jinak co se tyče leštěni, jsem sice domaci hobyk, ale mam dojem že na konci přišti sezony budeš moci leštit nanovo.
jako dalo by se to vydržet, ale já nechci se přemáhat, mě ježdění baví. Nevim jak to bude vypadat zas za rok, ale asi se bude muset znovu leštit
nicola.foxx (Člen) 30.10.2009 20:33:17 Offline |
To Meloun:
Jak to mislis?? Akorat potrebuju poradit. Jsem to napsal nejak spatne?
nicola.foxx (Člen) 30.10.2009 20:48:01 Offline |
Meloun psal:nicola.foxx psal:To Meloun:
Jak to mislis?? Akorat potrebuju poradit. Jsem to napsal nejak spatne?To teda kurevski špatně!!
I mamka tady za mnou kroutí hlavou nad tvím dotazem
Jo aha. Jsem zapomel pouzit kontrolu pravopisu. Jsem na tohle hrozne levej.
To se omlouvam.
Ale stejne bych potreboval vedet, jak je to s tema vyrobkama. Je toho opravdu hodne a kazdej si obhajuje to svoje.
ps. Kdy zase zavitas do curakova? To si totiz nesmim nechat ujit.
nicola.foxx psal:Meloun psal:nicola.foxx psal:To Meloun:
Jak to mislis?? Akorat potrebuju poradit. Jsem to napsal nejak spatne?To teda kurevski špatně!!
I mamka tady za mnou kroutí hlavou nad tvím dotazemJo aha. Jsem zapomel pouzit kontrolu pravopisu. Jsem na tohle hrozne levej.
To se omlouvam.
Ale stejne bych potreboval vedet, jak je to s tema vyrobkama. Je toho opravdu hodne a kazdej si obhajuje to svoje.
ps. Kdy zase zavitas do curakova? To si totiz nesmim nechat ujit.
Doufám, že tam zas dloooouho nezavítám....to jedině Lachtan by mě moh opět ukecat..
PURE NAKED BIKE!
teda vám ta čeština dává zabrat koukám. ne že bych ji já nějak ovládal, diktáty jsem měl vždy za 5, když už lepší známka, tak to už byly vánoce pro mě. Ale když sám něco píšu. myslim moc chyb nedělám. No a velký hrubky ty už vůbec ne, mě to pak hned tluče do očí.
Pajk psal:Jaster kuwa, tady čeština moc nefrčí, ale bandit jazyk wogo.
tak já nikdy moc neřeším když někdo něco napíše s chybama. je mi to jedno a nic si o tom člověku nemyslim. prostě to přečtu a pochopim smysl dycky, i když má špatně i nebo y ... jo bandit pičo jazyk dobrej
nicola.foxx (Člen) 30.10.2009 23:40:37 Offline |
Obávám se, že nám mamka nic nespočítá. Lze totiž předpokládat, že právě nosí úhledně svázané balíky papíru. Z tohoto lze tedy odvodit, že trpí permanetním nedostatkem času.
Lze tedy konstatovat příčinu tohoto nedostatku času? Ano, lze. V tomto případě bych tento nedostatek odůvodnil, přílišnou reklamní kampaní zaměřenou především na obhajobu vysoce kvalitně zpracovaných výrobků od známe firmy 3M a Scotch-Brite.
Zde máte malý výňatek z klasické mluvy na internetových stránkách www.suzukibandit.cz.
Tímto bych rád poděkoval našemu obchodnímu zastoupení pro Ústecký kraj.
Jaster psal:teda vám ta čeština dává zabrat koukám. ne že bych ji já nějak ovládal, diktáty jsem měl vždy za 5, když už lepší známka, tak to už byly vánoce pro mě. Ale když sám něco píšu. myslim moc chyb nedělám. No a velký hrubky ty už vůbec ne, mě to pak hned tluče do očí.
Jaster vee..nauč se číst mezi řádky..
Na to s věkem ale přijdeš..možná..
PURE NAKED BIKE!
Eště že mě končí marodění wolové , pač mě tady dochazí zajímavý komediální čtivo
Ja mam na nerez nadobi nejakej pucflek za 80 kacen, neskrabe to je to good a cisti to pekne s minimem drhnuti a moje dite je ciste a bile
kangalik psal:používám na svody silichrom,taková pasta,prodávajív autokelly,tuba asi za 80 kaček,stojí to za to.
tak jsem koupil silichrom a jdu na to... 44Kč v drogerii TETA
a pro jistotu mam i SITOL (PS: výrobce je firma z Roztok u Prahy), tak uvidíme, jak to dopadne...
Jezdím dle svých možností, někdy i pomaleji ... B6N ´98
smilflek psal:kangalik psal:používám na svody silichrom,taková pasta,prodávajív autokelly,tuba asi za 80 kaček,stojí to za to.
a pro jistotu mam i SITOL (PS: výrobce je firma z Roztok u Prahy), tak uvidíme, jak to dopadne...
Držim palce chce to jen pevne nervy.
Frodo89 psal:smilflek psal:kangalik psal:používám na svody silichrom,taková pasta,prodávajív autokelly,tuba asi za 80 kaček,stojí to za to.
a pro jistotu mam i SITOL (PS: výrobce je firma z Roztok u Prahy), tak uvidíme, jak to dopadne...Držim palce chce to jen pevne nervy.
To si piss
smilflek psal:kangalik psal:používám na svody silichrom,taková pasta,prodávajív autokelly,tuba asi za 80 kaček,stojí to za to.
děláš dobře,no mě v Kellyně natáhli!!
nicola.foxx (Člen) 02.11.2009 15:42:24 Offline |
To tady nejak umrelo a ja se vlastne nedozvedel nic o tom co na to mamka a podobne.
na svody používám nějaký spešl přípravek, co smrdí po čpavku. Nanesu ho na celý výfuk, nechám působit a pak přeleštím. Má silný čístící účinek, odstraní dokonalé asfalt, hmyz a všechno co se něm uchytí a po přeleštění je zase in. Nemám to tady, tak nevím co je to zač, ale pokud má někdo zájem, kouknu jaké to má označení........
Není co číst
nicola.foxx (Člen) 04.11.2009 13:11:27 Offline |
Billy psal:Není co číst
Jsem taky zklamani. Ach joooo. Zadna mamka a any nyc podobniho.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2009 13:23:13 Offline |
nicola.foxx psal:Billy psal:Není co číst
hele taťko máš tam pravopisnou chybu ve slově taki a zklamany
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 04.11.2009 13:38:01 Offline |
HUPS
Zapomel jsem si to prohnat Pitlykem zpravneho pravopysu.
lan psal:na svody používám nějaký spešl přípravek, co smrdí po čpavku. Nanesu ho na celý výfuk, nechám působit a pak přeleštím. Má silný čístící účinek, odstraní dokonalé asfalt, hmyz a všechno co se něm uchytí a po přeleštění je zase in. Nemám to tady, tak nevím co je to zač, ale pokud má někdo zájem, kouknu jaké to má označení........
Tak to sem hoď, co to je za patok...
WD club member...
K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:Billy psal:Není co číst
hele taťko máš tam pravopisnou chybu ve slově taki a zklamany
taki nebo taky??? já myslím že s y je správně a chybu tam nemá
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2009 21:40:53 Offline |
Ondráš psal:Jaster psal:taki nebo taky??? já myslím že s y je správně a chybu tam nemá
no jo no
Hanz psal:lan psal:na svody používám nějaký spešl přípravek, co smrdí po čpavku. Nanesu ho na celý výfuk, nechám působit a pak přeleštím. Má silný čístící účinek, odstraní dokonalé asfalt, hmyz a všechno co se něm uchytí a po přeleštění je zase in. Nemám to tady, tak nevím co je to zač, ale pokud má někdo zájem, kouknu jaké to má označení........
tak to toď...
a todle je výsledek.......
nicola.foxx (Člen) 06.11.2009 18:54:45 Offline |
lan psal:Hanz psal:lan psal:na svody používám nějaký spešl přípravek, co smrdí po čpavku. Nanesu ho na celý výfuk, nechám působit a pak přeleštím. Má silný čístící účinek, odstraní dokonalé asfalt, hmyz a všechno co se něm uchytí a po přeleštění je zase in. Nemám to tady, tak nevím co je to zač, ale pokud má někdo zájem, kouknu jaké to má označení........
tak to toď...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00258.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00259.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00260.jpg
ZUPAAA a ted to vyfot ze strany od motoru.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2009 18:59:39 Offline |
nicola.foxx psal:lan psal:Hanz psal:
Tak to sem hoď, co to je za patok...tak to toď...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00260.jpgZUPAAA a ted to vyfot ze strany od motoru.
spíš ze strany pod motorem...kolena se kolem dokola leštěj dobře,ale to spojeni 4v1 už je horší
nicola.foxx (Člen) 06.11.2009 19:04:05 Offline |
K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:lan psal:
tak to toď...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00260.jpgZUPAAA a ted to vyfot ze strany od motoru.
spíš ze strany pod motorem...kolena se kolem dokola leštěj dobře,ale to spojeni 4v1 už je horší
Presne to jsme myslel. Jsem se s tim xxxkrat navztekal jak sfina. A ty pazoury dodrbany.
Pajk psal:Lan, padáky dobrý jak psí kulky, ale kuwa drát ty kolena jsou na pohlavek, těma bych se nechlubil. Dole zažloutlý a pod motorem ani radši nepíšu
taky nepíšu, radši jsem to nafotil
to není nažloutký, ale nasvícený jen ta rezavá podložka mě sere, tu se mi nepodařilo vyretušovat
lan psal:Pajk psal:Lan, padáky dobrý jak psí kulky, ale kuwa drát ty kolena jsou na pohlavek, těma bych se nechlubil. Dole zažloutlý a pod motorem ani radši nepíšu
taky nepíšu, radši jsem to nafotil
to není nažloutký, ale nasvícený jen ta rezavá podložka mě sere, tu se mi nepodařilo vyretušovat
...řekni že jsou blbý, že je měděná
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
snowflake600 (Člen) 05.06.2011 21:02:03 Offline |
Jen, že to sem seru takhle pozdě, ale myslím si, že se to bude budoucím svodoleštičům hodit :good:
SILICHROM - úplně na hovno.....na hliník možná, ale i ten poškrábe!! takže za mě :bad:
Můj postup - asfalt a podobnej zaschlej humus - šmirglem 240, silichrom jen tak na hrubo (jako zrcadlo to s ním nebude ani za nic, páč je to prostě jak drhnout to pískem :bad:.............pak sem se nasral a koupil v DM drogerii jakousi mrdku jejich značky - čisitč na nerezový nádobí - piksla objem :beer: - 24,90,- :good::good:
Jedna flanelka košile padla, tak 2-3hoďky taky, pak už jen přelíznout suchým hadrem a zrcadlo!!!! :good: Fotku toho sráče na to nádobí můžu dodat, je to v garáži..btw - na svody, jenom čistič na nerezový nádobí a to asi jakejkoliv, kterej je jak takovej hodně jemnej CIF :evil:
Chcete důkaz? Tady je :D
před
po
Editoval osiris (05.06.2011 21:22:25)
K.a.s.y.m. (Člen) 05.06.2011 21:05:01 Offline |
jednou zmokneš a můžeš začít znova
snowflake600 (Člen) 05.06.2011 21:07:55 Offline |
K.a.s.y.m. psal:jednou zmokneš a můžeš začít znova
už sem zmoknul .......ale beze změny .btw, už v zimě sem levý dva vzal taky něčím na nádobí, byly taky moc pěkný ...po 2000 nijak moc neztratily z lesku, ale pak mi ten sráč došel a navíc, pravým bokem sem ji měl u zdi a na ten sem sral, tak to pak vypadalo jak Manson
Leštím to JEN silichromem a plně mi to vyhovuje, protože v Dubnu skoro co jsem vyjel to jsem nedojel "suchej" - teda já jo, ale motorka byla zašvistaná.... Takže teď už to ani nesundávám a jen to tím hadrem a trochou silichromu jen zlehka proberu a srát na to Určitě z toho nebudu dělat leštěnku po každý vyjížďce, ale zase nechat to oranžovo-fialovo všelijaký taky ne Nepotřebuji na to flanel a stačí jedna ingredience
Nic lidského mi není cizí
snowflake600 (Člen) 05.06.2011 23:02:52 Offline |
nesundával sem je a ani to neplánuju mejt po každý vyjížďce, ale líbí se mi to tak
Silichrom ti poškrábe hliník ane ne nerez. Nicméně jsem začal používat Alu Magic, je to na chemický bázi nikoliv brusný a je to pecka a hlavně rychle a celkem bez námahyhttp://www.topmoto.cz/Oleje-a-maziva/Cistici-prostredky/Alu-magic-9936006
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
http://www.tescoma-eshop.cz/kuchynska-l … -1377.html
a docela to funguje
Není lepší se vysrat na všechny ty "JARy" a vzít to zelenou pastou a leštícím kotoučem?
Trvá to do hodiny i s demontáží/montáží a výsledek je podle mě cajk
viz. http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=9206
Second Class Citizen
1130 Café Racer
snowflake600 (Člen) 06.06.2011 20:28:54 Offline |
mr.BSE psal:Není lepší se vysrat na všechny ty "JARy" a vzít to zelenou pastou a leštícím kotoučem?
nevím přesnej čas, jak dlouho sem se s tím mydlil, ale svody je jsou věc, ve který sem asi puntičkář, jako náš Zdenda
mr.BSE psal:Není lepší se vysrat na všechny ty "JARy" a vzít to zelenou pastou a leštícím kotoučem?
No možná těžce zajebaný svody. To mojí sračkou to vezmu jednou za měsíc, nebo dvakrát no a během chvilinky je to jako koule.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Kelly01 psal:Zdenda psal:Kelly01 psal:Mez námi..
Na
Radši si vylešti kláduKladu mám lesklou dost a už dávno si ji neleštim já
Proč radši nešukáš
To následuje většinou po tom. Předehra ti nic neřiká woe. To víš, jsem romantik, na mě se musí pomalu
snowflake600 psal:K.a.s.y.m. psal:jednou zmokneš a můžeš začít znova
už sem zmoknul .......ale beze změny .btw, už v zimě sem levý dva vzal taky něčím na nádobí, byly taky moc pěkný ...po 2000 nijak moc neztratily z lesku, ale pak mi ten sráč došel a navíc, pravým bokem sem ji měl u zdi a na ten sem sral, tak to pak vypadalo jak Manson
No jo.Ale pořád je to jen eNko....
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Stránky: 1 2