Nejsi přihlášen
jaka je lepci zad. guma
nekdo mi rikal ze kdyz dam do zadu vecsi profil gumy tak ma holka lepsi stabilytu ale zase
na rozjezd je drobatko liiiiiiiinaaaaa . Tak co je vlastne blud a co je real.A poradte mi
please nejakou dobrou a cenove dostupnou gumycku na muj zadek i kdys sem tam sprchne tak good drzi stopu a zase na suchu nelitaji slupky jak z bananu [img][/img]
Born to be wild....born to be BANDIT...
Re: jaka je lepci zad. guma
pesulko psal:nekdo mi rikal ze kdyz dam do zadu vecsi profil gumy tak ma holka lepsi stabilytu ale zase
na rozjezd je drobatko liiiiiiiinaaaaa . Tak co je vlastne blud a co je real.A poradte mi
please nejakou dobrou a cenove dostupnou gumycku na muj zadek i kdys sem tam sprchne tak good drzi stopu a zase na suchu nelitaji slupky jak z bananu
o gumách tady toho bylo napsáno víc než dost,včetně toho,co udělá guma s větším šířkou,dyž se nacpe na užší ráfek,takže použij HLEDAT a můžeš číst týden
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: jaka je lepci zad. guma
Koldan psal:pesulko psal:nekdo mi rikal ze kdyz dam do zadu vecsi profil gumy tak ma holka lepsi stabilytu ale zase
please nejakou dobrou a cenove dostupnou gumycku na muj zadek i kdys sem tam sprchne tak good drzi stopu a zase na suchu nelitaji slupky jak z bananuo gumách tady toho bylo napsáno víc než dost,včetně toho,co udělá guma s větším šířkou,dyž se nacpe na užší ráfek,takže použij HLEDAT a můžeš číst týden
dik za tvoji ochotu ale jeste sem ,,greenhorn,,co se takovej veci tyce mam masinu teprve dva tydny inak sem jezdil jako spolujezdec nebo sem vubec nejezdil a papiry na masinu jsou jeste SAKRA horke
Born to be wild....born to be BANDIT...
Stránky: 1