![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Fazer 600 nrbo Bandit 600
Omlouvám se že se ptám ale prostě na prvním místě u mě je banďour 600 N ale včera jsem se bavil s jedním klukem a on na mě ať si to nekupuju že to nemá výkon ať jdu radši do Fazera nabo Horneta a takový podobný keci ... Chlapy co vy na to???? Jináč jsem hovado který v živoptě na motorve nejezdilo a mám naježděno pár hodin v autočkola a s kámošem jako zavazadlo na XJR 1300....
... jojo holou prdelí ježka neumlátíš
Re: Fazer 600 nrbo Bandit 600
sirkrtek psal:Omlouvám se že se ptám ale prostě na prvním místě u mě je banďour 600 N ale včera jsem se bavil s jedním klukem a on na mě ať si to nekupuju že to nemá výkon ať jdu radši do Fazera nabo Horneta a takový podobný keci ... Chlapy co vy na to???? Jináč jsem hovado který v živoptě na motorve nejezdilo a mám naježděno pár hodin v autočkola a s kámošem jako zavazadlo na XJR 1300....
no tak když je u tebe na prvním místě banďour, tak si ho kup.....
jako začátečník poznáš stejně pytel, jakej to má výkon nebo jízdní vlastnosti a vykulenej z toho budeš stejně.....
http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=3119
http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=2868
http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=3671
http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=1825
na techto strankach je fantasticka funkce "HLEDAT"
Projed to a pak se kdyztak optej (ale stejne jiny info nedostanes )
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Chlapi díky moc.... myslím že mám jasno a upřímně jak říkáte všichni jako začátečník stejně hovno poznám a upřímně banďour je banďour..... a tím nechci nikomu lízt do prdele.... :o)))
... jojo holou prdelí ježka neumlátíš
když jsem se v mládí rozhodoval.....
fazér...píchá hezky....
mistr: klepu si popel na hlavu a plazím se od vás pozadu a po čtyřech......
Bandit je Bandit, ale Fazer je Fazer a Hornet je Hornet hele sou to všechno dobrý motorky a jestlis na ničem nejel tak je to šumák - ale to už ti řek Hans
jinak sem koukal, že sis v tom udělal jasno docela rychle - kouk se vůbec do těch odkazů z předchozí diskuze, když už žádáš o radu?
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Himlherrgottkrucifixelement proč takové dotazy - bez urážky - na TĚCHTO stránkách už tisíckrát předtím zodpovězené jenž VŽDY sklouznou do toho, že Bandit je nejlepší což je jasná věc
a vše ostatní jsou pouze JEBKY jebaté
z nichž já mám tu největší a potom možná hned o druhé místo se dělí Větrník s Inkvizem,Emerickým, Kožuchem...a další partou autobusáků, čímž se omlouvám těm které jsem zde neuvedl
no né?No ano!
Jarken po ránu kur....y napruzený na vše i nevše (Jarda GSF promine )
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
![]() |
LosBanditos (Člen) 19.10.2007 11:03:55 Offline |
sirkrtek psal:Chlapi díky moc.... myslím že mám jasno a upřímně jak říkáte všichni jako začátečník stejně hovno poznám a upřímně banďour je banďour..... a tím nechci nikomu lízt do prdele.... :o)))
Yamaha Frazer je hodně do sportu. POkud hledáš moto na brlnutí. kup yamahu. Banditka je držát a hlevně j pohodná pro cestovní a spolujezdec si jízdu užije taky místo stvrdlé prdele. A hornet je něcomezi tímhle. Podle mého jsou eniverzální mtorky na hovno, protože to umívš, ale pouze ze 2 třetin
LosBanditos adios !
![]() |
Progear 650 (Člen) 19.10.2007 16:20:24 Offline |
odpoved je jasná, vždycky stejná... B 650 S
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Hachlblaubachtr (Člen) 20.10.2007 23:32:39 Offline |
B12,B12,B12 Stačí zkouknout inzerci co je tam šestekcenovej rozdí malej krouťák super.
sirkrtek psal:ale včera jsem se bavil s jedním klukem a on na mě ať si to nekupuju že to nemá výkon...
Ať si ten "jeden kluk" dá kolečko po Masarykově okruhu v Brně třeba s Kakinem. Pak budeme pokračovat v debatě o výkonu...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ne ono to je přesně tak jak je napsáno Ondrášem,je to o jezdci,když umíš dobře na šestce,tak ti težko stačí průměrnej jezdec na litru,či dvanáctce,vím vo čem hovořím,takže výkon jo,ale poznáš to na rovině,jó jiná věc je když už umíš tak dobře že ti nestačí šesti kilo a pak koupíš silnější,to pak samozřejmě výkon = 1
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1