Nejsi přihlášen
Chorvatsko:
shánim něco na léto, pojedu plechovkou s rodinou, jelikož sem tam ještě nebyl a nechce se mě jet někam podle fotek, tak bych Vám byl vděčnej za nějaký typy, představuju si nějakej baráček, apartmán nebo vilku tak pro 2-3rodiny
to jebu
Re: Chorvatsko:
mě se libi v poreči, ale je to drazsi a pro decka nic moc vlez do vody,takze tam jezdim
jinak super bylo v primošteně, zajimava cesta - ne po dalnici, je tam klidněji, menší městečko, oblázková pláž - akorat když jsem bydlel v centru, tak je tam omezenej vjezd autem a jezdis ulickama sirokyma dva kroky, ale A6 to zvladla.
zalezi co chces, otevrene more? vlez do vody? ostrov... moznosti je hafo
on the road
hlemejzd999 (Člen) 22.12.2010 22:27:42 Offline |
já pojedu na Macochu ...a haranty nechám doma
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
bobule psal:shánim něco na léto, pojedu plechovkou s rodinou, jelikož sem tam ještě nebyl a nechce se mě jet někam podle fotek, tak bych Vám byl vděčnej za nějaký typy, představuju si nějakej baráček, apartmán nebo vilku tak pro 2-3rodiny
Máš rád dovolenou v klidu, víceméně v přírodě nebo radši velký pláže, diskotéky, obchody atd?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
hlemejzd999 (Člen) 23.12.2010 05:10:26 Offline |
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:já pojedu na Macochu ...a haranty nechám doma
Nebo jeď na macochu a haranty nech tam
tag to vemu i pani....
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...jo a bydlel sem tam dycky hnet na tý spodní terase, je tam gril, velkej stůl a prcek ti vacamcať nikam nezdrhne, dolu do tý garáže si máš možnost dát fšecky cajky co taháš na pláž, nebejvá tam ani moc narváno, přístup do vody pozvolnej a bes ješků a jiný havjeti, na pláži voblásky, tagže bábovičku prckoj neuplácáš...ale jinag si myslim, že pro dofču s malym ideální...na pláži je i picérka a dvje hospody, f tý druhý točej Pilsen, tagže myslim, že bys moch bejt spokojenej ...dyš budeš mít štěstí a potkáš se tam s majitelem, kerej žije v Germániji, tag je možný domluvit se na pučení vodního skůtra nebo na vejletě jeho motorovym člunem, samože si to nechá zaplatit...no a na náfsi je tržnice, tagže si koupíš melouna a broskef a tag, prostě malá klidná vesnička, žádný umcaca diskošky a davy, večerní vyžití je asi 1,5km po pláži f Bristu nebo pag eště kousek dál f Gradacu, dá se to zvládnout večerní procháskou i s kočárem, bo tam vede vosvjetlenej chodníček...no a taky ten penzijon má uzavřený privátní parkoviště s pergolama porostlejma vínem, tagže ti do auta nepere Tonda a brána je zamčená a každej host má svuj klíč...jediná pakárna je to, že parking je u silnice a barák je u vody, tagže deš po schodech, coš je nejvječí překáška při příjezdu a přet vodjezdem, bo fšecky krámy taháš po tech schodech a třeba já klel jag pohan, dyš sem nes velkej sud píva a chlazení...toš asi tag...jo a dyby se ti to zamlouvalo, tag je nejvyšší čas vobjednávat, bo mívaj dost narváno...
[img][/img][img]
[/IMG]
Filous psal:...jo a bydlel sem tam dycky hnet na tý spodní terase, je tam gril, velkej stůl a prcek ti vacamcať nikam nezdrhne, dolu do tý garáže si máš možnost dát fšecky cajky co taháš na pláž, nebejvá tam ani moc narváno, přístup do vody pozvolnej a bes ješků a jiný havjeti, na pláži voblásky, tagže bábovičku prckoj neuplácáš...ale jinag si myslim, že pro dofču s malym ideální...na pláži je i picérka a dvje hospody, f tý druhý točej Pilsen, tagže myslim, že bys moch bejt spokojenej ...dyš budeš mít štěstí a potkáš se tam s majitelem, kerej žije v Germániji, tag je možný domluvit se na pučení vodního skůtra nebo na vejletě jeho motorovym člunem, samože si to nechá zaplatit...no a na náfsi je tržnice, tagže si koupíš melouna a broskef a tag, prostě malá klidná vesnička, žádný umcaca diskošky a davy, večerní vyžití je asi 1,5km po pláži f Bristu nebo pag eště kousek dál f Gradacu, dá se to zvládnout večerní procháskou i s kočárem, bo tam vede vosvjetlenej chodníček...no a taky ten penzijon má uzavřený privátní parkoviště s pergolama porostlejma vínem, tagže ti do auta nepere Tonda a brána je zamčená a každej host má svuj klíč...jediná pakárna je to, že parking je u silnice a barák je u vody, tagže deš po schodech, coš je nejvječí překáška při příjezdu a přet vodjezdem, bo fšecky krámy taháš po tech schodech a třeba já klel jag pohan, dyš sem nes velkej sud píva a chlazení...toš asi tag...jo a dyby se ti to zamlouvalo, tag je nejvyšší čas vobjednávat, bo mívaj dost narváno...
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010035.jpg[/IMG]
Twe tam jsem byl minulej rok akorat v tom Bristu a jako ubytko v cajku ale jinak pro me celkem nuda,ale je tam klidek zadnej provoz more ok a pristup jako vsude v Chorvatsku po kamenech.
Vestsi mesto je hned ten Gradac keej celkem peknej a de se k nemo po pesi zone podel more tak pohoda akorat na rodinou prochazku:D
nemusí kapat, stačí když prší
Filous psal:...jo a bydlel sem tam dycky hnet na tý spodní terase, je tam gril, velkej stůl a prcek ti vacamcať nikam nezdrhne, dolu do tý garáže si máš možnost dát fšecky cajky co taháš na pláž, nebejvá tam ani moc narváno, přístup do vody pozvolnej a bes ješků a jiný havjeti, na pláži voblásky, tagže bábovičku prckoj neuplácáš...ale jinag si myslim, že pro dofču s malym ideální...na pláži je i picérka a dvje hospody, f tý druhý točej Pilsen, tagže myslim, že bys moch bejt spokojenej ...dyš budeš mít štěstí a potkáš se tam s majitelem, kerej žije v Germániji, tag je možný domluvit se na pučení vodního skůtra nebo na vejletě jeho motorovym člunem, samože si to nechá zaplatit...no a na náfsi je tržnice, tagže si koupíš melouna a broskef a tag, prostě malá klidná vesnička, žádný umcaca diskošky a davy, večerní vyžití je asi 1,5km po pláži f Bristu nebo pag eště kousek dál f Gradacu, dá se to zvládnout večerní procháskou i s kočárem, bo tam vede vosvjetlenej chodníček...no a taky ten penzijon má uzavřený privátní parkoviště s pergolama porostlejma vínem, tagže ti do auta nepere Tonda a brána je zamčená a každej host má svuj klíč...jediná pakárna je to, že parking je u silnice a barák je u vody, tagže deš po schodech, coš je nejvječí překáška při příjezdu a přet vodjezdem, bo fšecky krámy taháš po tech schodech a třeba já klel jag pohan, dyš sem nes velkej sud píva a chlazení...toš asi tag...jo a dyby se ti to zamlouvalo, tag je nejvyšší čas vobjednávat, bo mívaj dost narváno...
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010035.jpg[/IMG]
dík, vyčerpávající odpověď, nejsem náročnej, na disko seru, chci si v klidu sednout, dát pivkej a nic nedělat a vobčas se plácat v morži, malej z toho stejnak ještě moc mít nebude ale nechce se mě hnít jak každej rok v čechách, tak to nejspíš skusim
to jebu
SO 545 psal:ak chces piesok tak asi jedine OMIS
já bych řek,že jesi chce písek tak se na celý předražený zasraný chorvatsko vysrata nebo Zadar Kninkua já tam jednou byl a je to pro rodiny s děckamaje to tam písečný a jak u Balatonu,furt deš a furt žádná hloubka
Jebat motorky :-)
tak to si trafil.
ja som tam bol prave kvoli rodine a deckam alebo skor decku...
predrazene to zavisi od pohladu na vec.
Aj u nas a aj u vas napr na horach to nieje ziadna lacnota...
Su vianoce srat na peniaze na to bude casu dost.
My uz byli 2x s krtkem na Cresu s www.nykar.cz
Je to nejbliz, vyborne tam varej a vloni bylo do deviti večer vino zdarma
Dybych musel zase k mori tak jedu zase sem.
Apartmany a stary město plny hospod jeko vsude
Akurat v breznu uz bejvaj vyprodany
řikám si hurikán
hlemejzd999 (Člen) 24.12.2010 11:59:13 Offline |
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:já pojedu na Macochu ...a haranty nechám doma
nebo at jedou haranti s mámou na Macochu a já zůstanu doma
bobule psal:Filous psal:...jo a bydlel sem tam dycky hnet na tý spodní terase, je tam gril, velkej stůl a prcek ti vacamcať nikam nezdrhne, dolu do tý garáže si máš možnost dát fšecky cajky co taháš na pláž, nebejvá tam ani moc narváno, přístup do vody pozvolnej a bes ješků a jiný havjeti, na pláži voblásky, tagže bábovičku prckoj neuplácáš...ale jinag si myslim, že pro dofču s malym ideální...na pláži je i picérka a dvje hospody, f tý druhý točej Pilsen, tagže myslim, že bys moch bejt spokojenej ...dyš budeš mít štěstí a potkáš se tam s majitelem, kerej žije v Germániji, tag je možný domluvit se na pučení vodního skůtra nebo na vejletě jeho motorovym člunem, samože si to nechá zaplatit...no a na náfsi je tržnice, tagže si koupíš melouna a broskef a tag, prostě malá klidná vesnička, žádný umcaca diskošky a davy, večerní vyžití je asi 1,5km po pláži f Bristu nebo pag eště kousek dál f Gradacu, dá se to zvládnout večerní procháskou i s kočárem, bo tam vede vosvjetlenej chodníček...no a taky ten penzijon má uzavřený privátní parkoviště s pergolama porostlejma vínem, tagže ti do auta nepere Tonda a brána je zamčená a každej host má svuj klíč...jediná pakárna je to, že parking je u silnice a barák je u vody, tagže deš po schodech, coš je nejvječí překáška při příjezdu a přet vodjezdem, bo fšecky krámy taháš po tech schodech a třeba já klel jag pohan, dyš sem nes velkej sud píva a chlazení...toš asi tag...jo a dyby se ti to zamlouvalo, tag je nejvyšší čas vobjednávat, bo mívaj dost narváno...
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010035.jpg[/IMG]dík, vyčerpávající odpověď, nejsem náročnej, na disko seru, chci si v klidu sednout, dát pivkej a nic nedělat a vobčas se plácat v morži, malej z toho stejnak ještě moc mít nebude ale nechce se mě hnít jak každej rok v čechách, tak to nejspíš skusim
...přesně na to to tam je...nic nedělat, lejt do sebe pívo, plácat se f móři a válet se ...žádnej velkej ruch, žádný stánky s tretkama, žádný umcaca, prostě s harantama nebo s partou dobrý, pro samotnou dvojici nuda...
Filousi, jak je to tam s kotvením? Dá se přímo u baráku a je tam nějaký dobrý molo? A loď se tam dá dát někde do vody? Jinak ujá právě hledám něco pro dva a psa, víceméně na samotě, na konci nějaký vesnice a abych odtamtud mohl vyjíždět na vejlety na lodi.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
vorel psal:My uz byli 2x s krtkem na Cresu s www.nykar.cz
Akurat v breznu uz bejvaj vyprodany
vorle pěkný
jedinej zádrhel je f tom že už maj vyprodáno
to jebu
Zdenda psal:Filousi, jak je to tam s kotvením? Dá se přímo u baráku a je tam nějaký dobrý molo? A loď se tam dá dát někde do vody? Jinak ujá právě hledám něco pro dva a psa, víceméně na samotě, na konci nějaký vesnice a abych odtamtud mohl vyjíždět na vejlety na lodi.
...čoveče molo tam nejni, majitel ten člun, zhruba něco takovýho jako máš ty, kotvil u bóje asi 20m vot břehu a jezdil k němu na gumáku, ale marina tam nejni...a vůbec netušim jak je to s takovym kotvenim pro cizince, esi je to povolený nebo ne, tydle námořní přetpisy vůbec neznam...a na konci fsi to nejni, je to asi uprostřet, ale lidí tam moc nebejvalo, vzhledem k tomu, že na tý pláži sou asi jen tři nebo štyry penziony, víc lidí tam bejvalo vo víkendech, bo tam chodili i místňáci, ale i tag se to dalo, bo vječina respektovala to že pot penzionama je pláš pro ubytovaný, tagže se tam moc nerostahovali...
...asi takle narváno tam bejvalo:
[/IMG]
bobule psal:vorel psal:My uz byli 2x s krtkem na Cresu s www.nykar.cz
Akurat v breznu uz bejvaj vyprodanyvorle pěkný
jedinej zádrhel je f tom že už maj vyprodáno
Njn. Cestovka je rodinnej podnik a maj to dobre vymysleny, super jidlo
a cely za dobry penize, muzes si pucit kola nebo clun, vono se to rozkeca
řikám si hurikán
Trošku se něco podobného řešilo už v létě hír : http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=11151
Lepší někdy, než nikdy.
snowflake600 (Člen) 29.12.2010 21:27:26 Offline |
hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:já pojedu na Macochu ...a haranty nechám doma
nebo at jedou haranti s mámou na Macochu a já zůstanu doma
nebo jeď na Macochu sám na a už se nevracej
Já mám vyzkoušenej Mali Losinj. Moc pěknej klidnej. Město s přístavem a kousek odtud hotely. dokonce jedna písečná pláž... Na cestě mezi hotelama a přístavem jsou apartmány.
A pak jsem ještě byl na Rabu. Ten se mi moc líbil! Bud přímo město Rab. Krásný historický, spousta kaváren, stylovejch hospod a najdeš i za slušný ceny. A nebo severnějc Lopar. Tam jsou dvě nádherný písečný pláže! http://commondatastorage.googleapis.com … 924507.jpg
hlemejzd999 (Člen) 13.08.2014 14:23:45 Offline |
jsou tam nějaký změny ? ... ja myslel , ze tam eura berou
https://www.youtube.com/watch?v=cAEveIBPvSo
hlemejzd999 (Člen) 13.08.2014 19:32:14 Offline |
PALOUS psal:Kdyby někdo,tak sem byl v Podgoře a přímo u vody za 60éček celej barák.Dva pokoje kuchyň super, terasa,garáž,gril.
za 60e ? na jednoho , nebo famílije na den ?
hlemejzd999 psal:PALOUS psal:Kdyby někdo,tak sem byl v Podgoře a přímo u vody za 60éček celej barák.Dva pokoje kuchyň super, terasa,garáž,gril.
celej barák jantare to sou čtyry kusy
Jebat motorky :-)
hlemejzd999 (Člen) 13.08.2014 20:54:55 Offline |
PALOUS psal:hlemejzd999 psal:PALOUS psal:Kdyby někdo,tak sem byl v Podgoře a přímo u vody za 60éček celej barák.Dva pokoje kuchyň super, terasa,garáž,gril.
celej barák jantare to sou čtyry kusy
ja, rychtig
PALOUS psal:Kdyby někdo,tak sem byl v Podgoře a přímo u vody za 60éček celej barák.Dva pokoje kuchyň super, terasa,garáž,gril.
...to je zajímavý , můžeš mi to pavle prosím poslat?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:PALOUS psal:Kdyby někdo,tak sem byl v Podgoře a přímo u vody za 60éček celej barák.Dva pokoje kuchyň super, terasa,garáž,gril.
...to je zajímavý , můžeš mi to pavle prosím poslat?
Taky bych měl zájem, prosím. Díky!
Letos to už jistí Cres, ale příští rok snad spolubydlící přesvědčím k delší cestě.
GSF 600 S '99
Chorvatsko je krásný.Sjezdil jsem toho po Chorvatsku docela dost, jak v mládí autem, tak teď na Bčku a stejně se nejradši vracím sem. .
http://croatia.hr/cs-CZ/Vyhledavac-ubyt … E5OA%3d%3d
Pajk psal:.....a stejně se nejradši vracím sem. .
http://croatia.hr/cs-CZ/Vyhledavac-ubyt … E5OA%3d%3d
Tak to si dobrej masochista
Lihy psal:Pajk psal:.....a stejně se nejradši vracím sem. .
http://croatia.hr/cs-CZ/Vyhledavac-ubyt … E5OA%3d%3dTak to si dobrej masochista
nic moc velkýho
Lihy psal:Pajk psal:.....a stejně se nejradši vracím sem. .
http://croatia.hr/cs-CZ/Vyhledavac-ubyt … E5OA%3d%3dTak to si dobrej masochista
To slovo se mi nelíbí. Řekl bych to jinak, nejsem v normě společnosti
Stránky: 1