Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » jaka je lepci zad. guma

pesulko (Člen)
24.07.2007 07:53:47

jaka je lepci zad. guma

nekdo mi rikal ze kdyz dam do zadu vecsi profil gumy tak ma holka lepsi stabilytu ale zase
na rozjezd je  drobatko liiiiiiiinaaaaa . Tak co je vlastne blud a co je real.A poradte mi
please nejakou dobrou a cenove dostupnou gumycku na muj zadek i kdys sem tam sprchne tak good drzi stopu a zase na suchu nelitaji slupky jak z bananu [img][/img]surprised

Born to be wild....born to be BANDIT...
Koldan (Člen)
24.07.2007 08:01:46

Re: jaka je lepci zad. guma

pesulko psal:

nekdo mi rikal ze kdyz dam do zadu vecsi profil gumy tak ma holka lepsi stabilytu ale zase
na rozjezd je  drobatko liiiiiiiinaaaaa . Tak co je vlastne blud a co je real.A poradte mi
please nejakou dobrou a cenove dostupnou gumycku na muj zadek i kdys sem tam sprchne tak good drzi stopu a zase na suchu nelitaji slupky jak z bananu surprised

o gumách tady toho bylo napsáno víc než dost,včetně toho,co udělá guma s větším šířkou,dyž se nacpe na užší ráfek,takže použij HLEDAT a můžeš číst týdensurprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
pesulko (Člen)
24.07.2007 08:05:22

Koldan psal:
pesulko psal:

please nejakou dobrou a cenove dostupnou gumycku na muj zadek i kdys sem tam sprchne tak good drzi stopu a zase na suchu nelitaji slupky jak z bananu surprised

o gumách tady toho bylo napsáno víc než dost,včetně toho,co udělá guma s větším šířkou,dyž se nacpe na užší ráfek,takže použij HLEDAT a můžeš číst týdensurprised

dik za tvoji ochotu ale jeste sem ,,greenhorn,,co se takovej veci tyce mam masinu teprve dva tydny inak sem jezdil jako spolujezdec nebo sem vubec nejezdil a papiry na masinu jsou jeste SAKRA horkepussy

Born to be wild....born to be BANDIT...
mr.BSE (Člen)
24.07.2007 08:30:27

Ja bych dal origo rozmer a nelaboroval s tim nejak.
Obrat se na uzivatele NORA, ma gumy shinko, cena vic nez prizniva goodgood

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous (Člen)
24.07.2007 08:31:15

...vobouvej co máš psaný f TP, kór dyš seš zelenáč...proč??? ...fak skus hledat, bo je to tady fšude snat milijonkrát...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Koldan (Člen)
24.07.2007 08:52:57

zkus napsat do vyhledávače hesla: pneu, pneumatiky,pryže,gumy,guma. Za týden sa ozvi co sas dozvěděl a čemu nerozumíšbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS