Nejsi přihlášen
Rozvody ???
Cafte chlapi, poradte mi niekto ako zistim, ze treba menit rozvody na B12... zacalo mi pri vyssich otackach chrcat v motore a tak zvlastne to rezonuje do nadrze... Nemozem jednotku, dvojku ani trojku poriadne vytocit... Ma to hrozne zvlasny zvuk. Mam najazdenych 46000 km, novy olej, novy retazovy kit... No to som zvedavy, co mi tu napisete... dikes...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Re: Rozvody ???
No, je tam napínák na rozvoďáku, kterej vylejzá ven tim napíná. Jsou na něm zoubky. Jestli je na konci, tak už nic nenapíná Je v prostředku motoru pod karbcema. Když povolíš ten šetihrannej šroub (myslím 19), tak vyndáš to napící perko a asi kuličku. Pak musíš vyšroubovat ty dva imbusy a vytáhnout napínák ven. To je takový první na co bych se díval. Ale lepší je sundat víko motoru a změřit si délku asi 12-ti článku rozvodáku a to pak porovnat s manuálem jestli je řetěz KO.
... bavil jsem se otom v SUZUCE, a pán mi povídá, že podle napáku se to na 100% určit jestli je KO řetěz, že prej můžou bejt vyběhaný ty vodící lišty. A že prej při výměně řetízku by se měli vyměni taky J
Jakej na to máte názor???
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
...servisní interval je 48000, tagže je pravděpodobný, že bude mrtvej nebo minimálně polomrtvej...hledej ve starších diskuzích,stáhni si manuál, skontroluj napínák...na víc uš nemam sílu, chtělo by to FAQ
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Bedřich psal:No, je tam napínák na rozvoďáku, kterej vylejzá ven tim napíná. Jsou na něm zoubky. Jestli je na konci, tak už nic nenapíná Je v prostředku motoru pod karbcema. Když povolíš ten šetihrannej šroub (myslím 19), tak vyndáš to napící perko a asi kuličku. Pak musíš vyšroubovat ty dva imbusy a vytáhnout napínák ven. To je takový první na co bych se díval. Ale lepší je sundat víko motoru a změřit si délku asi 12-ti článku rozvodáku a to pak porovnat s manuálem jestli je řetěz KO.
... bavil jsem se otom v SUZUCE, a pán mi povídá, že podle napáku se to na 100% určit jestli je KO řetěz, že prej můžou bejt vyběhaný ty vodící lišty. A že prej při výměně řetízku by se měli vyměni taky J
Jakej na to máte názor???
menia sa aj ozubene kola rozvodu, alebo staci retaz? a manual nemam... nemas ho v elektronickej podobe v CZ alebo SK jazyku? EN mi nepomoze...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...kola se nemenej a v cz nebo sk dilenskej manual nesezenes
a nahodou "Navod na pouzivanie a udrzbu GSF 1200 N" nemas v CZ jazyku??? bo ani ten nemam... kua a bez toho som v
Jestli se nepletu tak je na FTP si to stáhni...
ale v tom českým manuálu se akorát dozvíš, jak máš mít naplej řetěz, že máš lejt do nádže benzín a nejezdit v dešti.
Jestli se chceš opravdu něco TECHNICKÝHO dozvědět, tak musíš stáhnou dílenskou příručku, kde je hafo fotek jak co demontovat ... ale je v AJ
Nebo si to stáhni tady...
http://www.suzukibandit.cz/index.php?ak … mp;sekce=5
Rozvody vypadaj takle...
http://www.ronayers.com/fiche/300_0315/ … arent=4690
Bedřich psal:Jestli se nepletu tak je na FTP si to stáhni...
ale v tom českým manuálu se akorát dozvíš, jak máš mít naplej řetěz, že máš lejt do nádže benzín a nejezdit v dešti.
Jestli se chceš opravdu něco TECHNICKÝHO dozvědět, tak musíš stáhnou dílenskou příručku, kde je hafo fotek jak co demontovat ... ale je v AJ
Praveze som chcel ten obyc. manual v CZ jazyku kvoli tomu, aby som vedel, aspon v akych intervaloch robit pravidelnu udrzbu... EN manual mam kompletny... ale je mi na ked v skole som sa ucil rustinu...
Bedřich psal:ok, tak ten si můžeš stáhnout na FTP v manuálech je...
cesta na FTP:
..login: prostor suzukibandit, heslo:suzukibandit, adresa:ftp://rex.pes.cz
Prosim Ta nemozes mi sem hodit link? Nejde mi to FTP-cko. asi mam nejak bloknuty PC...
no chlapi, dal som si urobit ponuku do servisu na vymenu rozvodovej retaze, nastavenie ventilov a podtlakov... skoro ma z tej "SUPER CENY" drblo. Len pre informaciu sem hodim text tej cenovej ponuky... aby ste vedeli, ake ceny mame v SR:
Dobry den
ceny:
tesnenia + drobny material cca 1.900,-
rozvodova reťaz - 2.600,-
Voditko 1. - 850,-
Voditko 2. - 1.221,-
Spanovak - 2.119,-
vzduchovy filter - 1.250,-
rozobrat + zlozit+ nastavit ventily+ nastavit podtlaky
práca cca 18hodin takze 2 a pol dna 9000,-Sk bez DPH
Spolu: cca 19.000,-Sk bez DPH
S pozdravom
..................................servis
Som z toho pekne v
pětibábu za hoďku práce??
i když tam na slovači máte jinej kurz, tak je to celkem ranec, ne??
Bedřich psal:Co má společnýho vzduchovej filtr s rozvodama???
chcem nastavit komplet motor, ventily, podtlaky... tak asi preto aj vzduch filter... ale podla mna uz mal ocenit aj zapalovacie sviecky...
Kurvvaa..ja to dal taky servisu. Nejaxe me podelalo tesneni valcu. Merili tlaky, seridi karbce,komplet odkarbonuji motor[=cisteni valcu, svicek, ventilu(+jejich pripadne zalapovani)], vymena motor.oleje, vymena rozvodaku
... to jsem zvedav kolik to tak bude stat...podle tebe ALEXi, by to muselo byt tak 25litru!! Me chlapek rikal ze snad tak kolem peti - sesti tisic...taxem zvedavej!!
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
alex psal:osiris psal:...tfujtajx kde to žiješ
zda sa ti to malo???
trochu sem nepochopill těch 18 hodin práce,pokad je to servis kde to už někdy dělali,ale pokad si to necháš udělat v čechách vyjde ti to určo levněji,zkus někoho z kluků co bydlej hned za hranicema třeba ti i někoho doporučej,kdo se tě nebude snažit obrat
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:trochu sem nepochopill těch 18 hodin práce,pokad je to servis kde to už někdy dělali,ale pokad si to necháš udělat v čechách vyjde ti to určo levněji,zkus někoho z kluků co bydlej hned za hranicema třeba ti i někoho doporučej,kdo se tě nebude snažit obrat
no je to origos servis Suzuki, neviem ako to budu robit kedze 18 hodin, asi budu pulit motor... niekde som tu cital, ze to ide vymenit aj bez pulenia motora... ale aj tak sa mi to zda hrozne drahe... Uz som to zahlasil aj manzelke... mali ste videt tie oci sa len chytila za hlavu a rovno mi zahlasila, ze zo spolocnych financii to nepojde... takze si mam niekde zohnat, alebo bandasku predat...
Nic jinýho se nemění,vodítka jsou ok ještě ve 150000km,šponováku taky nic nebývá(musel by se kousat v rohatce a to je oprava za 50kč-),na těsnění se přidává silikon.
Podle rozpočtu nahoře potřebujou díly pro kámoše a zákazník jim dělá sponzora
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Rozvoďák 1900,-
Vzducháč 650,-
Ventily,podtlaky přehození řetězu(práce) 2500,-
dokazes mi to urobit? materiál si donesiem svoj... tesnenia, retaz aj klzáky...
alex psal:no chlapi, dal som si urobit ponuku do servisu na vymenu rozvodovej retaze, nastavenie ventilov a podtlakov... skoro ma z tej "SUPER CENY" drblo. Len pre informaciu sem hodim text tej cenovej ponuky... aby ste vedeli, ake ceny mame v SR:
Dobry den
ceny:
Voditko 1. - 850,-
Voditko 2. - 1.221,-
Spanovak - 2.119,-
S pozdravom
Som z toho pekne v
....to je snad v lirách , ne?
Mour psal:alex psal:no chlapi, dal som si urobit ponuku do servisu na vymenu rozvodovej retaze, nastavenie ventilov a podtlakov... skoro ma z tej "SUPER CENY" drblo. Len pre informaciu sem hodim text tej cenovej ponuky... aby ste vedeli, ake ceny mame v SR:
Dobry den
ceny:
Voditko 1. - 850,-
Voditko 2. - 1.221,-
Spanovak - 2.119,-
S pozdravom
Som z toho pekne v....to je snad v lirách , ne?
...ne f dinárech
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:alex psal:filousi, moure... vy mi teda dobre pomahate... dik moc... kua, radsej keby ste nieco rozumne poradili...
Nech si to opravit v Čechách...
noooo, cechy poznam fakt "dobre", viem o vsetkych servisoch... to je fakt super rada za vsetky prachy... aale ihlu v kope sena sa mi hladat neoplati... nemas konkretny kontakt niekde pri hraniciach CZ-SR, skor niekde vychodne (Frydek-Mistek, Olomouc...)
alex psal:filousi, moure... vy mi teda dobre pomahate... dik moc... kua, radsej keby ste nieco rozumne poradili...
...se hned nečil ...je třeba aji jakesi ty srandy porobit
Dyť už Ti někdo psal, že se máš sebrat a zajet za hranice (v Břeclavi je myslím Suzuki )
Mour psal:...se hned nečil ...je třeba aji jakesi ty srandy porobit
Dyť už Ti někdo psal, že se máš sebrat a zajet za hranice (v Břeclavi je myslím Suzuki )
teda severne... som z Martina... Breclav je daleko...
alex psal:Mour psal:...se hned nečil ...je třeba aji jakesi ty srandy porobit
Dyť už Ti někdo psal, že se máš sebrat a zajet za hranice (v Břeclavi je myslím Suzuki )teda severne... som z Martina... Breclav je daleko...
... v profilu máš Blavu ...tady na severovýchodě je Suzuki myslím nejblíž H3 moto v Paskově , ale zkušenost s nima nemám
Pšán psal:..5 km.za Frýdkem-Místkem..v Paskově..
..H3moto..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Bedřich psal:Taky mě to čeká,rozvody , olej, ventily
Ale gumy už mám
Podle mě je na tom ho..o, mít nejtovačku na rozvodák, udělám sám...
... no to si ja netrufam... kolko mozem este jazdit, ked mam na sponovaku vylezlich 18 zubkov???
alex psal:dajte mi konkretny tip kto mi vymeni rozvodak a klzaky... v blizkosti hranic CR - SR...
www.triskel.cz
Je to v centru Břeclavi
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1